Nestrpljiva čestitaaaaam, sami dečki skoro, pa koga će ganjati kad narastu 😂😂😂😂
Nestrpljiva čestitke na sinčiću. Mom dragom je maloprije palo na pamet kako će sa sinom ići u ribe. Oduševljen je. 😂 i mislim si i ja bolje da je dečko, imam 5ero nećaka, pa tko bi se od njih uopće igrao s curicom. Bože imat ću sina. Još ponavljam to sama sebi stalno 😂😍
Vidjela sam u Lidlu od idućeg tjedna da imaju trudničke haljine i tajice i tunike. Ja ne smijem zaboraviti otići po to jer nemam ništa. Mislim da je od 9.04 u prodaji. Pa ako neku curu zanima da zna da ne propusti.
Bokic cure :)
Nama je lijepo vrijeme pa smo mali i ja isli u park :)
Dobro dosle nove cure :)
Ajme koliko deckica ce bit hehe
Mi za 3 tjedna idemo u hrvatsku na godisnji i proslavit prvi rodos od malog i ne moguu docekat
Zato sam iduci pregled dogovorila malo ranije da budem opustena prije puta :)
Vidjela sam u Lidlu od idućeg tjedna da imaju trudničke haljine i tajice i tunike. Ja ne smijem zaboraviti otići po to jer nemam ništa. Mislim da je od 9.04 u prodaji. Pa ako neku curu zanima da zna da ne propusti.
Super informacija 😀 za Lidl, i mi ćemo biti LIDLIĆI 😂
Bila sam danas u Pepku u West gateu, jako je sve povoljno za klince, bodiće imaju od broja 48, čarapice 3 kom je 5 kn, mislim da ću tamo obaviti dobar šoping za malog 😀, dekice po 35 kn, baš mi se dopalo 😀
Naručila sam preko Wish-a nekakve čarapice zvečkice, cijena 13 kn i danas vidim potpuno iste u babycentru 99kn, pa nisu normalni koju maržu nabijaju 😤
Evo slikice 😀
Crna191 hvala ti na informacijama o nosiljkama kao i radionicama, planiram svakako otic da savladam tehniku motanja marame..jer voljela bih tako nosit bebaca😊 I da, hvala ti na podsjetniku za west gate, otici cu, pa mozda upiknem kakav popust🤗😊😊
Cure, mislim da kak je krenulo, na jesen imamo pravu nogometnu momcad😁😁
Isssa ja sam bas jucer bila u Pepcu, uzela par sitnica za malu od frendice koja mora rodit za 3 tjedna. Cijene su odlicne, a robica i igracke sve mi se cini jako dobro kvalitete. Uzela sam za malu kapicu za glavu 10kn, bodije po 15 kn, pidzamice za 25 kn, igrackice po 15-20kn..😍😍 mislim da cu i za svoju bebicu tamo napravit dobar shopping😁😊
Kakve su ovo carape zveckice, bas dobro izgleda?
Nestrpljiva, cestitam na pisonjici! ❤️💕😀
https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png
Crna191 hvala ti na informacijama o nosiljkama kao i radionicama, planiram svakako otic da savladam tehniku motanja marame..jer voljela bih tako nosit bebaca😊 I da, hvala ti na podsjetniku za west gate, otici cu, pa mozda upiknem kakav popust🤗😊😊
Cure, mislim da kak je krenulo, na jesen imamo pravu nogometnu momcad😁😁
Isssaja sam bas jucer bila u Pepcu, uzela par sitnica za malu od frendice koja mora rodit za 3 tjedna. Cijene su odlicne, a robica i igracke sve mi se cini jako dobro kvalitete. Uzela sam za malu kapicu za glavu 10kn, bodije po 15 kn, pidzamice za 25 kn, igrackice po 15-20kn..😍😍 mislim da cu i za svoju bebicu tamo napravit dobar shopping😁😊
Kakve su ovo carape zveckice, bas dobro izgleda?
Čekam da mi dođu, javim kakve su, nisam išla u babycentar da vidim uživo, ali čine mi se skroz fora 😀
Sortiraj odgovore
Najstariji