Ne znam ima li u hr trgovina NKD? Ugl ja sam za prosli porod tamo uzela spavacice cca 100kn i super su mi :) tako da za ovoj porod vec cekaju u ormaru samo cu kupit jos jednu za porod.
Mi smo se za prvog sina bas namucili oko imena. Posto zivimo u Njemi htjeli smo nesto internacionalno da pase i tu i u hr, na kraju se odlucili za David :) a za ovog imamo par ideja ali vidjet cemo :)
Cure kolko često idete piškiti? Ja sam stalno u WC-u 😂, radila sam urin i urinokulturu i sve je ok, očito malac sijedi na mjehuru 😂😂😂😂
Već sam si glupa s tim, danas sam opet privatno dala raditi urinokulturu jer ovima ne vjerujem (s razlogom) pa čekam nalaz
Ajde vidim da ipak ima curica 😁😁 Ja sam danas prvi put osjetila sina i muz je stavio ruku i osjetioo .. Nisam ocekivala to tako brzo… 15+5 sam.. Tako da me sincic Teo danas bas lupao😁 Predivan osjecaj… Lezim i cekam kad ce opet😂😂😂😎😎
Je li i tebi isto prvo dijete?
Ja isto mislim da osjetim bebu kad stavim ruku, ali nisam sigurna da li je to to osjećaj je kao da mi ribica pliva po trbuhu...
Ivagljiva, to se i ja pitam...ne znam kakav je to osjećaj ali osjetim upravo to što si ti napisala-ribica.
Možda je ovo lupkanje koje drugi spominju izraženije.
Hvala pandice za info za dnevnik. :)
Eva da se i ja pridružim 😊.. Sada sam 8+6 idem na pregled opet za 2 tjedna nadam se da do tada neću imat potrebe u 6 tjednu sam dosta prokrvarila pa sam odjurila na hitnu uspostavilo se da je hematom, onda je bilo primirje i prije par dana opet svaki drugi dan smeđi iscjedak kao da onako iscuri i onda po malooo još par sati pa onda opet ništa neko vrijeme pa ispočetka 😔 vise nije takav strah i panika kad vidim ko prvi put 😟 bila sam i u utorak na pregledu pa je doktorica rekla kako ne vidi hematom a meni sutra dan opet kao što sam povise opisala i vise ne znam sta da radim imam i malo povišen šećer huuh i tako 🙄... Malo sam vas izgnjavila sa dužim postom ne zamjerajte...
Opet nesanica :(
Isssa to je sasvim normalno. Vidjet ces tek kasnije kako ce bit, kihnes pa se upiskis hehe
Sto se tice udaraca tako rano oko 15tt pa nadalje osjeti se to kako vi kazete kao mjehurici ili kao da nesto pliva unutra. Kasnije kako beba bude veca bit ce sve izrazenije i kad se pocne mrdat i lupat, okretat a trbuh se cijeli izoblici e to je tek show haha ja sam tocno znala vidjet kad gura nogu a kad ruku :)
Andeo dobro dosla :) ja san u prvoj trudnoci do 10tt imala u dva navrata smedi iscjedak. Dr me uvjerila kako je to cesta pojava na pocetku trudnoce i hvala bogu sve super proslo :) znalo mi je bit kad se vise krecem ili nesto na jednom dnevnom ulosku ili dva pa prode
Dobro jutro trudnice! Dobrodošla anđeo.
Imam ovih dana neki strah da mi se trbuh smanjio 😕
Jučer osjetila kroz 20 minuta blage grčeve..inace osjetim mjehuriće kao kretanje. Jedva čekam da počne lupati da znam da je sve u redu.
Jutro cure, ja isto osjetim mjehurice,kad stavim ruku trbuh bude tvrđi na tom mjestu al prave udarce ne osjecam jos. Doci ce i to :)
Isssa, ja ti stalno piskim, moja skace valjda po mjehuru. Ako ti je urinok.ok onda je to to,nemas se sta zabrinjavati..meni je i u 1.t bilo tako
Jutro drage trudnice, ako često piškite a nije urinarna infekcija, nije loše provjeriti i šećer jer njegovo povišenje isto može biti razlog čestim odlascima na wc, uz to da bebe baš sjede na našim mjehurima. I danas će biti divan sunčani dan, nadam se da ćete ga iskoristiti najbolje što možete pogotovo one koje rade. Ja sam ko curica imala bruh koji je operiran, i ako nešto i osjetim to je na tom mjestu kao lagano probadanje.
Sortiraj odgovore
Najstariji