Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PlavaBorovnica
    05. Travanj 2018. 15:45

Tinchi, ne mogu vjerovati da si uspjela toliko dugo šutjeti čvrst karakter
    Pomalo, divota! Dvostruki blagoslov.
    Evo djevojke, mi smo još bez ručka. Idemo sad spremati kiseli kupus s palentom, a za večeru mmm- šparoge 
    Petraapp, ako nitko neće budem ja. Ako nema netko kome je hitnije/bitnije.

• pandica1805
    05. Travanj 2018. 15:49

Bokic cure :)
    Netko je spominjao maramu za nosit bebu. Ja sam kupila elasticnu i preporodila se. Mali bi samo spavao kad bi isli u setnju a meni je bilo tako toplo oko srca sto je uz mene kao u pupi hehe
    Sto se tice boja robice ja osobno bas ne volim da sw deckima oblaci nesto tipa rozo ali tko voli nek izvoli. Ja sam malom ljetos obukla crveni body i svi su me ispitivali jel curica (oni koji ga prvi put vide kad smo dosli u hr) popi....sam i rekla da mu nikad vise takve boje necu oblacit niti drugom djetetu hah

petrapp2605
    05. Travanj 2018. 15:52

PlavaBorovnica

Tinchi, ne mogu vjerovati da si uspjela toliko dugo šutjetičvrst karakterPomalo, divota! Dvostruki blagoslov.
    Evo djevojke, mi smo još bez ručka. Idemo sad spremati kiseli kupus s palentom, a za večeru mmm- šparogePetraapp, ako nitko neće budem ja. Ako nema netko kome je hitnije/bitnije.

Evo budemo pričekale još malo, pa ako se nitko be javi tvoje su 😊

christyy
    05. Travanj 2018. 16:12

Teta90

Tinci, pa ti si već 17. tjedan! Činilo mi se manje, vrijeme leti! Ako nije tajna, gdje si išla privatno na pregled? Ja bi isto išla, negdje u Istri ili Rijeci, neda mi se bas do Zga zbog toga. Sto ti sve radi? Samo uzv (je obični ili 3D/4D) ili i pregled u spekulima i ostalo? Koliko te to košta?
    Za tjedan dana je pregled. Ovaj prvi tjedan mi uvijek brzo prodje, još budem euforična od pregleda, samo gledam sliku i uživam! Onda sad vikend isto nekako prodje, ali onda ona tri dana do četvrtka kad je pregled neznam sto ću sa sobom, mogu misliti kako je curama koje čekaju 4 tjedna!

Pa ja si baš razmišljam kako sam ljubomorna jer mi je sljedeći pregled za tjedan dana a ti si u međuvremenu bila na još jednom... 4 tjedna je po meni stvarno predugo, čini se kao vječnost! 

05. Travanj 2018. 16:43

Teta90

Tinci, pa ti si već 17. tjedan! Činilo mi se manje, vrijeme leti! Ako nije tajna, gdje si išla privatno na pregled? Ja bi isto išla, negdje u Istri ili Rijeci, neda mi se bas do Zga zbog toga. Sto ti sve radi? Samo uzv (je obični ili 3D/4D) ili i pregled u spekulima i ostalo? Koliko te to košta?
    Za tjedan dana je pregled. Ovaj prvi tjedan mi uvijek brzo prodje, još budem euforična od pregleda, samo gledam sliku i uživam! Onda sad vikend isto nekako prodje, ali onda ona tri dana do četvrtka kad je pregled neznam sto ću sa sobom, mogu misliti kako je curama koje čekaju 4 tjedna!

Bila sam u medicu u Puli kod dr. Puneka. Nije me pregledavao(jer nema potrebe) već samo radio ultrazvuk. Pitala sam ga dali treba 3D ali je rekao da to ide po želji i ako se želi vidjeti obrise, ali da je najbitniji taj običan ultrazvuk. Na njemu se sve vidi. Pokazao mi je srčeko, pa mokraćni mjehur, bubrege, kralježnicu, prste na rukama i nogama i posebno gledao mozak dali se razvija kako treba..a taman je beba bila u nekom čudnom položaju..dubila je na glavi  izmjerio opseg trbuha, dužinu bedrene kosti i glavicu..po ovima u bolnici sam trudna preko 16 tjedana, ali zapravo sam 15 tjedana..tako da sam sada u 16.tjednu (ispraviti ću na lilypie-u).
    Nek pijem floradix za željezo i novalac, da je on najbolji. 
    Sve u svemu oduševljena sam. Jako je detaljan. Bila sam u ordinaciji sat i pol od toga je 45min trajao ultrazvuk. 
    Jučer sam se kod njih išla naručiti za pregled, a doktor je taman imao vremena i odmah obavila  
    Kontrola kod njega za 3 tjedna tj. 25.04., a kod ginekologice 19.04. tako da nema smisla da mi radi preglede, već samo ultrazvuke. 
    Cijena za ultrazvuk je 300kn, a kontrolni čini mi se 220kn. 
    Bebine pokrete sam počela osjećati prošli tjedan, tako da sam nekako mirnija. I za cure koje pitaju kada se čuju prvi pokreti:
    1. trudnoća- u 21. tjednu
    2. trudnoća- u 16. tjednu
    Sada u 15 tjednu  

05. Travanj 2018. 16:48

PlavaBorovnica

Tinchi, ne mogu vjerovati da si uspjela toliko dugo šutjetičvrst karakterPomalo, divota! Dvostruki blagoslov.
    Evo djevojke, mi smo još bez ručka. Idemo sad spremati kiseli kupus s palentom, a za večeru mmm- šparogePetraapp, ako nitko neće budem ja. Ako nema netko kome je hitnije/bitnije.

kada si nešto zacrtam, ne odustajem  
    Obavijestit ću vas kada budi saznali  i kakva je reakcija bila..

Imam i ja za pokloniti 20kom elevit tableta.. 

• pandica1805
    05. Travanj 2018. 17:30

Cure vodite li vi kako dnevnik trudnoce?
    Ja sam za sina kupila lani od booktogo dnevnik trudnoce i sa druge strane bebina prva godina. Odisevljena sam i to ce biti jedna prekrasna uspomena sve sam vodila i pisala unutra. Za ovu trudnocu sa kupila od zenskog rokovnika na isto foru i jos vise sam odusevljena jer ima svega unutra i isto sve biljezim po datumima i vodim :) 

Ljetna_dama
    05. Travanj 2018. 19:35

petrapp2605

Curke ponovo ću napisati jer mi je žao baciti ih u smeće, a možda ih netko koristi. Imam novu kutiju elevita kojoj fale 4 tablete koje sam ja popila, ako ih netko od vas uzima i da mu odgovaraju rado bi ih poklonila.

Evo ako nece nitko, ja bi.  Kod nas u apoteci nema tih, vec tjedan dana cekam da dodju ali nikako.  🙂

Ljetna_dama
    05. Travanj 2018. 19:36

pandica1805

Cure vodite li vi kako dnevnik trudnoce?
    Ja sam za sina kupila lani od booktogo dnevnik trudnoce i sa druge strane bebina prva godina. Odisevljena sam i to ce biti jedna prekrasna uspomena sve sam vodila i pisala unutra. Za ovu trudnocu sa kupila od zenskog rokovnika na isto foru i jos vise sam odusevljena jer ima svega unutra i isto sve biljezim po datumima i vodim :)

Ja sam razmišljala o tome pa nikako da uzmem.  Al budem jer bi bas nekakvu uspomenu imala.  Sa prvo dvoje nisam i bas mi je krivo. 

petrapp2605
    05. Travanj 2018. 19:45

Ljetna_dama možeš mi napisati svoj mail da te mogu kontaktirati 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.