Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ljetna_dama
    05. Travanj 2018. 19:53

petrapp2605

Ljetna_dama možeš mi napisati svoj mail da te mogu kontaktirati

antoniasarka1@gmail.com 
    Hvala ti 🤗

petrapp2605
    05. Travanj 2018. 20:21

Evo moj elevit ide Ljetna_dama 😊

Ljetna_dama
    05. Travanj 2018. 20:51

petrapp2605

Evo moj elevit ide Ljetna_dama 😊

Hvala ti jos jednom 🤗😊

Looda_vila
    05. Travanj 2018. 22:20

Cure, evo ja kako sam u laganoj renovaciji stana, pocela sam danas sa cistkom ormara...i lijepo pospremila u spacebag sve ljetne stvarcice koje ovo ljeto necu nositi😭😭😭.pozdravila se sa svim uskim haljinicama, topicima, kratkim hlacicama i minjacima..cekaju neka bolja vremena😁
    Ostavila sam si samo siroke haljine😊 
    Btw trudnicki mozak...danas sam se 3x vracala u stan😓😡😡 prvo sam izasla van, dosla do kontenera za smece bez smeca, vracaj se u stan..uzmem smece,  dodem do auta, nemam kljuceve, vracaj se nazad, uzmem kljuceve dodem u auto,trazim novcanik..nema..vracaj se nazad, sve po spisku sam si opsovala😂😂 
    Evo bas citam knjigu, jednu stranicu valjda  15x za redom ..🤓😁 i jos uvijek ne znam kaj sam procitala...
    Tinci - supac za bebolina, neka samo tako nastavi. Svaka cast da jos nisi rekla vecini, bit ce iznenadenje🙆🎉🎉
    Danas na pregledu cura prije mene bila isti tjedan trudnoce kao i ja, samo ona u trecoj trudnoci s trbuhom ohoho lijepim i okruglim, a ja siroce , s jedva vidljivim trbuscicem🤗 bas nevjerojatna razlika... zensko tijelo je cudo prirode!
    Cure, o kakvim vi to nosiljkama pricate? Eleasticnim..maramama? Meni je to kvantna fizika.. moze neki link? 
    Lijepo spavajte jesenake klokanice! Laka vam noc😙😴😴

Ail
    06. Travanj 2018. 08:46

Cestitam na blizancekima 😍 
    Drago mi je za sve cure koje su bile na uzv i vidjele svoje bebulje 😊
    Mame kojima je treca trudnoca raste li vam trbuh brze nego u prethodne dvije trudnoce? 
    Looda_vila ako imas fb imas stranicu babywearing pa si skicni 
    Ima koja mozda Fredu/bazzingu? Mi smo se nosili u ergo 360 ali mi je umetak isao na zivce pa bi sada nesto sa podesivim panelom a i imaju mi tako predivne uzorke 😍😍

Crna191
    06. Travanj 2018. 08:52

looda_vila mi smo tu negdje po tjednima trudnoće a moj je trbuh ohohoooo velik..al druga mi je trudnoća pa se tješim, mada sam i sa prvim imala dosta velik trbuh, valjda što sam niska..ne znam..ne znam zašto mi na liliypie piše 16, kad kod dr dodem po njegovom sam 17, a beba je nešto mrvu veća pa je 18tt 
    imaš stranicu babywering hrvatska pa tamo možeš pročitati malo o nošenju i dobrobiti nošenja

Pomalo
    06. Travanj 2018. 08:53

Ja sanjam jednu bazzingicu, pogorivo ovaj noviji model optimus, al ce sacekat jos nekoliko mjeseci, ne isplati mi se baby size narucivat, mala mi je vec za toddlera. A Ergo sam probala i nikako mi nije pasao

Ljetna_dama
    06. Travanj 2018. 08:53

Ail evo da kažem meni je treća al je jos rano valjda za trbuscic. Mozda umisljam da je tu, a mozda sam samo napuhana 😁
    U drugoj mi je jako rano počeo izvirivat, a u prvoj bila ravna do nekih 21- 22 tj.  
    A kažem sad mozda umisljam al kao da je malo tu. 

Crna191
    06. Travanj 2018. 08:55

Ail ja imam Isaru..a ovo imaš u nosiljkoteci sigurno pa možeš isprobati.. 

PlavaBorovnica
    06. Travanj 2018. 09:04

Dobro jutro! Kod mene sunce, mogu se sunčati.
    Meni je prva trudnoća pa trbuh je tu popriličan. 
    Bili smo jučer na pregledu kod drugog doktora, dobili sličice, dragi je bio sa mnom. 12 cm duga beba, miče rukama, nogama, srce se lijepo vidi. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.