Bok cure.. Pitanje za bojanje kose… Stavrno se moram šišat i bojat… Uzas jedan… Je li se vi bojate?
Ja isto moram i to podhitno, ne znam koliko si trudna, meni frizerka kaze da bi ona pricekala da produ 4 mj i onda da koristim boje bez amonijaka ili izvucemo pramenove pa preljev preko toga
Teta 90 - ja upravo iz šparuga! Iskreno, više smo ih nabrali u petak nego jučer i danas.Valjda svi vikendom idu brati
Trudnasam - koliko znam, smiju se papati lignje
Baby.nb1 u kojem si tjednu?
Nestrpljiva25 - i mene to isto zanima. Čula sam da nije dobro farbati kosu u toku trudnoće ali ja sam poprilično sijeda tako da meni ne bi puno pomogao preljev, kana ili boje bez amonijaka. S druge strane sam čula da su to "babske priče" pa tko će ga sad znati? Ja sam sklonija vjerovati da nije dobro.
Puder nisam stavila na sebe otkako sam trudna jer je bila forwarduša na poslu da šminka koja potamni kada ju se trlja zlatom sadrži u sebi olovo. Ono, natrlja se malo na gornji dio ruke i po tome se trlja sa zlatnim prstenom. Ako pocrni, ima olovo. Ne znam je li istina ili nije - ali ja za svaki slučaj nosim samo svoj trudnički sjaj na licu jer je moj puder potamnio na tom testu
Bok cure.. Pitanje za bojanje kose… Stavrno se moram šišat i bojat… Uzas jedan… Je li se vi bojate?
Ja sam se prekjucer bojala bojom bez amonijaka, stvarno nisam mogla izdrzat vise jer imam uzasno puno sijedih i inace se bojam svaka 2-3 tj. Sad koliko i dal to uopce steti, neznam... iako danas se trudnicama ne preporuca puno toga... al ne mislim 9 mj hodati uokolo sijeda.
garavusa005 13+1 grceva vise poslije tog sinoc nije bilo ni probavnih smetnji, jedino bas nesto apetita nemam... pojela malo juhe I piletine I krumpira, al evo veli mi muz da je I njega stomak bolio tako da smo se definitivno obatalili s necim
url=https://lilypie.com]
Samo da se tuspasim na ovoj temi 😊
Danas 15+1, predviđeni termin 16.09. po doktoru a 14.09. po mojoj računici pa ćemo vidjeti ko je pogodio 😊
Ovo je moja druga trudnoća, nakon što je prva nažalost prestala u 12toj sedmici, missed abortion u maju prošle godine.
Čitam vas redovito ali se nisam ranije htjela javljati na temu iz straha da se ne desi isto što i prvi put, pa sam sve čekala da prođe taj kritični period. Za sad sve ide kako treba i samo se nadam da će tako i dalje ostati.
Lp svim trudnicama 😊
Nije preporučljivo prva 3 mjeseca
Nije preporučljivo prva 3 mjeseca
A to mi je struka 😀, a kasnije pramenovi i preljev ili boja bez amonijaka. U svakom slučaju sve to nam ulazi u krvotok a tim putem i na bebicu
Samo da se tuspasim na ovoj temi 😊
Danas 15+1, predviđeni termin 16.09. po doktoru a 14.09. po mojoj računici pa ćemo vidjeti ko je pogodio 😊
Ovo je moja druga trudnoća, nakon što je prva nažalost prestala u 12toj sedmici, missed abortion u maju prošle godine.
Čitam vas redovito ali se nisam ranije htjela javljati na temu iz straha da se ne desi isto što i prvi put, pa sam sve čekala da prođe taj kritični period. Za sad sve ide kako treba i samo se nadam da će tako i dalje ostati.
Lp svim trudnicama 😊
Dobro došla i držim fige da dalje bide sve u redu.. Jel ss zna šta se dogodilo u 12.tom tjednu u prvoj
Hvala na dobrodoslici 😊
A što se tiče prve trudnoće, missed se desio bez ikakvih simptoma i bilo kakvog krvarenja... jednostavno sam otišla na redovni pregled gdje se ustanovilo da srce već dvije sedmice ne kuca... Nakon kiretaže doktori u bolnici su mi rekli da je bila jaka upala i da je došlo do trovanja plodne vode i da sam bila na rubu sepse... Kasnijim pretragama je izolovana ureoplazma pa se predpostavlja da je ona bila uzrok... S tim da napomenem, da su svi nalazi u toku trudnoće bili uredni i meni je jednostavno nevjerovatno da niko od doktora nije to ustanovio ranije a trudnoću sam paralelno vodila kod dva ginekologa...
Sorry na dugom postu, ne želim da kvarim ovu lijepu temu tužnim stvarima...
Sortiraj odgovore
Najstariji