Cure sta zelite tocno da pitam sta vas zanima? Da mu znam konkretno pitanje uputit.. Hahah.. Cim dode s posla ugnjavim ga 😂
Tina dobrodošla 😍😍
Pa mene recimo zanima kakav tip vježbi da radim, pitaj ga za položaj mačka
Dakle, kifoza i skolioza nisu opasne u trudnoći kao sta ste napisale .. Reka je da tu ima puno za pricat da on ne moze sad to sve priko poruke.. Haha. Ugl ne radit statičke vjezbe nego dinamičke... I najbolje bi bilo konzultirat se s nekim fizioterapeutom uzivo a ne ovako 😂🤣 ... Kad vas uvati išijas također dinamičke vježbe... Moze položaj mačke i psa ali dinamički.. Nista statičko ugl.. Nadam se da sam vam bar pinku pomogla haha
Tinna dobrodosla!
Cure jel da je prerano da osjetim bebu, u smislu pokreta?
13+2 smo
Na tren mi se ucinilo, osjecaj kao kad crijeva krulje, ali nekako drugacije
Mozda sam umislila 🤔😂
url=https://lilypie.com]
Trudnice sa terminom početak 9 mjeseca spadaju pod ljetne ili jesenske?
Trudnice sa terminom početak 9 mjeseca spadaju pod ljetne ili jesenske?
Ma jesen 😁😁
Salvadordali, ma jesen, samo nam dodji :)
Mene danas cijeli dan boli glava, popila sam navecer pola lekadola, jedva je nekako prosla. Trbuh me isto boli cijeli dan i sad se vec brinem je li sve u redu :( Ne zelim panicariti, bol nije nepodnosljiva pa vjerojatno necu u bolnicu, ali bas se zabrinem kad imam te kontrakcije i bolove :(
Nadam se da ce do ujutro biti bolje, laku noc cure 😘
Jutro cure... ja se jako bojim sad već... poslije ove prehlade i visoke temp čini mi se da nešto nije kako treba. Nisam povraćala već evo 5. dan. Nije mi ni muka. Nisam se ustala po noći na wc. Čini mi se i da su mi sise splasnule. Sad sam već luda. Naručena sam tek 6.4 na pregled ne znam šta da radim
Jutro cure… ja se jako bojim sad već… poslije ove prehlade i visoke temp čini mi se da nešto nije kako treba. Nisam povraćala već evo 5. dan. Nije mi ni muka. Nisam se ustala po noći na wc. Čini mi se i da su mi sise splasnule. Sad sam već luda. Naručena sam tek 6.4 na pregled ne znam šta da radim
Mozda da probas nazvati I pitati da li te mogu primiti ranije? Objasnis u cemu je stvar, mozda te uspiju ugurat negdje?
I da napomenem da me u subotu pregledao ginekolog u bolnici i rekao je da je sve u redu. Ali šutio je non stop, nije mi ništa pokazao , ništa rekao, niti pustio otkucaje. Na kraju pregleda je rekao sve je dobro. Ali teško da mogu povjerovat da postoji doktor koji bi, da je vidio da nešto nije u redu, da bi šutio. Ali opet tko zna. Bilo mu je "glupo" napisati mi točan antibiotik. Bila je subota i bio je dežuran. Možda me se jednostavno htio riješiti. Ne znam. Samo mislim da nešto nije u redu. Tj osjećam to. Nadam se da sam u krivu.
Jutro cure… ja se jako bojim sad već… poslije ove prehlade i visoke temp čini mi se da nešto nije kako treba. Nisam povraćala već evo 5. dan. Nije mi ni muka. Nisam se ustala po noći na wc. Čini mi se i da su mi sise splasnule. Sad sam već luda. Naručena sam tek 6.4 na pregled ne znam šta da radim
Mozda da probas nazvati I pitati da li te mogu primiti ranije? Objasnis u cemu je stvar, mozda te uspiju ugurat negdje?
Nazvat ću ja svoga ginekologa da. Ne mogu ovako do 6.4
Sortiraj odgovore
Najstariji