Pandica čestitam na dečkiću 😀
PlavaBorovnica i ja sam se sada prijavila na sve moguće, od DM-a pa na dalje 😀, baš me zanima kaj bu mi stvarno došlo od toga svega 😂
Meni su u 15 tjednu radili oba uzv, nadam se da je to bilo zadnji put 😀
Gricko nam se ništa ne javlja, nadam se da je sve ok kod nje 😐
Da i ja se pitam što je s Gicko, nadam se da je sve u redu.
Poslali su me kuci do ponediljka. Uzas nista neznam i jos moram cekat. Tako da ni ne javljam jer nemam nikakvih novosti :(
U kojoj si fazi sada, jesi vadila betu opet?
sad sam malo preletila..
urke od opreme vam stvarno treba minimalno za početak.. u hodu ćete vidjeti i kupovati što vam treba.. ja mogu ovje pisati svoje iskustvo ali to je opet samo moje iskustvo i vama tako može i ne mora biti
imala sam jdenu staklenu Avent bočicu i jednu plastičnu, kombinirali smo dojenje i Ad u početku.. kasnije samo dojenje.. dude nije htio, do 10mj kad ju je našao u igračkama i sad je ne pušta. nije velika investicija kupiti jednu dvije dude ako to želite, no to ne znači da će je beba htjeti (mi smo probali 10 vrsta- ni jednu nije htio)
tetra pelene ja nisam pretjerano koristila, možda 5-6 njih, ostale stoje nkad korištene..
robica - to je individualno no stvarno brzo rastu.. krenite od 56 bodića i svega, 50 je nama u startu bilo premalo
meni je recimo trebala izdajalica..ali to smo kupili nakon tjedan dana dok sam došla iz bolnice da navućem mlijeko..
prošla sam stvarno sve što se tiće dojenja (dojili smo do cca 15mj) i tu mogu reći da sam ekspert..
i za grčeve dojenačke isto..
e da, širokog povijanja u zg bolnicama nema koliko sam upučena.. nama su uz redovne vježbice koje patronažna pokaže kukići bili savršeni.. u Sisku je još oraksa širokog povijanja pa sad sve kako vam kažu u bolnici..
E... imam i ja pitanje...
Vidim da sve, ili bar vecina vas pita i zeli znati spol...
Jesam li u krivu?
Ima li ovdje koja a da ne zeli znati, kao i ja?
Nikad nisam pitala, dvije trudnoce prosla... i necu pitat ni sad...
Ja cim dodem na UZV vicem da ne gledaju i ne kazu koji je spol 😂😂
Malcice me ko manijaka gledaju...
A kad god me je netko pitao sta nosim i kad sam rekla da ne znam, svi su me napadali da zasto ne zelim rec i da sigurno znam jer danasnjo dan svi znaju... e pa majke mi, milijardu mi je puta puknuo film radi toga...
Sreća 1 - 2011.
Sreća 2 - 2013.
Sreća 3 - na putu :)
Vracam se na opremu...
Kupujte samo neophodno! Ono sto ste sigurne da ce vam trebati! Velike stvari, kozmetika i robica... ne kupujte masu tetra pelena i odtalog ako necete siroko povijat, ne kupujte bocice i dude ako se nadatr da cete dojit... ne kupujte tonu igracaka, dekica, ukrasa itd... bitno da imate sve sto je u pocetku potrebno... sve ostalo mozete kupit naknadno... hvala bogu danas zivimo u takvon svijetu da do svega mozete doc klikom na gumb... i sve je dostupno svugdje...
Dakle, ako vidite da vam nestl treba, posaljite nekog u trgovinu/soping centar i neka vam kupi... ili narucite putem neta i doc ce vam kroz koji dan doma na vrata. Vjerujte, bolje je tako! 😉
Sreća 1 - 2011.
Sreća 2 - 2013.
Hvala svim iskusnim mamama što su podijelile svoja iskustva sa nama
pandica1805 čestitam za malog dječaka
Gricko3 nadam se da će sve biti kako treba. Da li si radila ponovo betu, kakvi su rezultati
Što se tiče stomatologa išla sam neposredno prije trudnoće, a trenutno kod mog ginekologa rade istraživanje o uticaju oralnog zdravlja majke na zdravlje bebe. U sklopu toga sam dobila paket koji obuhvata pregled kod stomatologa na koji idem u petak, a nakon rođenja bebice radi se pedijatrijski pregled, kao i ekg srca i kardiovaskularnih vena. To rade u timu stomatolog, pedijatar i kardiolog, njima će rezultati koristiti za istraživanje a nama taman super dođe da se odrade ti pregledi.
okozeleno ima nas koje želimo znati, makar poštujem i suprotno mišljenje i ne vidim ništa čudno u tome. Meni je svejedno da li će biti muško ili žensko, samo da mi bude živo i zdravo, ali voljela bih znati što čekamo.
Nisan vadila betu, apsolutno nista mi nisu ni rekli ni pitali me samo dali termin u ponediljak.
A zivim u njemackoj tako da ne mogu nista drugo nego cekat.
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
okozelenoima nas koje želimo znati, makar poštujem i suprotno mišljenje i ne vidim ništa čudno u tome. Meni je svejedno da li će biti muško ili žensko, samo da mi bude živo i zdravo, ali voljela bih znati što čekamo.
Pa eto, bas o tome pricam... i ja postujem suprotno misljenje. Zelis znati? Samo napred, ja nemam nista protiv toga... ali to je svima normalno i onda kad ja kazem da ne zelim znati sa svih strana salijecu i napadaju uvijek... ono, pa u cemu je problem?!
Isto tako nikad ne pitam trudnice sta nose... ako znad i zelis mi rec, rec ces mi... ako ne, ja nikad necu pitat i dosadivat s time. A mene su masu puta iste osove tokom trudnoce pitale jel musko ili zensko...
Pa daj sjasi vise 😂😂😂
Nema vise privatnosti ni icega... svi sve moraju znati...
Dobro da ne pitaju koliko smo se puta posexali dok nam nije uspilo 😑😑
Sreća 1 - 2011.
Sreća 2 - 2013.
okozeleno mene su čak pitali kak dugo smo radili na bebi hahaha, što je meni bilo urnebesno smiješno pa sam čak rekla da sigurno ne bi uspjeli da nisam imala aplikaciju na mobitelu 😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji