Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petrapp2605
    26. Ožujak 2018. 20:07

nestrpljiva25

Cure sta zelite tocno da pitam sta vas zanima? Da mu znam konkretno pitanje uputit.. Hahah.. Cim dode s posla ugnjavim ga 😂
    Tina dobrodošla 😍😍

Pa mene recimo zanima kakav tip vježbi da radim, pitaj ga za položaj mačka 

26. Ožujak 2018. 21:21

Dakle,  kifoza i skolioza nisu opasne  u trudnoći  kao sta ste napisale ..  Reka je da  tu ima puno  za pricat  da on ne moze sad to sve priko poruke..  Haha.  Ugl ne radit statičke vjezbe nego dinamičke...  I najbolje  bi bilo konzultirat se s nekim fizioterapeutom uzivo a ne ovako 😂🤣 ...  Kad vas uvati išijas također dinamičke vježbe...  Moze položaj mačke i psa ali dinamički.. Nista statičko ugl..  Nadam se da sam vam bar pinku pomogla haha 

Baby.nb1
    26. Ožujak 2018. 22:41

Tinna dobrodosla!
    Cure jel da je prerano da osjetim bebu, u smislu pokreta? 
    13+2 smo
    Na tren mi se ucinilo, osjecaj kao kad crijeva krulje, ali nekako drugacije 
    Mozda sam umislila 🤔😂

url=https://lilypie.com]

• Salvadordali
    26. Ožujak 2018. 23:13

Trudnice sa terminom početak 9 mjeseca spadaju pod ljetne ili jesenske?

Baby.nb1
    26. Ožujak 2018. 23:26

Salvadordali

Trudnice sa terminom početak 9 mjeseca spadaju pod ljetne ili jesenske?

Ma jesen 😁😁

26. Ožujak 2018. 23:35

Salvadordali, ma jesen, samo nam dodji :)
    Mene danas cijeli dan boli glava, popila sam navecer pola lekadola, jedva je nekako prosla. Trbuh me isto boli cijeli dan i sad se vec brinem je li sve u redu :( Ne zelim panicariti, bol nije nepodnosljiva pa vjerojatno necu u bolnicu, ali bas se zabrinem kad imam te kontrakcije i bolove :(
    Nadam se da ce do ujutro biti bolje, laku noc cure 😘

Dija85
    27. Ožujak 2018. 07:41

Jutro cure... ja se jako bojim sad već... poslije ove prehlade i visoke temp čini mi se da nešto nije kako treba. Nisam povraćala već evo 5. dan. Nije mi ni muka. Nisam se ustala po noći na wc. Čini mi se i da su mi sise splasnule. Sad sam već luda. Naručena sam tek 6.4 na pregled  ne znam šta da radim  

Baby.nb1
    27. Ožujak 2018. 08:20

Dija85

Jutro cure… ja se jako bojim sad već… poslije ove prehlade i visoke temp čini mi se da nešto nije kako treba. Nisam povraćala već evo 5. dan. Nije mi ni muka. Nisam se ustala po noći na wc. Čini mi se i da su mi sise splasnule. Sad sam već luda. Naručena sam tek 6.4 na pregled ne znam šta da radim

Mozda da probas nazvati I pitati da li te mogu primiti ranije? Objasnis u cemu je stvar, mozda te uspiju ugurat negdje?

Dija85
    27. Ožujak 2018. 08:24

I da napomenem da me u subotu pregledao ginekolog u bolnici i rekao je da je sve u redu. Ali šutio je non stop, nije mi ništa pokazao , ništa rekao, niti pustio otkucaje. Na kraju pregleda je rekao sve je dobro.  Ali teško da mogu povjerovat da postoji doktor koji bi, da je vidio da nešto nije u redu, da bi šutio. Ali opet tko zna. Bilo mu je "glupo" napisati mi točan antibiotik. Bila je subota i bio je dežuran. Možda me se jednostavno htio riješiti.  Ne znam. Samo mislim da nešto nije u redu. Tj osjećam to. Nadam se da sam u krivu. 

Dija85
    27. Ožujak 2018. 08:25

Baby.nb1

Dija85

Jutro cure… ja se jako bojim sad već… poslije ove prehlade i visoke temp čini mi se da nešto nije kako treba. Nisam povraćala već evo 5. dan. Nije mi ni muka. Nisam se ustala po noći na wc. Čini mi se i da su mi sise splasnule. Sad sam već luda. Naručena sam tek 6.4 na pregled ne znam šta da radim

Mozda da probas nazvati I pitati da li te mogu primiti ranije? Objasnis u cemu je stvar, mozda te uspiju ugurat negdje?

Nazvat ću ja svoga ginekologa da. Ne mogu ovako do 6.4

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.