okozelenomene su čak pitali kak dugo smo radili na bebi hahaha, što je meni bilo urnebesno smiješno pa sam čak rekla da sigurno ne bi uspjeli da nisam imala aplikaciju na mobitelu 😂😂😂
Omg 😰😰😰
Ljudi su ponekad uzasni... doslovce bi sve danas moralo bit javno i cim se ponasas iole drugacije odmah si cudan i nenormalan...
Sreća 1 - 2011.
Sreća 2 - 2013.
Sreća 3 - na putu :)
Gricko i ja zivim u njemackoj i ne mogu vjerovat da ti to rade. Ja sam ovdje zdravstvom odusevljena kako sve brzo ide i sve objasne uvijek i ovo me sokiralo sad kad sam vidjela da i ti zivis tu. Jel znas da ovdje nema kartona kod dr kao u hr i da ti mozes otic kod bilo kojeg dr. Mozes svaki dan kod drugog ako hoces. A jos vise ne mogu vjerovat da doktorica ima los uzv. :(
Ja sam totalno razocarana zdrastvom u De. Ovo je uzas opcenito.
3 puta kazem da sam sklona e.coli cijeli zivoj je imam. Zacahuri se na par mjeseci i pojavi se opet i molim ih da mi uzmu urin a oni nein nein alles gut nema potrebe.
A mogu ja otic u bilo kojeg doktora ovde al niko me nece primit. Prvo pitanje mog ginekologa je bilo jucer 'jel imam termin' ja kazem ne a on vidimo se u ponediljak u 9. Nista bez termina. Evo danas sam bas poprilicno zivcana nemogu vise lezat, nemogu vise izdrzat ovu neizvjesnost. Pojma neman sta da napravim poludit cu!!!
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Pozdrav, kaj se tiče spola mi smo jedva čekali saznati, a poštujem tko ne želi znati 😀
Pošto smo muž i ja jako dugo zajedno svi su mislili da ne možemo imati dijece, sad kad velimo da sam trudna svi samo viču "napokon, dobro pa ste uspjeli nakon toliko godina....", a ja od prve ostala trudna, nek si misle kaj hoće 😂😂😂😂
Kad bi nas pitali kad ćemo imati samo bi im rekli da "vježbamo", zašutili bi momentalno 😂
Nego cure da vas pitam nešto😀
Meni se čini da sam malo poglupila 😂, trudnički mozak, evo sad sam išla napraviti noklice za juhu i umjesto vode stavila mlijeko 😂, smotana sam skroz 😂😂😂😂😂
Jel' imate i vi takvih bisera????
Isssa... hahahha... samo cekaj, bit ce sve gore 😂😂😂😂
Ja nakon dvoje, i evo sad u trecoj trudnoci, mislim si da mi je IQ na razini poljskog misa!
Koliko toga zaboravljam i koliko toga zeznem... krenem po nesto i 3 puta se vracam bez toga... idem u trgovinu po 3 stvari i na putu do tamo se vise ne mogu niti jedne sjetit...
Prije koji dan vodim malog u vrtic i totalno fulam skretanje, skuzih nakon 5 km 😂😂
Izvedem psa van uvecer - BEZ PSA! isusek 🤣🤣🤣🤣
Sreća 1 - 2011.
Sreća 2 - 2013.
Sreća 3 - na putu :)
Gricko3 nije mi cilj pametovati, znam da ti je dovoljno tepko, niti ne znam kako je to u njemačkoj, ali imaš li možda mogućnost otići nekud privatno ili je i to ista stvar?
Gricko3nije mi cilj pametovati, znam da ti je dovoljno tepko, niti ne znam kako je to u njemačkoj, ali imaš li možda mogućnost otići nekud privatno ili je i to ista stvar?
Pa ja koliko znam tu nema privatno kao u Hr odes i platis. Ja da sam u Hr vec bi sve znala. Isla u prvi labos, otisla u privatnog ginekologa a to ode koliko sam se ja raspitala nema!!
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Isssa I okozeleno ajde sad mi je lakse 😂😂😂 morala sam se potpisati na nesto na poslu I razmisljala 20sek kako se prezivam 😂
A veli mi kegica, e da zaboravila sam ti reci, sto su ti sise I guzica vece, to ti je pamet manja 😂😂
url=https://lilypie.com]
Isssa… hahahha… samo cekaj, bit ce sve gore 😂😂😂😂
Ja nakon dvoje, i evo sad u trecoj trudnoci, mislim si da mi je IQ na razini poljskog misa!
Koliko toga zaboravljam i koliko toga zeznem… krenem po nesto i 3 puta se vracam bez toga… idem u trgovinu po 3 stvari i na putu do tamo se vise ne mogu niti jedne sjetit…
Prije koji dan vodim malog u vrtic i totalno fulam skretanje, skuzih nakon 5 km 😂😂
Izvedem psa van uvecer - BEZ PSA! isusek 🤣🤣🤣🤣
A jesi me nasmijala 😂😂😂😂😂, znači nema nam pomoći 😂, kolegica na poslu svaki dan plaće od smijeha sa mojim biserima, a muž kaže da mi je mozak na 50%, i da nezna kak će sad živjeti kad ja nisam svoja 😂😂😂😂
Dobro vam vece drage zenice ☺ Imam nove informacije o mojoj bebici pa da vidim ima li jos vas poput mene..Eh ovako : Uterus u kontrakciji i beba mi je nisko,18 nedjeljaa i rekli su mi da je curicaa 😊😊 Molim vas sta da radim,ja ne osjecam nikakve kontrakcije niti me sta boli ali kod nasih ginekologa da saznas nesto je tuga,rade kao da ne rade inace sam iz Sarajeva 😥 Recite nesto,javite mi a sretna svima trudnoca zelim od srca da vam svima budu uredne i divne 💕
Mislim da nema potrebe da brines, pogotovo ako ti doktor nije nista naglasio… U drugom tromjesečju javljaju se Braxton-Hicksove kontrakcije koje ustvari pripremaju matericu za porod. Obicno ih zene ne osjete. I nema potrebe da brines osim ako pocnes osjecas jake bolove a sto se tice bebice koja je nisko to moze imati veze sa fizionomijom i tonusom misica. Nize zene obicno nose bebicu nisko…🙂 Mozda samo trebas malo vise da pripazis, da ne sjedis dugo, da ne dizes tesko…I, ukljuci Magnezijum. Ja pijem svaki dan Mg Direkt od 300 mg.
Nadam se da sam ti barem malo pomogla .❤️
Daa niza samm nisam bas visoka,ne boli me nista sem sto nekada imam osjecaj kao da kamen imam u stomaku 😂 A pocela sam i magnezij da pijem odmah jucer mi je rekla da pocnem uzimati ☺ Hvala ti puno,pomoglaa sii itekako 😊💟
Nema na čemu, tu smo da budemo podrska jedna drugoj! ☺️ Sto se Mg tice, rodica mi je pricala da su joj u Njemackoj preporučili cak dva puta dnevno da pije po 300 mg. Sad se samo opusti , pij Mg i uzivaj u trudnoći .😊 Usput, ja sam danas saznala da nosim sincica.. .🙂
Divno je imati podrsku ovog tipa ☺ Ja ga pijem u prahastom obliku i nadam se da ce biti oke sve i da ce bebica dobiti vise mjesta vremenom dole i da se makne malo vise prema gore 😁..mada ja te spomenute kontrakcije srecom ne osjetim😥 Cestitam ti na sincicuuu👶 😊😊😊 Nisam te pitala koja si sedmica??💜😊
Hvala ti draga .💕💓 Samo se opusti, nijedna trudnoca nije ista. Sve je to u redu! 😊
A ja sam ti trenutno 13/14 sedmica. ☺️ Mozes pratiti preko ovog stickera ispod teksta za sve klokanice koje su ga postavile u kojoj smo sedmici trudnoće. 😀❤️
https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji