Ljetna_dama možeš mi napisati svoj mail da te mogu kontaktirati
antoniasarka1@gmail.com
Hvala ti 🤗

Cure, evo ja kako sam u laganoj renovaciji stana, pocela sam danas sa cistkom ormara...i lijepo pospremila u spacebag sve ljetne stvarcice koje ovo ljeto necu nositi😭😭😭.pozdravila se sa svim uskim haljinicama, topicima, kratkim hlacicama i minjacima..cekaju neka bolja vremena😁
Ostavila sam si samo siroke haljine😊
Btw trudnicki mozak...danas sam se 3x vracala u stan😓😡😡 prvo sam izasla van, dosla do kontenera za smece bez smeca, vracaj se u stan..uzmem smece, dodem do auta, nemam kljuceve, vracaj se nazad, uzmem kljuceve dodem u auto,trazim novcanik..nema..vracaj se nazad, sve po spisku sam si opsovala😂😂
Evo bas citam knjigu, jednu stranicu valjda 15x za redom ..🤓😁 i jos uvijek ne znam kaj sam procitala...
Tinci - supac za bebolina, neka samo tako nastavi. Svaka cast da jos nisi rekla vecini, bit ce iznenadenje🙆🎉🎉
Danas na pregledu cura prije mene bila isti tjedan trudnoce kao i ja, samo ona u trecoj trudnoci s trbuhom ohoho lijepim i okruglim, a ja siroce , s jedva vidljivim trbuscicem🤗 bas nevjerojatna razlika... zensko tijelo je cudo prirode!
Cure, o kakvim vi to nosiljkama pricate? Eleasticnim..maramama? Meni je to kvantna fizika.. moze neki link?
Lijepo spavajte jesenake klokanice! Laka vam noc😙😴😴

Cestitam na blizancekima 😍
Drago mi je za sve cure koje su bile na uzv i vidjele svoje bebulje 😊
Mame kojima je treca trudnoca raste li vam trbuh brze nego u prethodne dvije trudnoce?
Looda_vila ako imas fb imas stranicu babywearing pa si skicni
Ima koja mozda Fredu/bazzingu? Mi smo se nosili u ergo 360 ali mi je umetak isao na zivce pa bi sada nesto sa podesivim panelom a i imaju mi tako predivne uzorke 😍😍

looda_vila mi smo tu negdje po tjednima trudnoće a moj je trbuh ohohoooo velik..al druga mi je trudnoća pa se tješim, mada sam i sa prvim imala dosta velik trbuh, valjda što sam niska..ne znam..ne znam zašto mi na liliypie piše 16, kad kod dr dodem po njegovom sam 17, a beba je nešto mrvu veća pa je 18tt
imaš stranicu babywering hrvatska pa tamo možeš pročitati malo o nošenju i dobrobiti nošenja

Ja sanjam jednu bazzingicu, pogorivo ovaj noviji model optimus, al ce sacekat jos nekoliko mjeseci, ne isplati mi se baby size narucivat, mala mi je vec za toddlera. A Ergo sam probala i nikako mi nije pasao

Ail evo da kažem meni je treća al je jos rano valjda za trbuscic. Mozda umisljam da je tu, a mozda sam samo napuhana 😁
U drugoj mi je jako rano počeo izvirivat, a u prvoj bila ravna do nekih 21- 22 tj.
A kažem sad mozda umisljam al kao da je malo tu.

Ail ja imam Isaru..a ovo imaš u nosiljkoteci sigurno pa možeš isprobati..

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji