Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Baby.nb1
    25. Ožujak 2018. 17:45

Ssanja

Hvala na dobrodoslici 😊
    A što se tiče prve trudnoće, missed se desio bez ikakvih simptoma i bilo kakvog krvarenja… jednostavno sam otišla na redovni pregled gdje se ustanovilo da srce već dvije sedmice ne kuca… Nakon kiretaže doktori u bolnici su mi rekli da je bila jaka upala i da je došlo do trovanja plodne vode i da sam bila na rubu sepse… Kasnijim pretragama je izolovana ureoplazma pa se predpostavlja da je ona bila uzrok… S tim da napomenem, da su svi nalazi u toku trudnoće bili uredni i meni je jednostavno nevjerovatno da niko od doktora nije to ustanovio ranije a trudnoću sam paralelno vodila kod dva ginekologa…

Sorry na dugom postu, ne želim da kvarim ovu lijepu temu tužnim stvarima…

Dobrodosla! Nadam se da ce ovaj put sve biti u redu!
    Bas mi nije ovo svejedno procitati. I meni je na brisevima ustanovljena ureoplazma, dobila sam sumamed. Sreca pa mi je prekosutra ultrazvuk I kombinirani probir pa cu biti mirnija.

url=https://lilypie.com]

Ssanja
    25. Ožujak 2018. 17:51

Baby.nb1 - draga jako mi je žao ako sam te dodatno zabrinula sa mojim postom. Iskreno mislim da ne trebaš da brineš s obzirom da ti je urea izolovana na vrijeme i da si na vrijeme krenula sa terapijom. Ja sam ureu rješila veoma jednostavno antibioticima ali je kod mene bio problem što je tad već bilo kasno. Po svemu što znam, urea uopšte ne mora biti opasna u trudnoći, ovo kod mene vjerovatno spada u manji procenat sa lošim završetkom. Samo budi pozitivna i sretno na pregledu

Baby.nb1
    25. Ožujak 2018. 17:56

Ssanja ma bez brige, tu smo zato da dijelimo iskustva. ❤
    Biti ce to sve dobro

• Bruncili
    25. Ožujak 2018. 18:38

Bokic curke, malo me sad sokirao ovaj missed u 12.tj. iskreno, zabrinem se kad imam dane da nista ne osjetim, ni cice ni zatezanje dole. Nadam se da je to samo stvar koliko sam se umorila ili odmorila...josb2 tjedna do pregleda. Boze, kad kazu da se precesto pregledavamo, a ja bi najradije isla jednom tjedno koliko me trta 😁😁😁

Endzrue
    25. Ožujak 2018. 18:55

Bruncili

Bokic curke, malo me sad sokirao ovaj missed u 12.tj. iskreno, zabrinem se kad imam dane da nista ne osjetim, ni cice ni zatezanje dole. Nadam se da je to samo stvar koliko sam se umorila ili odmorila…josb2 tjedna do pregleda. Boze, kad kazu da se precesto pregledavamo, a ja bi najradije isla jednom tjedno koliko me trta 😁😁😁

Potpisujem sve.. Ja ni mučnina ni povraćanja.. Jedino me bolne grudi tješe a ni to jer sam na duphastonu.. Isto pregled za 2 tjedna

Gold👑
    25. Ožujak 2018. 19:11

Pozdrav zene, evo da se i ja napokon javim, nisam od pocetka teme, citam vas svaki dan ali nama se svasta izdesavalo pa nisam bas imala volje pisat, da ne duljim, ukratko s 12 tjedana sam obilno prokrvarila, imala sam velike odljeve krvi, lezala u bolnici 7 dana, to je bio neki veliki hematom koji je iscurio, sad imam jos jedan veci na posteljici ,dakle krvarim vec skoro mjesec dana, s tim da zadnja 2 dana nije friska krv vec smeda. Danas smo 15+3, lezim i ne mrdam, cuvam svoju mrvicu Eto sory na duzem postu, odsad cu se javljat cesce

Baby.nb1
    25. Ožujak 2018. 19:13

Tocno da izludis... ako ti nije nista, onda se brines jer ti nije nista, ako ti je nesto, onda brines jel to nesto normalno ili ne 😰😵

Baby.nb1
    25. Ožujak 2018. 19:16

svekyca

Pozdrav zene, evo da se i ja napokon javim, nisam od pocetka teme, citam vas svaki dan ali nama se svasta izdesavalo pa nisam bas imala volje pisat, da ne duljim, ukratko s 12 tjedana sam obilno prokrvarila, imala sam velike odljeve krvi, lezala u bolnici 7 dana, to je bio neki veliki hematom koji je iscurio, sad imam jos jedan veci na posteljici ,dakle krvarim vec skoro mjesec dana, s tim da zadnja 2 dana nije friska krv vec smeda. Danas smo 15+3, lezim i ne mrdam, cuvam svoju mrvicuEto sory na duzem postu, odsad cu se javljat cesce

Nadam se da ce ostatak proci u mirnijem tonu ❤ 

• BitCuOpetMama
    25. Ožujak 2018. 19:33

Baby.nb1

Ssanja

Hvala na dobrodoslici 😊
    A što se tiče prve trudnoće, missed se desio bez ikakvih simptoma i bilo kakvog krvarenja… jednostavno sam otišla na redovni pregled gdje se ustanovilo da srce već dvije sedmice ne kuca… Nakon kiretaže doktori u bolnici su mi rekli da je bila jaka upala i da je došlo do trovanja plodne vode i da sam bila na rubu sepse… Kasnijim pretragama je izolovana ureoplazma pa se predpostavlja da je ona bila uzrok… S tim da napomenem, da su svi nalazi u toku trudnoće bili uredni i meni je jednostavno nevjerovatno da niko od doktora nije to ustanovio ranije a trudnoću sam paralelno vodila kod dva ginekologa…

Sorry na dugom postu, ne želim da kvarim ovu lijepu temu tužnim stvarima…

Dobrodosla! Nadam se da ce ovaj put sve biti u redu!
    Bas mi nije ovo svejedno procitati. I meni je na brisevima ustanovljena ureoplazma, dobila sam sumamed. Sreca pa mi je prekosutra ultrazvuk I kombinirani probir pa cu biti mirni

Meni je u 1.t ustanovljena ureaplazma i dobila sumamed koji sam pila i nakon ponovljenih briseva jer nije nestala. Kad sam se prebacila kod dr doktora rekao je da nema smisla piti sumamede jer je jedino moze rijesit doksiciklin koji se u trudnoći ne smije piti jer moze uzrokovati zutu boju koze i zubica u beba. Također se ne smije piti dok se doji. E sad,ja sam ih dobila,medutim dugo sam dojila i u međuvremenu zaboravila na njih i ostala trudna. Tako da nista nisam napravila sta se toga tice... Briseve jos nisam vadila..
    Kako mi je dr objasnio ima ju svaka druga zena i ne moze stetit bebi, ali evo nazalost Ssanji se to desilo.. Malo je i mene to potreslo buduci da sam kroz trudnocu slusala samo to da ne brinem, da nista ne može biti..

joNNa
    25. Ožujak 2018. 19:42

svekyca

Pozdrav zene, evo da se i ja napokon javim, nisam od pocetka teme, citam vas svaki dan ali nama se svasta izdesavalo pa nisam bas imala volje pisat, da ne duljim, ukratko s 12 tjedana sam obilno prokrvarila, imala sam velike odljeve krvi, lezala u bolnici 7 dana, to je bio neki veliki hematom koji je iscurio, sad imam jos jedan veci na posteljici ,dakle krvarim vec skoro mjesec dana, s tim da zadnja 2 dana nije friska krv vec smeda. Danas smo 15+3, lezim i ne mrdam, cuvam svoju mrvicuEto sory na duzem postu, odsad cu se javljat cesce

Pozdrav svekyca ! Po meni i loša iskustva trebaju biti ispričana ,na neki način se bolje pripremimo. Svijet nije idealan i Neda mi se gurati glavu u pijesak i ponavljati bit će sve uredu. Bit će šta bude,"dobro "ili "loše". Nismo još na tim razinama svijesti da znamo zašto se nešto dešava. Ja volim misliti da sve što se dešava za moje najbolje ,pa bilo šta to bilo. Beba će doći kad joj je vrijeme,kao i sve što nam dolazi. Za neke stvari nismo zreli i spremni na dubljem nivou.
    Bojim se i ja naravno ,ali sa druge strane tako je kako sam rekla . 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.