Krivo sam ti napisala, mislim na 5 sličicu, to je meni fizioterapeut preporučio s obzirom na moju skoliozu, makar sam to sve prije trudnoće radila, ali sam se brinula što smijem što ne.
Hvala vamm krećem i ja s vježbama, bar da utegnem noge i ruke malo kad se već u sredini sva širim
anamariavolaric - draga, piše ti osoba koja je imala cikluse od 30-80 dana, kako kad i nikad nisam znala kada mi je ovulacija. Menstruaciju koju sam imala zadnju i zbog koje sam odlučila da muž i ja krenemo na preglede za potpomognutu oplodnju došla je prvi put u životu ispod 30 dana, točnije 26 dan. Meni i sad računaju da sam trudna tjedan više nego što zapravo jesam. Svaki kolovoz u godini bi mi bio najduži ciklus. Ljeti bi bili općenito duži, a zimi kraći ali nikad isti. Ovisilo je dosta i o kilaži. Ljeti sam uvijek nekako gubila na kilaži, zimi bi imala kilu ili dvije više a visceralno masno tkivo (ono unutrašnje) je zapravo jako bitno za redovitost ciklusa i za ovulacije. Nemoj još gubiti nadu.
Evo da se javim.. Jučer bila na pregledu 10+2..bebica 43mm štucala je taman.. Predivno i preslatko.. Sve je ok.. Rekla je da nema nuhalni nabor ima nosnu kost jer sam odbila kombinirani i da me samo taj dio zanima. Inače za 4 tjedna ćemo raditi detaljniji pregled bebe.. Riješili u matičnom uredu upis djeteta i izjavu tate da je tata tako da kad rodim trebam samo taksene donijet.. Inače dragi ode na brod 6mj..
Anamarija, potraži drugo mišljenje radi sebe i svog mira. I ja danas popodne idem kod drugog doktora na pregled.
Endzrue, lijepe vijesti, drago mi je da je sve u redu.
Znam kako je, dragi i ja smo bili razdvojeni zbog posla prva 3 mjeseca trudnoće, što je upola manje nego što ćete vi biti. Samo hrabro!
Okozeleno, ja ne razumijem podjelu na muške i ženske boje tu se potpuno slažemo.
Christy, evo i ja od danas krećem s vježbama dosta je bilo zabusavanja. Naravno, u pokretu i dugim šetnjama sam svaki dan al uvodim ujutro 20 min rastezanja i lagane vježbe.
Evo moj brzinski update s nogu. Kasnije cu procitat komentare unazad par stranica...
Obavili pregled, beba super napreduje, gledali se dugo, sve zivo je mjerio, od kostiju, glave, trrbuha, sve organe nam pokazao jedino spol nismo saznali jel se malac guzio i okretao nam leda + igrao se s pupcanom vrpcom - predobro je bilo gledat😊😊😍
Moji nalazi su svi odlicni tako da i dalje imam zeleno svijetlo za vjezbat. Vidjela sam da se to spomenule..
Ja idem u teretanu 3x tjednno...isla sam i prije , ne forsam se nista, lagano hodam na traci, pa radim vjezbe istezanja + za zdjelicu, leda , vjezbe disanja i onda odradim trening za ruke ili noge ili kombinirano. Odlicno se osjecam poslije svakog treninga. Tako da tko zeli vjezbati, a nema nikakvih prepreka za to - just go for it. Vjezbanje u trudnoci se i preporuca.
Kaj kuhate danas cure? Ja nemam opce ideja vise...🤔😐
Pozdrav cure!
Nije me bilo par dana i bas sam puno toga propustila, raspisale ste se u zadnje dane :)
Cestitam svim novim curama, curama na blizancima, svima tko je saznao spol i bio na pregledu!
Cure koje imate bezveze ginekologa, ili mijenjajte ili idite privatno, trazite drugo misljenje jer je mozda bila kasnija ovulacija.. Mislim na vas, neka srce prokuca!
Okozeleno, ni ja ne zelim znati spol, evo nisi jedina! :) Valjda mentalni sklop nas iz Istre :D
Pisale ste za kolicinu robu, ja isto neznam koliko treba, pitat cu jednu frendicu koja ima malu od 9 mjeseci, drugi svi imaju stariju djecu pa se ni ne sjecaju. Postoji na forumu i popis stvari za bebu (odjeca, kozmetika,..) i sve za mamu sto treba, ali kako kazu iskusne mame, bolje ne kupovati ranije, nego ako vidis da treba npr. izdajalica, lako netko ode kupiti.
Ja sam totalno koma zadnjih dana sto se tice mucnina, one se pogorsavaju kroz dan bez obzira sto jedem. Nadam se da ce i to uskoro proci :)
Danas je muz na putu, pa jedem sama, izvadila sam si iz skrinje mljeveno meso, skuham pastu i to je to :)
Ima jos pregleda ovih dana? :)
Pregled gotov, dva srca kucaju i sad sam u 8 tt, kontrola opet za 3 tjedna. Mi smo jos u soku i jos mi je to sve nerealno. I da trudnoca je 3 tjedna manja, tako da cure samo pomalo i vidit cete, mozda vam je isto ovulacija bila kasnije.
Pregled gotov, dva srca kucaju i sad sam u 8 tt, kontrola opet za 3 tjedna. Mi smo jos u soku i jos mi je to sve nerealno. I da trudnoca je 3 tjedna manja, tako da cure samo pomalo i vidit cete, mozda vam je isto ovulacija bila kasnije.
Čestitam! Pa to je divno
Prekrasno 😀
Sortiraj odgovore
Najstariji