Pozdrav drage moje :)
Sa velikom srecom otvaram ovu temu i nestrpljivo cekam da mi se pridruzite vi koje mozda jos niste ni saznale za trudnocu ali hocete uskoro ;) :)
Ja sam vec bila na forumu na ljetnim bebama 2017. i imam malog sina od 8+mj, a sada se nadam jednoj maloj princezi 😊
8mj
Također mi je do idućeg ultrazvuka još 20ak dana, čini se ko cijela vječnost...
Curke, ja farbam svoju kosu, farbala sam ju i u ful ranoj trudnoći, nisam nikad čula da to može naštetiti, i sve trudnice koje poznajem znam da se farbaju i nikad nijedna nije spomenula da bi to moglo biti štetno...
Petrapp2605 Imam ja. I kifozu i skoliozu i još me sad od debljanja ulovio isijas. Strah me i pitati a je li to možda značajno zbog nečega ili opasno u trudnoci ili porodu?
Petrapp2605 Imam ja. I kifozu i skoliozu i još me sad od debljanja ulovio isijas. Strah me i pitati a je li to možda značajno zbog nečega ili opasno u trudnoci ili porodu?
Imam ja.. skoliozu, a išijas me uhvatio u prijašnjim trudnoćama oko 20tt..vidjet ćemo kako će ovaj put biti.. nije opasno u trudnoći, a ni pri porodu..
Ja sam operirala skoliozu u torakalnom dijelu kralježnice. Moj ortoped je davno rekao kako mi to neće biti prepreka u daljnjem životu, a tako ni u trudnoći. Jedino je malo problematično debljanje u kratkom periodu, za sad sam samo 1 kg dobila. Trudim se šetati svaki dan i lagano vježbati, ali već par večeri osjećam da će me uštekati u križima tj zgrabiti išijaz. Jedva se okrećem po noći u krevetu. A preko dana mi je ok.
Dobro jutro cure!
Mene su probudile jake kontrakcije u maternici, trajale su 20ak min, bas sam se uplasila :( Stvarno jedva cekam pregled u cetvrtak!
Sad je sve ok, idem se istusirati, oprati kosu i kod sestre na kavu :) Ovo nam je prvi put da je ona na godisnjem, a ja ne radim i da mozemo ujutro na kavu same bez klinaca i muzeva, bas se veselim!
Kako cete provesti dan?
Kao što ti je Tinci već napisala, nije opasno bez brige. Samo smo očito podložnije napadajima išijaza
Sortiraj odgovore
Najstariji