Cureeeeee krivo mi je kad citam vase nedoumice oko farbanja jer ja ponekad I zapalim I popijem casu vina I odem na uljepsavanje I ne uskracujem si bas nista, umjerena sam ali se ne odricem nicega. Mamino 🐣 je dobro, nisam nikad previse cackala po forumima, poberes samo brigu 🤕 Vi sve vec sad toliko vise znate od mene, moram malo uzeti neku literaturu jer cure moje nikad pelenu nisam promijenila 😬😂 Izbjegavam citati nesto sto me uznemiruje ako me razumijete, na neke stvari ne mogu utjecati. Usput, ne mogu se nacuditi svom trbuscicu, bam, izgledam kao trudnica 😎🙂
I ja sam pušila cca 15 cigareta dnevno. Kada sam doznala, taj dan 5, sutradan 3 i tako nekoliko dana, i onda 7 dana po samo jednu ujutro jer mi je tu bilo najteže ostaviti. Tako da ne pušim od 6 tjedna trudnoće. Iskreno, ne znam da li bih uspjela uopće da nije za Novu moj muž prestao pušiti, ovako sam uspjela prebroditi krize jer nisam mogla pasti u iskušenje da mu ukradem koji dim ili cigaretu. S druge strane, imam puuuuuno prijateljica koje su se držale 1-3cig dnevno i iznjele su trudnoću do kraja bez problema. Mislim da je to stvar osobne odluke i da te tu nema pravo nitko osuđivati. Ja sam mislila "Čim doznam odmah ću prestati", ali nije bilo tako, imala sam period od 10ak dana kada sam smanjivala i sad sam OK i bez njih.
Što se tiče "edukacije" - ne brini, što više ljudi dozna da si trudna to će se više susjeda, rodbine i prijatelja naći pozvanima da ti redovno šalju nekakve linkove ili ti dijele savjete što smiješ a što ne smiješ. Ja sam se ograničila na 2-3 mame sa popriličnim iskustvom i jedino njih slušam, a ostalo ignoriram :-)
Petrapp2605 Imam ja. I kifozu i skoliozu i još me sad od debljanja ulovio isijas. Strah me i pitati a je li to možda značajno zbog nečega ili opasno u trudnoci ili porodu?
Kao što ti je Tinci već napisala, nije opasno bez brige. Samo smo očito podložnije napadajima išijaza
Joj, mene je ulovio već nekoliko puta i udebljala sam se 7kg od početka, zato me vjerojatno i lovi, a ja sam zapravo tek sad na normalnoj kilaži kakva mi je trebala biti i prije trudoće. Vidjet ću što će mi sada u srijedu reći ginekolog. Morat cu malo potražiti nekakve vježbice za trudnice na youtube. Ima li netko nešto za preporučiti?
Ma nekako mislim da je najbolje da odem do fizijatra pa da mi oni odrede vježbe s obzirom na operaciju, pa da budu cijaljane za problem. Ako nađeš baš nešto za trudnice sa skoliozom proslijedi link . Dobro da u srijedu idemo na pregled pa da čujem i mišljenje ginekologice.
Teta ja konačno danas nešto radim
Ujutro vozila račune, a sada idem u Ri..u 13h po cure..danas ćemo za ručak nešto na brzaka, a za večeru ću se potruditi..dajte neku ideju što da skuham...
petrapp odmarala sam što više i muž me znao masirati..trajalo je neko vrijeme, možda mjesec dana, pa prošlo...
Tinci, nemam ti ideju za veceru jer jos ni sama neznam sto cu, a za rucak radim blitvu s krumpirima, jaja na oko i salatu od mrkve, vege rucak :)
I meni bi dobro dosao neki recept, ili za danas za veceru ili sutra za rucak :)
Ubacite teletinu ili pileće zabatke u vrećicu za pečenje s krumpirom, mrkvom, celerom, tikvicama, ma svim povrćem što volite, začinite po volji.
Tinci, nemam ti ideju za veceru jer jos ni sama neznam sto cu, a za rucak radim blitvu s krumpirima, jaja na oko i salatu od mrkve, vege rucak :)
I meni bi dobro dosao neki recept, ili za danas za veceru ili sutra za rucak :)
Meni je problem što se tiče kuhanja jer je muž jako izbirljiv 😥
Cure, muž mi je fizioterapeut pa ga mogu pitat za vase probleme sa skoliozom i to.. Pa vam javim.. 😁😘
Cure, muž mi je fizioterapeut pa ga mogu pitat za vase probleme sa skoliozom i to.. Pa vam javim.. 😁😘
To bi bilo jako lijepo, hvala ti
Tinci, moj na srecu nije izbirljiv (vidi se i po kilama 😂), ali i da je, brzo bi odustao od toga kraj mene opasne, kod mene se jede sve! 😁
Salim se malo, ali neznam kako bi kuhala odvojeno za nas, pa jednog dana i za klince, uff..
Sta si isla u Ri? Nesto za mladju curku ili za sebe?
Sortiraj odgovore
Najstariji