Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    07. Travanj 2018. 14:14

Pozdrav!
    Ja sam danas mrgud od jutra, bas sam teska sama sebi, a mogu misliti kako je drugima :(
    Imamo radnu akciju u dvoristu, uredjujemo kamenjar, sadimo cvijece i zacinsko bilje, dolaze nam moji roditelji i muzeva mama i nona na rucak, a ja nazalost ne mogu raditi :(
    Mislim da bi bilo vrijeme da napravimo neku tablicu s terminima, spolovima, imenima i slicno, da se lako pratimo :)
    Mozda mozemo kroz ovaj tjedan svaka napisati kad je termin i ako znate spol, pa spojimo u jedan post i copy-paste svako toliko, da azuriramo stanje :)

petrapp2605
    07. Travanj 2018. 14:57

Teta90 dobra ideja, baš sam si razmišljala koliko nas ima u ovoj jesenskoj grupici i kako da se izbrojimo 

• pandica1805
    07. Travanj 2018. 15:25

Plava borovnica ja sam sa malim kupila m&m booktogo a sad ovu trudnocu sam uzela od zenskog rokovnika. U obje imas za trudnocu s jedne strane a s druge bebina prva godina. Imas na njihovim stranicama za prolistat pa vidi koja ti se vise svida. :)
    Curke jeste vi sta razmisljali o imenima? 

petrapp2605
    07. Travanj 2018. 15:28

Mi imamo imena za obje opcije, odmah smo se dogovorili 😀

_IvaGljiva_
    07. Travanj 2018. 15:59

petrapp2605

https://www.oysho.com/m/hr/donje-rublje/maternity/maternity-c1010006026.html

Evo našla sam nešto što ne izgleda kao da je namjenjeno za bake 😊😀

Sviđa mi se! Znači ima nade za ne bapskim spavaćicama 😉
    Teta90, sviđa mi se ideja o tablici, bit će puno preglednije sve 😊

Mi imamo ime za curicu, a za dečka nekoliko predloženih ali ništa fiksno... 

Dija85
    07. Travanj 2018. 16:01

Moj sinčić će se zvati Marin. Izabrala sam tri imena i m se odmah svidio Marin tako da će biti to. 
     Onako, jednostavno je, kod nas i nije tako često i mislim da je ok. 

• anusha
    07. Travanj 2018. 17:01

Cure, danas sam u mulleru vidjela čarapice sa zvečkicama koje je netko spominjao. Koštaju malo manje od 30 kuna. 
    Ja sam našla dobru spavaćicu na gumbe prije dva mjeseca u womens secretu (stara kolekcija ali oni uvijek imaju dobrih ne-babastih stvari)!

Baby.k
    07. Travanj 2018. 17:18

Evo mene kao padobranac. Javljala sam se na početku kad sam tek saznala za trudnoću, ali pratim vas svaki dan i sve sam postove prelistala. :) 
    Čestitam svim novim trudnicama kojima još nisam, ima nas punoo.
    Od sad se planiram aktivno družiti s vama, puno mi je značilo čitati vaše postove koji su mi dosta pomogli.
    Ja sam danas točno 12 tj, a u ponedjeljak imam sljedeći pregled koji ne mogu dočekatiiii. Koliko često vi imate preglede?

• LadyDi19
    07. Travanj 2018. 17:29

Mi imamo ime za curu, al ne za decka.. Pa se nadam curi...ja zbog hematoma idem svaka 2 tjedna na kontrolu.. 

Gold👑
    07. Travanj 2018. 17:42

Ja imam par ideja za žensko ime, al Ines je zasad favorit 
    Baby. K. ja inace imam svaka 4 tjedna, sad sam radi hematoma isla svaka 2 al posto se sporo smanjuje rekli su mi da ipak dolazim svaka 4,koliko često ti imaš?
    Tko bi radio tablicu? Ja tipkam sa mobitela pa mi nije praktično 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.