Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    _IvaGljiva_
    07. Travanj 2018. 17:56

Baby.k., ja imam sad isto svaka 4 tjedna. Do sada sam imala svaka 2/3 jer sam imala hematom, razna krvarenja i tak. Na zadnjem pregledu je utvrđeno da je hematom nestao 🎉🎉🎉 i da više nema potrebe za strogim mirovanjem i češćim pregledima. No, kak sam se lijepo navikla da bebicu vidim često, sada mi se ova 4 tjedna taaako dugo čine 🙈

okozeleno
    07. Travanj 2018. 18:13

Bok zenske... malo me nema, u guzvici sam nekoj...
    Ja imam prvi pregled u srijedu, taman cu napunit 8tt... onda dalje idu pregledi svaka 3 tjedna...
    Ime jos nemamo... makar ja imam neke ideje a sad to sve treba fino upakirat i muzu prilozit na izbor 😂😂

Sreća 1 - 2011.
    Sreća 2 - 2013.
    Sreća 3 - na putu :)

Isssa
    07. Travanj 2018. 18:24

svekyca

Ja imam par ideja za žensko ime, al Ines je zasad favorit
    Baby. K. ja inace imam svaka 4 tjedna, sad sam radi hematoma isla svaka 2 al posto se sporo smanjuje rekli su mi da ipak dolazim svaka 4,koliko često ti imaš?
    Tko bi radio tablicu? Ja tipkam sa mobitela pa mi nije praktično

Lijepo ime 😀, ja sam dobila to ime po pjesmi Nedaj se Ines 😀😊

Isssa
    07. Travanj 2018. 18:27

Meni je termin 5.09, dečka imamo, a ime muž odabire, vjerojatno ću saznati kad rodim 😂, uglavnom će biti internacionalno a opet i kod nas normalno, to je njegova želja 😀

Baby.k
    07. Travanj 2018. 18:33

Pa u pravilu imam svaka 2 tjedna, ali zbog gužve i velikog broja pacijentica dođem na red za 3 tjedna. Jedva čekam da vidim svoju bebicu.
    Mi smo se začudo brzo dogovorili oko imena. Za curicu smo odlučili Helena, a za dečkića Mihael :)

Ljetna_dama
    07. Travanj 2018. 18:37

Sto se tiče imena mi smo za curicu izabrali Alissa a za deckica Jakov

Baby.k
    07. Travanj 2018. 18:41

Mogu ja raditi tablicu, imam pregršt vremena😁😁

07. Travanj 2018. 18:45

Mi jos nemamo ime, neodlucni smo.
    Ma sva su imena lijepa! Tako je moja baka rekla, ime nikog ne pokvari ;)
    Ja sam bila na pregledima svakih par dana, pa jednom tjedno i sad od 9. tjedna idem svaka dva tjedna, mozda kasnije prorijede. 
    Evo mogu ja poceti raditi tablicu, pa lako netko nastavi kroz vrijeme, bitno da imamo prvu. Predlazem da sad kroz tjedan dana sve napisemo npr. u ovakvoj formi:
    Teta90 - 16.10. - spol - ime
    pa cu ja za drugi vikend napraviti tablicu

07. Travanj 2018. 20:25

Ajde vidim da ipak ima curica 😁😁 Ja sam danas prvi put osjetila sina i muz je stavio ruku i osjetioo .. Nisam ocekivala to tako brzo... 15+5 sam..  Tako da me sincic Teo danas bas lupao😁 Predivan osjecaj... Lezim i cekam kad ce opet😂😂😂😎😎

Gold👑
    07. Travanj 2018. 20:56

Najljepsi osjećaj na svijetu  ja stalno ležim pa osjetim svaki put kad lupa, probaj stavit ruku, moja reagira na to, svaki put se javi 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.