U ponedjeljak opet imam pregled pa cu priupitati i ginekologa... znate li kad pocinju pregledi preko trbuha? Dokad traju vaginalni? Sto se tice popisa za robicu puno vam hvala. Najgore mi je sto svi govore da se brzo preraste. Je al opet tko ce nabrzinu susiti u jesen? A bit ce sigurno bljuckanja i viska
U ponedjeljak opet imam pregled pa cu priupitati i ginekologa… znate li kad pocinju pregledi preko trbuha? Dokad traju vaginalni? Sto se tice popisa za robicu puno vam hvala. Najgore mi je sto svi govore da se brzo preraste. Je al opet tko ce nabrzinu susiti u jesen? A bit ce sigurno bljuckanja i viska
U drugom tromjesecju pocinju uzv preko trbuha. Meni je vec sad u 12 tj radila kombinirano i vaginalni i uzv preko trbuha jer je beba bila skroz mirna, a trebalo ju je pregledat sa svih strana 😊
U ponedjeljak opet imam pregled pa cu priupitati i ginekologa… znate li kad pocinju pregledi preko trbuha? Dokad traju vaginalni? Sto se tice popisa za robicu puno vam hvala. Najgore mi je sto svi govore da se brzo preraste. Je al opet tko ce nabrzinu susiti u jesen? A bit ce sigurno bljuckanja i viska
Meni je sa punih 15 tjedana rekla da sam na granici za za jedan i drugi tako da je kombinirala, danas opet idem pa cemo vidjet, al pretpostavljam da ce preko trbuha
Taman i meni u pon 15 tj 😁😁😁 nadam se da ce me tako pregledati i da ce mrvica bit super 😁😁😁
Meni su u 15 tjednu radili oba uzv, nadam se da je to bilo zadnji put 😀
Gricko nam se ništa ne javlja, nadam se da je sve ok kod nje 😐
Sad sam malo letimično preletila preko našeg formuma, i vidim da je neka od trudnica rekla da ne zna smije li u trudnoći uzimati probiotike. Naravno da se smije, dapače poboljšavaju imunitet, bilo da se radi o probioticima za probavni sustav ili onima namijenjenim specijalno za nas žene, protiv urogenitalnih infekcija koju si ni jedna od nas ne želi pokupiti.
Meni su u 15 tjednu radili oba uzv, nadam se da je to bilo zadnji put 😀
Gricko nam se ništa ne javlja, nadam se da je sve ok kod nje 😐
Da i ja se pitam što je s Gicko, nadam se da je sve u redu.
Sto se tice sirokog povijanja, ja sam sinu stavljala dok nisu prosla 2 mj, tad je bila kontrola kod ortopeda, tj uzv kukica. Tad nam je rekao da je sve ok i da ga ne trebamo vise povijati.
A sto se tice kolicine bodica, tutica, pelena.. bolje je imati toga dosta, pogotovo bodica, bebice punooo kakaju-moj je bio na cici i skoro nakon svakog podoja je kakao, po noci isto, i cesto bi mu sve procurilo na bodi i tuticu. Sjecam se da sam po kreveticu imala uvijek 3-4 presvlake spremne, a buduci da je na sebi imao povoj i tetra pelenu,bodi i pidzamu mozete mislit kojom bi se brzinom punila ves masina! Tako sam bila rasterecenija jer nisam svako malo morala mislit ocu imat dovoljno robice,oce se stici osusit i slicno.. o bljuckanju da ne pricam.. za to bi mi trebao jos jedan kilometarski post ha ha
Svim curama koje imaju pregled sretno!! I cestitke na blizancima,prekrasno 😍
Vidim da sve pišemo o pregledima ginekologa, o vađenjima krvi, a mislim da nigdje nisam pročitala da je netko obavio pregled kod zubara što ne bi trebale zanemariti. Tko je bio prije same trudnoće, a tko već sad kod zubara?
Bokic cure :)
Evo mene s pregleda :)
Prvo da kazem ovo za popis. Slazem se sa okozeleno. Nemojte puno robice kupovat. Moj mali je u 3mj narasao 20cm i imam bodija koji su jos u paketu jer nije stigao obuc. Sto se tice sirokog povijanja moje misljenje samo je da se ne treba s time mucit jos dodatno jer to se sve manje prakticira. Meni su u njemackoj ovdje cak rekli da to ni slucajno ne radim. Na prvoj kontroli kukova doktor ce rec sto je i onda ce te dalje radit kako vec bude trebalo.
Ono sto je kod mene novo je da je mojoj bebi od proslog pregleda narasao piso hehe
Sve je super, beba je vec 170g kaze dr da ce biti dugacki bebac. Na sljedecem pregledu radim anomaly scan i bas se veselim jer se puno toga vidi i dugo gledamo bebicu :) nisam se nista udebljala hehe
Sortiraj odgovore
Najstariji