Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • pandica1805
    04. Travanj 2018. 19:17

Issa niti ja ne kuzim kako ali sam se uvjerila da je okvirno. Meni je dr vec oko 35tt govorila kako je mali oko 3kg na kraju se nije niti rodio sa 3kg hah

Gold👑
    04. Travanj 2018. 19:27

Evo sad sam u nalazu vidila da je mjerila dio po dio, pa pise za sve posebno... A meni je za malog dr rekla da nece bit vise od 3200 a rodio se sa 4 kile .. 

Isssa
    04. Travanj 2018. 19:29

pandica1805

Issa niti ja ne kuzim kako ali sam se uvjerila da je okvirno. Meni je dr vec oko 35tt govorila kako je mali oko 3kg na kraju se nije niti rodio sa 3kg hah

Sestri su rekli da joj je mali ogroman, oko 4 kg u 37 tjednu, u 38 je rodila imao je 2800, to su baš puuuuno fulali

• pandica1805
    04. Travanj 2018. 19:49

Omg ovo je stvarno puno hehe
    Meni je tako i govorila dr kako je mali dugacak bit ce velika beba ima duge noge ovo ono ma kraju 48cm. Ali ajde bitno da su oni nama zdravi. Moj D je zato to sve nadoknadio jako brzo. U prvih 3mj je narasao 20cm a debljao se preko kg mjesecno 

Ljetna_dama
    04. Travanj 2018. 20:11

Hej cure evo i mene.  Kaže doktor da mi je trudnoća nesto manja nego po računici, tek sam sad 6 tj.  Moguće da je ovulacija bila kasnije pa zato se ne poklapa.  Uglavnom na ultrazvuku se vidi gest. vrećica trenutno nista u njoj nije vidljivo, sto je po njemu u redu za ove tjedne.  Naručena sam za dva tj kada bi se trebao vec vidjet embrij.  Za sad teče sve u redu po njemu.  Jedino sam dobila Utrogestan zbog probadanja sto imam ponekad. Dva puta dnevno po 100 mg. I nista teško ne dizat i onako umjereno se kretati. A ako me počne jako probadati da mu se odmah javim.  Sto se tiče op sto sam imala rekao je da za sad sve ok, ali da bi mi poslije moglo stvarati malo problema, jer grlica vise nemam nego imam.  
    Sad treba čekati ta dva tj da vidim svoju mrvicu napokon, uff treba dočekati. 
    Gricko drži se, čitam i nevjerujem kako se tamo odnose prema trudnicama. Pa ne nosiš krumpire vec djete.  Strasno. Samo vjeruj da ce sve biti u redu i biti ce 🤗. 
    Citam ovo za zaboravnost i nasmija se do suza.  Kakva cu ja tek bit, i inače sam zaboravna katastrofa. Morat cu si ceduljice sa dnevnim planom oko vrata nosit nema druge 😂😂😂😂

okozeleno
    04. Travanj 2018. 20:27

Samo se vi meni smijte... doc cete vi na moje! 😂😂
    Kazem vam, sad s trećim ode moj mozak pa-pa...
    Krenula sam s pesom tu vecer van a cijeli sam dan nekako smusena bila... i napravila sam vec trecinu nase uobicajene rute i skuzih nema ga, zovem ga a i dalje ga nema... ma mislim si ja koji vrag... 
    Krenem prema kuci a on me jadnik unutra ceka i sjedi na tepihu na hodniku... nisam znala bi li se smijala ili plakala 😑😑😑
    Meni su isto fulali velicinu... za malog su mi govorili da ce imat oko 3500 a roden je sa cijelom kilom vise i 55 cm duzine... bio je OGROMAN!!! 🤣🤣🤣
    Samo kad se sjetim... isuse... nadam se da ce ovo biti manje... ja sam full sitna i nemam pojma kako sam ga izgurala 😂😂

Sreća 1 - 2011.
    Sreća 2 - 2013.
    Sreća 3 - na putu :)

• Bruncili
    04. Travanj 2018. 20:27

Curke hvala na odgovorima za robicu. Ja sam uzela neke stvarcice broj 62 jer mislim da cu lako podfrknuti ako bude dugacko, a nekako opet se na tim cm duze zadrzavaju... naravno da se moze po sve otici, ali prvenstveno ne zelim cekati donacije, ovisiti o nekom kog cu poslat po to, zelim vidjeti i opipati te bodice i sve. Mozda to nekom nije logicno kao i tematika vezana za spol...al ajd ti budi karakter kad je sve tako lijepo i slatko

okozeleno
    04. Travanj 2018. 20:31

Bruncili

Curke hvala na odgovorima za robicu. Ja sam uzela neke stvarcice broj 62 jer mislim da cu lako podfrknuti ako bude dugacko, a nekako opet se na tim cm duze zadrzavaju… naravno da se moze po sve otici, ali prvenstveno ne zelim cekati donacije, ovisiti o nekom kog cu poslat po to, zelim vidjeti i opipati te bodice i sve. Mozda to nekom nije logicno kao i tematika vezana za spol…al ajd ti budi karakter kad je sve tako lijepo i slatko

Bruncili... bisam rekla da ces nekog po robicu slat... normalno da ces zo kupit i pripremit unaprijed...
    Glupo je unalrijed kupovat bocice, dude, silikonske kapice za bradavice, izdajalicu itd... to su stvari na koje se puno potrosi, a najcesce bezveze... ako zatrebaju lako se kupi naknadno😉😉

Sreća 1 - 2011.
    Sreća 2 - 2013.
    Sreća 3 - na putu :)

• anamariavolaric
    04. Travanj 2018. 20:46

pozdrav! bila sam na untrazvuku i rekli su da nevide mi bebice a po njima sa trudna 10 tjedana i 5 dana...vide se te dvije kao vrecice ali nevidi se u njima plod.i rekli su da ko to bi trebala se ocistiti..kao da je nemoguce da zavrsi s porodom..nisu mi nista ni objasnili samo su rekli da nevide bebice...neznam sta da radim? molim vas vasa misljenja? 

Ssanja
    04. Travanj 2018. 21:03

Ja stvarno više ne razumijem kakvi su to doktori koji tek tako kažu takvu dijagnozu i nisu u stanju baš ništa objasniti. Prosto me nekad strah kad skontam ko nas sve liječi.
    Draga anamariavolaric na osnovu čega su izračunali trajanje trudnoće, da li samo po zadnjem ciklusu... Da li su ti radili betu... Uvijek postoji mogućnost da je do ovulacije došlo kasnije... Da li si u mogućnosti da odeš nekom drugom doktoru po još jedno mišljenje, u takvim je situacijama uvijek dobro imati više mišljenja posebno što kažeš da ti tvoj doktor nije ništa ni rekao ni objasnio... Od sveg srca se nadam da će sve biti kako treba

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.