Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Looda_vila
    04. Travanj 2018. 09:07

Btw meni je stigao paketic od Hippa, razno razni uzorci kremica i ulja. I jucer sam na blagajni preuzela paket za trudnice u dm-u. To se mozete preko weba ili aplikacije prijavit (unosom podatka svoje dm kartice) i pri sljedecoj kupovini u dm-u na blagajni vam daju paketic.🤗🤗

Looda_vila
    04. Travanj 2018. 09:08

okozeleno
    04. Travanj 2018. 09:14

Garavusa005... siroko povijanje ovisi o puno faktora. Ja sam iz Istre i kod nas svi pteporucaju siroko povijanje... Pulska i Rijecka bolnica to prakticiraju. Kako je u drugim krajevima Hrvatske stvarno ne znam, to se raspitajte kod nekih vasih poznanica ili prijateljica da vidite jesu li siroko povijale.
    Kod nas ide tako, krenu odmah u bolnici i 2 mjeseca siroko povijas pa ides na uzv kukova. Ako je potrebno onda kazu da siroko povijas jos, ako ne, to je to.
    A svedske pelene za siroko povijanje su ono kao dupli trokuti, slici klasicnoj peleni, pa se to zamota i spagicama zavrze oko obivne pelene i tetra peleni...
    Valjda ces skuzit na sta mislim 😉😉

Sreća 1 - 2011.
    Sreća 2 - 2013.
    Sreća 3 - na putu :)

Ljetna_dama
    04. Travanj 2018. 09:18

Looda_vila  i ja sam jučer dobila od Hippa, a u DM-u sam podigla prošli tj.  Zanimljivi poklonici svakako
    Budem se javila, jos malo pa cu se spremat, a osjećam se kao da idem na prvi spoj 😁😂😂. 
    Nervoza me ubi, mozda zato sto mi je to novi gin. Otkad sam se preselila moj mi jako daleko, skoro 220 km. 

okozeleno
    04. Travanj 2018. 09:18

Looda_vila... nema na cemu... znam kako je to kad stize prva bebica... sve to zvuci kao znanstvena fantastika... hehhehe...
    Ali bez brige, sve imate sasvim dovoljno vremena za sve spremiti prije nego struce dodu 😉
    Ja sam uzbudena kao da mi je prvo. Stalno si mislim sta sve moram nabavit a sta ne. A s obzirom da skoro sve vec imam, razmisljam o tome sta bi mogla zamijenit od starih stvari 😂😂

Sreća 1 - 2011.
    Sreća 2 - 2013.

Ljetna_dama
    04. Travanj 2018. 09:23

okozeleno

Garavusa005… siroko povijanje ovisi o puno faktora. Ja sam iz Istre i kod nas svi pteporucaju siroko povijanje… Pulska i Rijecka bolnica to prakticiraju. Kako je u drugim krajevima Hrvatske stvarno ne znam, to se raspitajte kod nekih vasih poznanica ili prijateljica da vidite jesu li siroko povijale.

Ja sam prvo dvoje rodila u Pakracu, Slavonija.  Tamo nisu inzistirali na tome, ali ja sam tako povikala nezz zbog bebe jer mislim da je to najbolje preporučili oni to ili ne.  Znam da su me žene gledale kao da sam sa Marsa pala kad su bile tema bebe i povijanje.  Kao to se nemora ako ne želiš ili ako doktor strogo ne naredi. 

okozeleno
    04. Travanj 2018. 09:29

Sto se ovih programa i paketa za trudnice i bebe tice, imate jos toga di se mozete uclanit!
    Dm baby bonus
    Muller mojaBeba
    BIPO club
    HIPP BabyClub
    Konzum MultiPlus Card Djecji klub
    Violeta je imala u plodinama neki poklon paket, nisam sigurna ako jos vrijedi to
    Dietpharm daje besplatne prenatal i postnatal vitamine ako se uclanite u Dietpharm klub zdravlja kao trudnica
    Bebimil je dijelio rafosnice
    Pampers neke pelene
    Nivea besplatne uzorke
    Ako se ne varam, frendica mi pricala o nekim ljekarnama u Zg i okolici
    Baby centet ima isto neki klub s popustima
    Isto tako i Magic baby
    Bubamara
    La Roche-Posay

Sreća 1 - 2011.
    Sreća 2 - 2013.

Gold👑
    04. Travanj 2018. 09:49

U Šibeniku isto praktickraju široko povijanje i ja sam kući isto, imate kupit već gotove pelene na čičak za to, ja sam takve koristila

petrapp2605
    04. Travanj 2018. 09:55

okozeleno hvala na updatu paketa, već smo se bile raspisale o tome 😊
    Sretno curke danas na pregledima! Javite nam se kasnije sa slikicama ako ih bude i naravno s lijepim informacijama o bebicama! 😘

Nina ❤
    04. Travanj 2018. 10:01

Kad smo kod sirokog povijanja... ja nisam stavljala te pelene, nit je nasa pedijatrica na tome inzistirala. Misljenja sam da nema nikakve koristi od toga ako su kukici vec iskrivljeni, a koliko sam upoznata vani se tako nesto uopce ne prakticira. Al opet, tko zeli nek povija, nece bit nikakve stete...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.