pomalo čestitam na duplom srcu..divno.. mene je sad puklo da bi onbu..ako to kažem mm ubit će me..jer ni maramu tkanu još nisam svladala baš..elastična je zakon i baš se lako mota..meni je frendica savjetnica za nošenje tako da planiram sad na radionicu i još nju zvati ako će trebati jer stvarno mislim ovu bebu više nositi, predivno mi je to. moj E je jako znatiželjno dijete i sve mora sam pa se dao nositi samo kratak period..
ja sam u prvoj trudnoći dosta vježbala, nisam bila pretjerano aktivna prije trudnoće ali nemogu ni reći da sam samo sjedila..prvo tromjesječje nisam vježbala jer sam bila užasno umorna, nakon toga jesam.. sad dok se vratim s posla, posvetim malcu, sredim stan i za jest napravim nemam više snage za vježbanje. ali kad god je lijepo brzo hodam cca pola sata od posla do vrtića po malca.
Pregled gotov, dva srca kucaju i sad sam u 8 tt, kontrola opet za 3 tjedna. Mi smo jos u soku i jos mi je to sve nerealno. I da trudnoca je 3 tjedna manja, tako da cure samo pomalo i vidit cete, mozda vam je isto ovulacija bila kasnije.
Ajme kako dobro! Cestitam❤❤
Pregled gotov, dva srca kucaju i sad sam u 8 tt, kontrola opet za 3 tjedna. Mi smo jos u soku i jos mi je to sve nerealno. I da trudnoca je 3 tjedna manja, tako da cure samo pomalo i vidit cete, mozda vam je isto ovulacija bila kasnije.
Čestitam na blizancima 🤗😊
Bas lijepo cestitam
pomalo čestitam na duplom srcu..divno.. mene je sad puklo da bi onbu..ako to kažem mm ubit će me..jer ni maramu tkanu još nisam svladala baš..elastična je zakon i baš se lako mota..meni je frendica savjetnica za nošenje tako da planiram sad na radionicu i još nju zvati ako će trebati jer stvarno mislim ovu bebu više nositi, predivno mi je to. moj E je jako znatiželjno dijete i sve mora sam pa se dao nositi samo kratak period..
ja sam u prvoj trudnoći dosta vježbala, nisam bila pretjerano aktivna prije trudnoće ali nemogu ni reći da sam samo sjedila..prvo tromjesječje nisam vježbala jer sam bila užasno umorna, nakon toga jesam.. sad dok se vratim s posla, posvetim malcu, sredim stan i za jest napravim nemam više snage za vježbanje. ali kad god je lijepo brzo hodam cca pola sata od posla do vrtića po malca.
Ja imam sve a i sašila sam si nosiljke uz pomoć kroja i savjetnice glavne koja me uputila tako da sam opremljena svim vrstama nosiljki i jedva čekam.. Kolica neću uopće uzimat samo autosjedalicu.. Fali mi još tkana br 6 manje gramaže imam od 290 a to mi je kad ojača
Divnoooo ❤❤❤ cestitam 🙏
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Pozdrav cure! Uspjela pročitati što ste pisale..čestitam na blizancima i super za preglede
Ja bila jučer privatno..sve je super, bebica dobro napreduje pogledali sve organe, a naročito mozak..bitno da su komore dobre i nisu proširene..nadam se da će tako ostati..
..i da ćemo odmah pogledati spol, ali sam rekla da neželim znati, pa se doktor baš iznenadio .
Jedino moram što više mirovati zbog pritiska u trbuhu..
Ja napravila picu za ručak, a popodne idemo kod svekrve..još uvijek im nismo rekli..samo cure i mama znaju
Stavim široku majicu pa ne primjete..kad zatopli samo ću im se jedan dan na vratima pojaviti sa trbuhom
Kako se vi ostale trudnice osjećate? Kako je prošlo prvo tromjesečje prošao me umor..
Teta kada imaš pregled?
pozdrav! danas sam bila kod svoje gin. i kaze mi da mogu pricekat tjedan dana i da u ponedeljak odem u drugu bolnicu na pregled i untrazvuk da vidim sto ceju mi reci..ali ako mi kazu da trebam na kiretazu da se odmah narucim..ja neznam silno bih htjela da se pokaze na untrazvuku..jako se brinem ali nije mi jasno kako su mogle nestati...tjedan dana prije uskrsa su se vidjele dve bebice a sada da se nevide..a nisam ni prokrvarila ni bilo sto drugo..danas sam osjetila u trbuhu onako ko da te nesto zaskaklje i stane..dvaput mi se to danas dogodilo..mozda su moje bebice...iskreno se nadam.. mislite li da bi se mogle pojaviti na sljedem untrazvuku?
Tinci, pa ti si već 17. tjedan! Činilo mi se manje, vrijeme leti! Ako nije tajna, gdje si išla privatno na pregled? Ja bi isto išla, negdje u Istri ili Rijeci, neda mi se bas do Zga zbog toga. Sto ti sve radi? Samo uzv (je obični ili 3D/4D) ili i pregled u spekulima i ostalo? Koliko te to košta?
Za tjedan dana je pregled. Ovaj prvi tjedan mi uvijek brzo prodje, još budem euforična od pregleda, samo gledam sliku i uživam! Onda sad vikend isto nekako prodje, ali onda ona tri dana do četvrtka kad je pregled neznam sto ću sa sobom, mogu misliti kako je curama koje čekaju 4 tjedna!
Curke ponovo ću napisati jer mi je žao baciti ih u smeće, a možda ih netko koristi. Imam novu kutiju elevita kojoj fale 4 tablete koje sam ja popila, ako ih netko od vas uzima i da mu odgovaraju rado bi ih poklonila.
Sortiraj odgovore
Najstariji