Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petrapp2605
    07. Travanj 2018. 10:03

BitCuOpetMama

Evo kod mene curica 👏👏👏

Čestitam! 😘😍

petrapp2605
    07. Travanj 2018. 10:07

Sa svih strana vidim predivne stvari za bebice, a što je s nama trudnicama sve spavaćice koje sam vidla djeluju ko da bi si ih obukla moja baka od 80 godina a ne ja. Znam da trebaju biti na gumbiće da lakše izbacimo cicu van, ali kaj zato trebaju loše izgledati? Nadam se da nisam jedina koja tak razmišlja 

_IvaGljiva_
    07. Travanj 2018. 10:14

BitaCuOpetMama čestitam na curiciii 
    Petrapp, slažem se u potpunosti! Koju god sam vidjela ni moja baka ne bi obukla. No, nadam se da sam samo gledala na pogrešnim mjestima i da ću do jeseni naći neku lijepu 

Gold👑
    07. Travanj 2018. 10:17

Ljetna_dama

BitCuOpetMama

Evo kod mene curica 👏👏👏

Čestitam na curici 🤗😊🏵
    To je valjda prva cura ovdje 🤗

Nije prva, i kod nas je curica 
    Sto se tice kolica ja ih imam od prije i skoro kao nova su jer je moj mali mrzio bit u njima, jedino onaj sportski dio smo malo vise koristili i to dok nismo kupili kisobran kolica... 

Gold👑
    07. Travanj 2018. 10:20

I da cestitke na curici 
    Ja sam nasla bila spavacicu s gumbima koja mi se svidila i to je bilo kao da sam na lutriji dobila, bas sam dugo trazila i na kraju sam na pijaci nasla 

• LadyDi19
    07. Travanj 2018. 10:21

Hello curke, ja jucer napokon sve procitala 😀 meni se hematom malo povecao i dalje strogo mirovanje i tako lezeci ubijam dane.. Od jucer sam pocela pit donat, bar se nesto poklopilo s prvom trudnocom, totalno su razlicite nadam se da je i suprotan spol onda u pitanju 😁🤣
    E i cestitam curama koje su otkrile spol.. 😍

petrapp2605
    07. Travanj 2018. 10:28

Evo zato vas molim da čim neka naiđe na lijepu spavaćicu da nam da do znanja 😊.

Ssanja
    07. Travanj 2018. 10:33

Ljetna_dama

BitCuOpetMama

Evo kod mene curica 👏👏👏

Čestitam na curici 🤗😊🏵
    To je valjda prva cura ovdje 🤗

I kod nas je curica 😊😊

Cestitam svim mamicama koje su do sad saznale spol, djecaci ili curice samo nek su nama nase bebice dobro i da sve ide kako treba 😊❤

Nina ❤
    07. Travanj 2018. 10:54

Cestitke svima koje ste saznale spol, bilo decko ili cura, bitno da je sve u redu 😘
    Ja cu spavacice narucit s ove str na fejsu
    https://www.facebook.com/ma.desire.butik/

petrapp2605
    07. Travanj 2018. 11:24

https://www.oysho.com/m/hr/donje-rublje/maternity/maternity-c1010006026.html

Evo našla sam nešto što ne izgleda kao da je namjenjeno za bake 😊😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.