Pandica1805 čestitke za dečkića, samo neka lijepo raste i neka bude zdrava beba😘😊
Pozdrav curke.. ja sam nova ovdje ali stara na klokanici..
Druga tudnoća, i opet jesenska.. malo sam došla provjeriti i prisjetiti se kako je to bilo u prvoj trudnoći :)
mi smo sada negdje 17tt..iskreno uz jednog toddlera ne stignem se toliko baviti ovom trudnoćom
Krenula sam čitati prvih 10tak str i skočila na zadnju stranicu.. ali pročitat ću sve da vidim tko nam je tu..
Mi jesenice 2016 smo ostale u jako dobim odnosima evo već preko 2 godine..Stvarno se ljudi sprijatelje jako.
UGL, čestitam vam svima na plusičima, sad već prqavim malim ljudima u trbuščićima.. uskoro se nadajte javljanju bebica.
ja svoju već polako osjetim jer znam što očekivati.
Ako trebate neki savijet, tu sam budući da sam kao i Pandica friška mama.
Vidim da sve pišemo o pregledima ginekologa, o vađenjima krvi, a mislim da nigdje nisam pročitala da je netko obavio pregled kod zubara što ne bi trebale zanemariti. Tko je bio prije same trudnoće, a tko već sad kod zubara?
bila sam prije same trudnoće. sve je bilo ok ali meni u trudnoći jako krvare desni i našla sam da je to kao jedan od simptoma u trudnoći ali sam jaaaako oprezna s tim. Čim ih četkam prokrvare
Ono sto je kod mene novo je da je mojoj bebi od proslog pregleda narasao piso hehe
Sve je super, beba je vec 170g kaze dr da ce biti dugacki bebac. Na sljedecem pregledu radim anomaly scan i bas se veselim jer se puno toga vidi i dugo gledamo bebicu :) nisam se nista udebljala hehe
Čestitke na pišulinu...
Garavusa005 i ja sam bila prije, ali sam i otišla nakon što sam saznala da sam trudna, za sada nemam nikakvih problema. Preporučili su mi korištenje jako mekanih čekica i paste za zube s osjetljivim desnima ako dođe do promjene. A i inače koristim curaprox ultra soft četkicu tako da nemam baš nešto za mijenjati trenutno
Pandica1805 cestitke na deckicu!💙 vec je velika bebica.
Ja sam se jucer vagala..mislim da cak imam -1 kg od proslog pregleda, opce ne kuzim kak 😓😓 nadam se da to nije nista alrmantno...
Petrapp2605 ja sam bila na pregledu kod stomatologa, taman prije trudnoce, al narucila sam se i za iduci tjedan. Isto tako curaprox ultra soft najbolja cetkica.
Crna191 dobro dosla opet! 😊😉
Looda_vila ne brini ako je minus na vagi, bitno je da ti jedeš, možda si se nešto više kretala pa zato. Meni je na zadnjem pregledu rekla da sam dobila 1kg, što sam sad isto izgubila zbog probavnih smetnji zbog željeza, ja čim se poveselim da ću dobiti koju kilicu onda me neka želučana viroza, alergija ili nešto slično me uhvati da moram na dijetu 😥 kao da već ovako dovoljno ne pazim što jedem.
Aaaa, pandice čestitam na dječaku!
Ja sam na +1 kg. To je ok.
Robica, zamatanje, odmatanje sve mi je to još SF.
Ja se predbilježih na hipp, muller, dm, bipu itd...Čekam da mi stignu paketi.
Meni su u 15 tjednu radili oba uzv, nadam se da je to bilo zadnji put 😀
Gricko nam se ništa ne javlja, nadam se da je sve ok kod nje 😐
Da i ja se pitam što je s Gicko, nadam se da je sve u redu.
Poslali su me kuci do ponediljka. Uzas nista neznam i jos moram cekat. Tako da ni ne javljam jer nemam nikakvih novosti :(
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Sortiraj odgovore
Najstariji