Hvala Vam cure 😊
Iva dobrodošla!
Cure koje su iz Zagreba, da li je Petrova daleko od željezničkog kolodvora?
Dija85 nije daleko... moja preporuka ti je uzet taksi jer je lutrija tamo naći parking...
Dija85 cestitam za
Ja danas opet neplanirano kod doktora zbog bolova... Definitivno je problem sa bubregom, produzili su mi antibiotik jos jednu kutiju, uradila opet nalaze pa u ponedeljak kod urologa...
Al sam bar opet vidjela moju princezu, raste, srce lupa, ma divno
Kaze mi doktor da bi za mene najednostavnije bilo da mi nabave kakav stari ultrazvuk da ga nosim kuci umjesto da dolazim svako nekoliko dana
Jel ima koja jos da ju m čuva al ono bas bas. Ja mislim da cemo poslije ja i m ratovati jako sto se toga tiče 😁. Sad vec na početku pazi sta nosim u rukama, gdje hodam (malo sam i ovako smotana, tipa padovi na ravnom itd.).
Ok brine se, sad pogotovo poslije pregleda jer je gin rekao da izbjegavamo teško nosit.
Neki dan uzmem onu vrećicu sa krumpirima cca 5 kg, evo njega i uzme pa nosi 🙄.
I takve stvari…
Jutro cure, bože i moj je takav. Možda i "gori". Ja ne smijem ništa nositi. Svaki dan me pita gdje sam bila i koliko teško nosila ako kažem da sam bila u trgovini. Zna kakva sam i rijetko tražim pomoć pa je s potpunim pravom takav. 😁 Ali zbilja jako jako pazi. Kaže bože što ja volim kad si ti sretna i ništa te ne boli. 😂
Ma vec je neki dan spominjao kako ce mi popis napravit 😂😂😂😂 vjerovatno nista teze od šalice kave nece bit na njemu. Bili u parkicu jučer i ja drito na ljuljačku, a on kaže trudnice se nesmiju jako ljuljat sta da se mrvici zavrti 😁😂😂. E tu sam krepavala od smijeha.
Da i moj isto samo gleda nedaj Bože da se strecnem ako me nesto zaboli onak evo ga odmah. Učinkovitiji od doktora 😁.
A valjda je to normalno, samo paze da se nesto ne dogodi al nekad bas znaju pretjerivati. 😁 Valjda ih zato toliko volimo
Morat cu ti ispravit muzica iirec kako je itekako pozeljno da se trudnice ljuljaju, jer to utjece dobro na razvoj vestibularnog osjetila(ravnoteza) . Isto tako je pozeljno da se dijete vodi u parkic da se ljulja, penje i diže radi boljeg razvoja vestibularnog i propriceptivnog sustava😀😀
Pozz novima curkama i sretnoo.. Nije me odavno bilo 😁
Pozdrav curke! Dobrodoslica svim novim trudnicama, cestitke svima na dobrim vijestima! Ja evo upravo idem na pregled, jedva cekam. Bas me zanima hoce li se vidjeti je li decko ili cura... 😊😊
url=https://lilypie.com]
Nestrpljiva25 bas sam mu dala da pročita, kaže on ono ok, al ne jako 😁.
A cure cim dodje ljepše vrijeme jedva čekaju u parkić 😁
Ja uživam s mužićem na go, mora sa mnom u šetnju htio ne htio, a šteta provesti dan u kući kad je ovako divno vrijeme, skupljanje vitamina d na suncu 😊😊
Evo nas s pregleda. Nismo uspjeli vidjeti sta je jer se pupcana vrpca spustila ravno medju nogice. Ali ono najvaznije, bebica je super, raste, srceko lupa ko veliko. Sad u 18. tj. nas ceka onaj detaljni 3d ultrazvuk pa cemo tamo saznati I imamo li posla s curom ili deckom. Ali biti ce jedno prgavo stvorenje cini mi se, ne voli suradjivat s doktorima 😂😂😂 sutra zadnji radni dan, onda godisnji I uzivancija. Zelim vam svima divan.ostatak dana, meni je srce ko kuca kad cujem da je sve u redu. ❤
url=https://lilypie.com]
Evo i mene e s pregleda .. Deckic je... Pišoo stršii samo talo hahaha... 😁😁
I moj muž samnom šeće svaki dan nakon posla. On tako sudjeluje u našoj trudnoći, a ja guštam
Baby.nb1, drago mi je da je sve u redu, a za spol šteta... Još 3 tjedna neznanja Moj pregled je idući četvrtak i već sad jeeedva čekam vidjet bebicu i nadam se možda saznati spol
4 tjedna između pregleda je stvarno predugo... Totalno poludim i pred kraj već počnem paničariti da nešto ne štima
Sortiraj odgovore
Najstariji