Sorry na tipfelerima.... tipkam s moba pa imam masu gresaka 😂😂😂
Sreća 1 - 2011.
Sreća 2 - 2013.
Sreća 3 - na putu :)
Cure ja sinoc pala. Na parketu, bila u carapama i poletila mi noga i bum desnim guzom na pod. Odma sam se digla,boli me malo samo ta strana,nista strasno. Trbuh me ne boli niti sam osjetila ista neobično.. Ne znam jel bi trebala do doktora,moji me uvjeravaju da ne trebam,da bi me vec bolilo jako i u trbuhu, a buduci da sam tresla na guzicu da nije nista. Nisam sama pametna, da nije bebe ne bi ni registrirala ovaj pad a kamoli razmisljala o doktoru,a ovako se plasim svega!
Ajoj BitCuOpetMama ako osjetiš bilo što čudno idi doktoru, ali ne brini sve će biti ok, i pazi na sebe. Tebe je očito već uhvatila trudnička nespretnost, čula sam da se trudnice čisto popikavaju i na ravnom i da nije rijetko da stvari ispadaju iz ruku.
Uff nadam se da nece bit nista.. da pa inace nisam nespretna, znaci nisam se ni snasla vec sam se nasla na podu. Stvarno moramo bit extra oprezne
Koje vježbe? Ja sam baš bila aktivna do prije trudnoće i sad sam se tako uljenila da je to strašno... Pa eto planiram krenuti lagano s vježbama za noge... ima na YouTubeu dosta videa... Ne znam samo da li išta drugo smijem, strah me uopće išta od nogu na gore raditi....
smiješ vježbati sve osim trbuha i koristiti utege sa velikim opterećenjem. Ja vježbam sa utezima do dvije kile za gornji dio tijela i čučnjeve bez opterećenja (iako neke cure rade i s uzetima ali to se ipak ne usudim). i naravno, krenula sam s vježbanjem tek kad mi je doktor dao zeleno svijetlo - to je najvažnije! i važno je da vježbe ne radite ležeći na leđima (i naravno na trbuhu).
Uglavnom ovo jer je to super za križa, s tim da ovu drugu vježbu možeš malo izmijeniti tako što jednu nogu ispružiš i zategneš stopalo, i još radim na pilates lopti.
Sortiraj odgovore
Najstariji