Looda_vila ja isto razmišljam o nekoj većoj rekreaciji, al za sad se držimo setnjica dugih. U 5mj bi išli na Plitvice ako mi gin dopusti. Lani smo išli na moj rodjendan i dogovorili se da ce to bit neka vrsta rituala godišnjeg.
Jel ima koja jos da ju m čuva al ono bas bas. Ja mislim da cemo poslije ja i m ratovati jako sto se toga tiče 😁. Sad vec na početku pazi sta nosim u rukama, gdje hodam (malo sam i ovako smotana, tipa padovi na ravnom itd.).
Ok brine se, sad pogotovo poslije pregleda jer je gin rekao da izbjegavamo teško nosit.
Neki dan uzmem onu vrećicu sa krumpirima cca 5 kg, evo njega i uzme pa nosi 🙄.
I takve stvari...
Looda_vila to ideš pješke na sljeme ili? Baš bih i ja mogla jedan dan gore... ili na jarun.. ajme ljubomorna sam, ja radim pa mi dan počinje tek u 6h... ali dobro stiže vikend, i još su rekli da će biti sunčan
Jel ima koja jos da ju m čuva al ono bas bas. Ja mislim da cemo poslije ja i m ratovati jako sto se toga tiče 😁. Sad vec na početku pazi sta nosim u rukama, gdje hodam (malo sam i ovako smotana, tipa padovi na ravnom itd.).
Ok brine se, sad pogotovo poslije pregleda jer je gin rekao da izbjegavamo teško nosit.
I takve stvari…
Jutro cure, bože i moj je takav. Možda i "gori". Ja ne smijem ništa nositi. Svaki dan me pita gdje sam bila i koliko teško nosila ako kažem da sam bila u trgovini. Zna kakva sam i rijetko tražim pomoć pa je s potpunim pravom takav. 😁 Ali zbilja jako jako pazi. Kaže bože što ja volim kad si ti sretna i ništa te ne boli. 😂
Ail nosiljkoteka ti ja u Vestigiumu u Rudeškoj, tamo iza mcdonaldsa.. mislim da su svaku nedjelju od 10-12 bebonoseće kave pa imaš i savjetnice i mooore nosiljki i marama. Bude puno mama sa svojim nosiljkama pa uvijek možeš isprobati. Mislim da se donira cca 30kn za prostor + dobiješ kavu ako želiš (onu pravu domaću tursku) i možeš na tjedan/dva uzeti nosiljku ako je slobodna.
radionice za marame i takve stvari su svako malo, isto tamo, sad slijedeću subotu je uvod u tkanu maramu. Ja ću vrlo vjerojatno ići jer emastičnu svežem kao od šale ali tkana mi je još uvijek teška..
od ostalih radionica ja na ništa nisam išla..super su mi jedino podrške dojenju kad rodiš (a mislim da mogu i trudnice) jer tamo stvarno su sve mame i o svem se raspravlja, ne samo o dojenju..to vam bude po dz od strana patronažnih sestara.. znam za DZ Siget da ima.. ostalo ne znam što ima a što bi bilo potrebno..
trudnički tečaj nemojte baš prekasno ići..tamo pred kraj jer bude već teško sjediti..mi smo imali 2 ili 3 dana po dva sata ja mislim..
imate sad krajem mjeseca sajam beba,mama i trudnica u west gateu..bude super popusta na dosta stvari.. jastuci za dojenje budu puno jeftiniji, posteljine za krevetiće i tako te stvari..a i kolica i autosjedalice..
I takve stvari…
Jutro cure, bože i moj je takav. Možda i "gori". Ja ne smijem ništa nositi. Svaki dan me pita gdje sam bila i koliko teško nosila ako kažem da sam bila u trgovini. Zna kakva sam i rijetko tražim pomoć pa je s potpunim pravom takav. 😁 Ali zbilja jako jako pazi. Kaže bože što ja volim kad si ti sretna i ništa te ne boli. 😂
Ma vec je neki dan spominjao kako ce mi popis napravit 😂😂😂😂 vjerovatno nista teze od šalice kave nece bit na njemu. Bili u parkicu jučer i ja drito na ljuljačku, a on kaže trudnice se nesmiju jako ljuljat sta da se mrvici zavrti 😁😂😂. E tu sam krepavala od smijeha.
Da i moj isto samo gleda nedaj Bože da se strecnem ako me nesto zaboli onak evo ga odmah. Učinkovitiji od doktora 😁.
A valjda je to normalno, samo paze da se nesto ne dogodi al nekad bas znaju pretjerivati. 😁 Valjda ih zato toliko volimo
Dija i Ljetna dama, to je baš lijepo da vas paze. I mene moj pazi, i nekad me to malo takne u živac pogotovo kad pazi što jedem, ne da na biciklu, al s druge strane da ne obraća pažnju, tek bih se onda bunila.
Looda vila, pratimo se, tu smo negdje. Termin 21.9, kad je tebi?
Bili u parkicu jučer i ja drito na ljuljačku, a on kaže trudnice se nesmiju jako ljuljat sta da se mrvici zavrti 😁😂😂. E tu sam krepavala od smijeha.
E nasmija me s ovim 😂😂😂😂
Meni moj neda da se naslanjam na ogradu balkona- 4 kat- jer što ako me on lupi po guzi i ja poskočim i padnem preko balkona 😂😂😂 oooo bože
Bili u parkicu jučer i ja drito na ljuljačku, a on kaže trudnice se nesmiju jako ljuljat sta da se mrvici zavrti 😁😂😂. E tu sam krepavala od smijeha.
E nasmija me s ovim 😂😂😂😂
Meni moj neda da se naslanjam na ogradu balkona- 4 kat- jer što ako me on lupi po guzi i ja poskočim i padnem preko balkona 😂😂😂 oooo bože
Hahahahaha
Ja nekidan skakutala, jednom, dvaput - nemoj kaže, treseš bebu.
Pozdrav curke! Ja se tako veselim što će mi narasti trbuščić i sva sam u isčekivanju. Taman sam pomislila kako je sad ljepši period pred nama i da je gotovo s mučninama, kad ono ja tek sad krenula povraćati. Jooj, al mi je muka danas. Prvo sam cijeli tj osjećala posljedice prevelike količine željeza što su mi uvalili, a sad još malo mučnine. Neće mi trbuh ovim tempom do poroda biti uočljiv 🙄
Sortiraj odgovore
Najstariji