pozdrav! bila sam na untrazvuku i rekli su da nevide mi bebice a po njima sa trudna 10 tjedana i 5 dana…vide se te dvije kao vrecice ali nevidi se u njima plod.i rekli su da ko to bi trebala se ocistiti..kao da je nemoguce da zavrsi s porodom..nisu mi nista ni objasnili samo su rekli da nevide bebice…neznam sta da radim? molim vas vasa misljenja?
Ako ikako mozes odi po drugo misljenje, iskreno se nadam da će biti sve u redu ... Kako su neki doktori škrti na riječima, kao da će im se jezik skratit ako kažu koju riječ više ...
pozdrav! bila sam na untrazvuku i rekli su da nevide mi bebice a po njima sa trudna 10 tjedana i 5 dana…vide se te dvije kao vrecice ali nevidi se u njima plod.i rekli su da ko to bi trebala se ocistiti..kao da je nemoguce da zavrsi s porodom..nisu mi nista ni objasnili samo su rekli da nevide bebice…neznam sta da radim? molim vas vasa misljenja?
U obitelji imam slučaj gdje je cura imala 2 ovulacije u razmaku od 3 tjedna, ostala trudna na obje ovulacije, blizance nosila i rodila 😀, tako da je sve moguće, možda kasnija ovulacija ili nešto takvo, u svakom slučaju traži drugo mišljenje i vadi betu, sretno 😀
anamariavolaric potrazi jos jedno misljenje, ma i dva ako trebaa!! Sretnoo🙏
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Odi po jos jedno mišljenje, ja sam imala kolegicu koja je bila trudna oko 9 tj i isto joj doktor rekao da mora čistit jer ploda nema, bez objašnjenja ikakvog. Otišla privatno i na kraju je ispalo da je manje trudna i da je plod manji nego bi trebao biti, ali je bio tamo, nesto joj sa ciklusima nije bilo po spagi pa zato. Na kraju je rodila bebicu i trudnoća je bila ok. Ali je bebica bila jako sitna, a sad je vec curica od 6 god i to prava.
Nadam se da ce sve biti u redu i samo ne odustaj, odi po drugo mišljenje, traži sve moguće pretrage da ti rade. Držim palčeve da sve bude dobro
Gricko3 stvarno mi je žao što gore nije situacija kao ovdje, stvarno ti ne bi voljela biti u koži trenutno. Misli što pozitivnije do sljedećeg pregleda i kolko god teško bilo nemoj klonuti duhom.
anamariavolaric kao što su ti cure već pisale, ako si u mogućnosti potraži drugo ako ne čak i treće mišljenje. I tebi želim da ostaneš što pozitivnija i nadam se da će sve biti u redu.
Vecer cure, mi sutra imamo pregled pa nikako zaspat koliko sam zivcana. Sto se opreme tice, meni je trebala odjeca, elasticna marama, kolica, kinderbett i komada za presvlacenje. Dojila je od prvog dana tako da mi bocica do 4 mj nije trebala, na pocetku nije toliko jednostavno ako ides roditi sa mislju dojenje je da uvalim sisu i gotovo. Malo se informirajte i bit ce vam puno lakse. Gricko sto se tice doktora u de, ima ih privatnih koliko hoces i na svakom koraku, tvoj doktor te trebao primiti a nekad im treba i malo pokazati zube, al to ovisi i o tvom znanju njemackog. Rodila sam curu ovdje j cijelu trudnocu tu vodila i mogu reci da su 1000 puta pedantniji nego u hr.
Curke hvala na odgovorima za robicu. Ja sam uzela neke stvarcice broj 62
Bruncili… bisam rekla da ces nekog po robicu slat… normalno da ces zo kupit i pripremit unaprijed…
Sorry krivo sam smo se razumijele...bocicu dudicu i to namjeravam uzeti po jednu, ili nijednu, cut cu bakino misljenje koja je farmaceut pa se zaista nagleda svega svaki dan. Pogotovo jer je izvrsna u objasnjenju to ti ne treba 😂 na prvu robicu je imala reakciju da je sve prekrasno ali da mi toliko ne treba... a ja nekako imam feeling da ce to sve bit u upotrebi u jednom danu 😂
Anamariavolaric molim te otidji privatno, prosla sam lani spontani, primarni gin me odmah slao na kiretazu jer srce nije kucalo a na kraju smo to srce culi kod privatnika (samo se nazalost ugasilo).
Mrzim te lijecnike koji nikakvo objasnjenje ne daju, pa nisu to cipele ili gel za tusiranje, to je nase dijete i bez obzira sto je to njima rutina, trebali bi prvenstveno imati ljudskosti u sebi!
anamariavolaric ako si iz zg ili okolice otiđi u polikliniku Vili kod Latinke.. frendica mi je sad slično prošla i žena je izvrsna i normalno ti sve objasni..
okozeleno ne razumijem zašto bi bila luda što ne želiš znati spol.. meni je to čak i super samo ne znam kako bih sa robicom i svim tim, kupuješ neutralno? mene sad pitaju isto šta mislim da je i jel se vidlo što je..reko ja znam što je - BEBA
pomalo elastična.. ja sam sad pripremila tkanu i imam oblikovanu nosiljku, no mislim da ću se u prvim tjednima vratiti elastičnoj..
cure koje već imate djecu - dvoje, troje - kako su klinci prihvatili bebu? moj harambaša je sad god i pol, bit će taman dvije god razlika i jedino čega me strah je da će biti ljubomoran jer je i sad jaaako vezan za mene. Bojim se kad dođem sa bebom iz bolnice da se neće htjeti ni doći pomaziti samnom a tad će mi srce puknut.
mi već sad njemu govorimo da mama nosi bebu i nekako ga pokušavamo pripremiti ali kako pripremiti dijete od god i pol-dvije na tako nešto kad je i on sam beba?
Crna pa bolja mi je elasticna za manje bebice, imam i tkanu i nosiljku, al za prve dane je puno bolje, al mislim da cu morat trazit tkanu od vl. 8 kako bi mogla blizance spakirat unutra, vidjela sam prekrasne vezove za blizance. Sad samo cekam pregled da vidim koliko ih je. A mislim da ce pasti kasnije i jedna bazzingica vec sam ju pitala i moze mi poslat u de. Sad samo trebam razlog naci da M obasnim zasto mi treba jos jedan nosiljka 😌
Crna191... da, uvijek kupujem sve neutralno. Bijelo, zuto, narancasto, zeleno, beige, smede... iskreno, i inace ne volim te boje musko/zensko... zasto deckicima uvijek plavo a curama rozo?! Bolesna sam od toga 😂😂
Medu mojima jmdu dvije i pol godine i koliko dam de bojala kako ce zo izgledat i kako ce starije prihvatit bebu... bilo je lakse i bezbolnije nego dto dam mogla i sanjati. Bitbo je samo da se starijem djetetu posvezi dovoljno vremena i paznje... nije lako to sve uskladiti s bebom... ali neka netko preuzme bebu malo, obako na pola sata-sat... muz kad dode s posla, mama ili sveki ako su blizu... nece uzet bebu nekamo, nego cisto da vi ne morate skakat na svaki mig... ili pak fok beba spava... da se mozete posvetiti starijem djetetu... malo se poigrajte, pomazite, procitajte pricu ili pogledajte crtic... njima je samo bitno da se ne osjete zapostavljeno od strane majke, jer mi smo im najvaznije osobe u zivotu... nadam se da sam se dobro izrazila i da shvacate sta mislim rec... 😉
Sreća 1 - 2011.
Sreća 2 - 2013.
Sreća 3 - na putu :)
Sortiraj odgovore
Najstariji