Jutro klokanice
Joooj kad čitam ovo što je napisala looda_vila vezano za trudničku smotanost dodje mi slabo. Živim na visokom 4. katu bez lifta. Jedva se jednom popnem na 4. kat, a gdje još da idem 3-4 puta!!!!
Ja bih isto malo pojašnjenje sa ovim elastičnim maramama za nošenje. Tko ima iskustvo s tim? Na što treba paziti kada se biraju? Imate li nekakve linkove.
Jutro cure! Vidim da ima i novih, cak imamo i blizance! Cestitke svima! Bravo za mame i bebe s ultrazvuka, samo nek sve ide kako treba! 😘
Napokon i sunce kod nas, jedva smo ga docekali, sad cemo u setnju 😊
Trudnicki mozak, ha? Otisla prekjucer na benzinsku, natocila gorivo, krenem u auto po novcanik, kad ono-nema ga 😂 😂
Dobro pa me stricek zna jer stalno tocim kod njih i pustio me doma po novce, al propala sam u zemlju od srama 😂
Evo i kod nas sunce se igra, malo izlazi malo zalazi. Bas sam dobila volju za nešto radit, pa mislim da cu po kuci čačkati malo, a poslije kad se m ustane van malo. Meni super kad imam mir za čišćenje i nitko mi se ne mota pod nogama. Ima li jos takvih?
I da pitam dali koja zna dali Utrogestan ako se uzima vaginalno ima kakve nuspojave? Za oralno znam da ima, nisam za ovo pitala doktora a u uputama nepise nista.
Ail evo da kažem meni je treća al je jos rano valjda za trbuscic. Mozda umisljam da je tu, a mozda sam samo napuhana 😁
U drugoj mi je jako rano počeo izvirivat, a u prvoj bila ravna do nekih 21- 22 tj.
A kažem sad mozda umisljam al kao da je malo tu.
To si i ja stalno govorim da je rano da se vidi. Inace sam sitne grade i sa deckima mi se trbuh poceo vidjeti tek tamo cca sa 5 mjeseci ali ova beba je toliko iskocila dami se preko hoodice nadzire trbuscic 🙈 ali mozda je i vidljivij jer mi je treca trudnoca u 4 godine
Crna191 znas mozda gdje je u Zagrebu ta nosiljkoteka?
http://anavie.net/category/hr/babywearing-hr/ evo linkic za nosenje na netu a ima i na fbu stranica
Bok curke... ebo i kod nas sunce zagreblo napokon... nadam se da ce se i za vikend zadrzat 😍
Evo meni treca trudnoca, ali tek sam 7 i kusur, trbuha nema... u prvoj je poceo rasti tek sa 25+, bila sam 35tt i nisu ljudi vjerovali da sam skoro pa na kraju... u drugoj je trudnoci trbuh krenuo nesto ranije, mislim oko 16-17tt, ali nosila sam jakooooo veloku bebu, pa eto...
Vidit cemo kako ce sad bit...
Mene isto zanimaju marame i nosiljke... prije nisam imala nista osim mai-taia kad je malac porastao, ali sad ce mi trebat jer baratat s troje i kolica... a i psa imamo...polako proucavam sta cemo i kako... imam prijateljicu koja je dobro upucena pa cu se kod nje informirat malo...
Jojjjj... nikako docekat taj pregled u srijedu... vrijeme mi bas nekako sporo prolazi 😂😂
Sreća 1 - 2011.
Sreća 2 - 2013.
Sreća 3 - na putu :)
Ail evo da kažem meni je treća al je jos rano valjda za trbuscic. Mozda umisljam da je tu, a mozda sam samo napuhana 😁
U drugoj mi je jako rano počeo izvirivat, a u prvoj bila ravna do nekih 21- 22 tj.
A kažem sad mozda umisljam al kao da je malo tu.
To si i ja stalno govorim da je rano da se vidi. Inace sam sitne grade i sa deckima mi se trbuh poceo vidjeti tek tamo cca sa 5 mjeseci ali ova beba je toliko iskocila dami se preko hoodice nadzire trbuscic
Meni se isto vidi skoro od samog početka, a nemogu toliko dugo bit napuhnuta, valjda 🤔
Tako da sad i drugi primjećuju vec trbuscic, pa ispituju. A ja sam opet visoka i mršava pa valjda zato se vec vidi. I uz to su mi cice ekspresno narasle za dva broja 😁
M se bas veseli tom dijelu 😂😂😂😂 iako meni bas nekako smetaju 😁
Garavusa sva sreca da imam lift, u protivnom nema sanse da bi toliko puta isla gore. Al da mi je mozak u zadnje vrijeme na nekoj ispaši - je. Muz mi se samo smije
Nina haha, kazes dobro da te stricek zna u protivnom bi tam prala prozore da odradis
Bas citam malo o tom nosenju bebica u maramama i klokanicama, svida mi se to, samo sto mi ovo vezanje marame djeluje uzasno komplicirano, no vjerojatno se za cas savlada😊
Vjerojatno ima neka radionica na tu temu, moram se raspitati.
Kad smo vec kod radionica, tecajeva...iskusne mame jeste bile na kojima? Preporucujete li koje? Ima li to svrhe? Osim trudnickog tecaja ...
Evo i u Zg suncekooo..picim na Jarun napravit koji krug oko jezera biciklom😍😁, sutra se penjem na Sljeme, prvi put ove godine..jedva cekam
Plavaborovnica super za bebaca, mi se pratimo...bebice nam tu negdje😊😊
A meni se trbuh ne vidi jos valjda jer mi maternica pomaknuta iza skroz, kad smo gledali uzv bebica mi je djelovala tako učućureno..da jedva ima mjesta🙈🙈 a dugacke nogice stalno se okretala i upirala u posteljicu, al tako nekako stisnuto sve ..jooj haha
Sortiraj odgovore
Najstariji