Hej cure, evo mi sa uzv-a mrvica ima 172 grama,super se razvija hematom se samo par milimetara smanjio, rekla je da ce to potrajat i da bi do 25og tj mogao skroz nestat
ugl moram lezat dok god ima krvi ili sukrvice...
Gricko ne uzimaju ti na svakom pregledu urin?
Da, nije kao u hr. Ovdje nema privatnih doktora.
Hej cure, evo mi sa uzv-a mrvica ima 172 grama,super se razvijahematom se samo par milimetara smanjio, rekla je da ce to potrajat i da bi do 25og tj mogao skroz nestat
ugl moram lezat dok god ima krvi ili sukrvice…
Super za bebicu, a koliko je dugačka bebica?
svekyca - koliko je sada beba velika u cm. Ja ću isto imati pregled u 17.tjednu pa me zanima što mogu očekivati.
okozeleno - razumijem da ne želiš znati spol, a mislim da tako trebaš reći i drugima, da nisi htjela znati spol ili da se nije vidjelo, da je beba tako sjedila da se ne vidi i bok... Ma ljudi si svašta dopuštaju - nemaju vlastiti život pa se moraju baviti tuđim
A sad što se tiče trudničkog mozga... nasmijala sam se do suza sa ovim izvođenjem psa u šetnju bez psa!
Gricko - drži se!
svekyca ja kad sam imala hematom rekli su mi da je najvažnije da više ne raste. To što se smanjuje pa bar i malo je super, odmor i terapija i biće to dobro 😊 najvažnije je da je bebica super i da dobro napreduje 😊
Svekyca nisam zapamtila u kojem si tjednu? Ja sam sada 16+0 i beba je 170g.
U prvoj trudnoci sam imala veliku cistu pored gv ali dr mi je rekla da je to normalno za trudnoću tj za pocetak trudnoce i da ce samo puknit i tako je bilo. Smanjivalo se i otislo .
Pa to je okvirno to. Moj D se rodio u 38tt imao je 2960g i isto je ovak nekako bio u 17tt.
16+6 sam, nije mi rekla kolilo je dugacka, morat cu provjerit u nalazu pise li ista... Znam mirovanje je najvaznije, a taj hematom joj je odma iznad glavice, na slici izgleda kao da nosi sesir, al kaze dr da joj to ne smeta ... Ma nema nista ljepse nego vidit kako mase rukicama i nogicama, sva se raznjezim
Pa to je okvirno to. Moj D se rodio u 38tt imao je 2960g i isto je ovak nekako bio u 17tt.
Ja ne kužim kako oni to mogu izmjeriti, to su samo okvirne mjere po meni, cm više manje a tako i grami
Sortiraj odgovore
Najstariji