Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    _IvaGljiva_
    06. Travanj 2018. 16:47

Nestrpljiva, čestitam na pišonjiii!!! 

Isssa
    06. Travanj 2018. 17:21

Nestrpljiva čestitaaaaam, sami dečki skoro, pa koga će ganjati kad narastu 😂😂😂😂

Dija85
    06. Travanj 2018. 17:29

Nestrpljiva čestitke na sinčiću. Mom dragom je maloprije palo na pamet kako će sa sinom ići u ribe. Oduševljen je. 😂 i mislim si i ja bolje da je dečko, imam 5ero nećaka, pa tko bi se od njih uopće igrao s curicom. Bože imat ću sina. Još ponavljam to sama sebi stalno 😂😍

Dija85
    06. Travanj 2018. 17:35

Vidjela sam u Lidlu od idućeg tjedna da imaju trudničke haljine i tajice i tunike. Ja ne smijem zaboraviti otići po to jer nemam ništa. Mislim da je od 9.04 u prodaji. Pa ako neku curu zanima da zna da ne propusti.

• pandica1805
    06. Travanj 2018. 17:46

Bokic cure :) 
    Nama je lijepo vrijeme pa smo mali i ja isli u park :)
    Dobro dosle nove cure :)
    Ajme koliko deckica ce bit hehe
    Mi za 3 tjedna idemo u hrvatsku na godisnji i proslavit prvi rodos od malog i ne moguu docekat
     Zato sam iduci pregled dogovorila malo ranije da budem opustena prije puta :) 

Isssa
    06. Travanj 2018. 17:55

Dija85

Vidjela sam u Lidlu od idućeg tjedna da imaju trudničke haljine i tajice i tunike. Ja ne smijem zaboraviti otići po to jer nemam ništa. Mislim da je od 9.04 u prodaji. Pa ako neku curu zanima da zna da ne propusti.

Super informacija 😀 za Lidl, i mi ćemo biti LIDLIĆI 😂

Isssa
    06. Travanj 2018. 18:00

Bila sam danas u Pepku u West gateu, jako je sve povoljno za klince, bodiće imaju od broja 48, čarapice 3 kom je 5 kn, mislim da ću tamo obaviti dobar šoping za malog 😀, dekice po 35 kn, baš mi se dopalo 😀
    Naručila sam preko Wish-a nekakve čarapice zvečkice, cijena 13 kn i danas vidim potpuno iste u babycentru 99kn, pa nisu normalni koju maržu nabijaju 😤
    Evo slikice 😀

Looda_vila
    06. Travanj 2018. 19:53

Crna191 hvala ti na informacijama o nosiljkama kao i radionicama, planiram svakako otic da savladam tehniku motanja marame..jer voljela bih tako nosit bebaca😊 I da, hvala ti na podsjetniku za west gate, otici cu, pa mozda upiknem kakav popust🤗😊😊
    Cure, mislim da kak je krenulo, na jesen imamo pravu nogometnu momcad😁😁
    Isssa ja sam bas jucer bila u Pepcu, uzela par sitnica za malu od frendice koja mora rodit za 3 tjedna. Cijene su odlicne, a robica i igracke sve mi se cini jako dobro kvalitete. Uzela sam za malu kapicu za glavu 10kn, bodije po 15 kn, pidzamice za 25 kn, igrackice po 15-20kn..😍😍 mislim da cu i za svoju bebicu tamo napravit dobar shopping😁😊 
    Kakve su ovo carape zveckice, bas dobro izgleda?

sarajka
    06. Travanj 2018. 20:32

Nestrpljiva,  cestitam  na pisonjici! ❤️💕😀 

https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png

Isssa
    06. Travanj 2018. 21:08

Looda_vila

Crna191 hvala ti na informacijama o nosiljkama kao i radionicama, planiram svakako otic da savladam tehniku motanja marame..jer voljela bih tako nosit bebaca😊 I da, hvala ti na podsjetniku za west gate, otici cu, pa mozda upiknem kakav popust🤗😊😊
    Cure, mislim da kak je krenulo, na jesen imamo pravu nogometnu momcad😁😁
    Isssaja sam bas jucer bila u Pepcu, uzela par sitnica za malu od frendice koja mora rodit za 3 tjedna. Cijene su odlicne, a robica i igracke sve mi se cini jako dobro kvalitete. Uzela sam za malu kapicu za glavu 10kn, bodije po 15 kn, pidzamice za 25 kn, igrackice po 15-20kn..😍😍 mislim da cu i za svoju bebicu tamo napravit dobar shopping😁😊
    Kakve su ovo carape zveckice, bas dobro izgleda?

Čekam da mi dođu, javim kakve su, nisam išla u babycentar da vidim uživo, ali čine mi se skroz fora 😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.