Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    24. Ožujak 2018. 22:45

Dija, drago mi je da si bolje, neka noc prodje u redu i da do ujutro ode temperatura :) 
    Laku noc zelim svima! 😘

Dija85
    24. Ožujak 2018. 22:51

Laku noć! 😗

25. Ožujak 2018. 09:22

Jutro klokanice!

Nadam se da ste pomakle satove
    Dija85 drago mi je da si bolje
    Teta 90 - bila sam stavila slikicu svoga pupe - meni je cijelo vrijeme pupo vidljiv a tu smo negdje tjedan razlike. 
    Ja imam osjećaj da sam malo "živnula" - imam periode kada mi nije muka i nije da se stalno potežem od kauča do fižidera ko zombi. A možda je to i zato što je konačno malo sunčano pa postoje naznake proljeća.

joNNa
    25. Ožujak 2018. 09:38

Jutroooo.Pomjera se automatski 🙂 jedino ovaj na zidu nije u koraku s vremenom 🙂
    Ja sam sinoć loše soavala. Sad mogu reći da me uzbuđenje prošlo odkad sam saznala da sam trudna i opet se budim po noći pogotovo ako nešto teško jedem a sinoc je bilo tesko i kasno oko 20. 
    Ali svejedno svaku večer se budim .
    Meni je napuhnutost prestala skroz ,muka mi bude ako ne jedem dugo ,cice bole još i sad nekako peckaju bradavice .odbrojavam dane do pregleda . Malo me strah. Svašta sam čitala😒

25. Ožujak 2018. 10:02

Trudnasam kada ti je pregled? 
    Mene je isto tako jačnina mučnine bila povezana sa gladi. Što gladnija, to mučnina jača. Zato i jesam natukla već 7kg.  Sad zadnja 2 dana mi je kao malo bolje. Meni dosta paše kiselkasto za mučnine. Pasao mi je i tonik sa quininom (praktički svaki tonik ga ima) ali taj qinin trudnice i djeca ne smiju  Tako da sam sad na 7UP. A nikad prije ga nisam pila 
    I primjetila sam da mi slatko (Čokolino, Linolada, pahuljice, ječmena kaša..) ne paše pogotovo ako je prvi obrok u danu. Zna mi iziritirati želudac i pojačati mučninu. Eventualno ako pojedem nešto prije pa pojedem malo slatkoga kao desert. Inače nisam neka od šećera i slatkoga pa mi ni ne fali toliko jedino što mi je muka ujutro smisliti nešto slano. 

joNNa
    25. Ožujak 2018. 10:56

garavusa005 pregled je 30.3 u petak. Mene je i prije žgaravica od pahuljica hvatala ,a sada još više. A baš ih volim. Ja slatko obožavam ,svaki dan moram pojesti nešto slatko. Sad u trudnoći ni blizu. Ne vuče me uopce 😒. Malo je teško prolaziti pokraj pekara 🙂 paše i meni kiselo 😋
    Jedva čekam u hr cevape,burek ,naše pizze ,lignje..mmm toga ovdje nema. E da jel smiju trudnice lignje ? Kažite da🙏

joNNa
    25. Ožujak 2018. 11:00

Smiju smiju smiju,iz mora riba se smije . Iz otvorenog mora . Jooj već sutra ću ih jesti aaaaaa

Baby.nb1
    25. Ožujak 2018. 11:15

Jutro ili vec dobar dan! 😬
    Ajme, iza mene grozna noc. Pekli smo sinoc pizzu I nesto mi ocito nije sjelo kako treba. Probudili me grcevi u trbuhu I onda sat vremena sjedenja na wc-u. Grcevi grozni, ali stolica nikako. Na kraju jos I povratila, a donekle I onaj prvi dio uspjela obaviti. 
    Evo jutros isla popiti malo kave da vidim kako cu reagirat, malo osjetim nelagodu u zelucu, ali nije strasno. 
    Muz je isto jeo, spavao ko beba cijelu noc (sva sreca jer ne znam.kako bi se dogovorili koji ce na wc😂)

url=https://lilypie.com]

25. Ožujak 2018. 12:49

Dobro jutro!
    Muz i ja smo otisli ujutro u grad, popili kavu s mojim tatom, kupili par stvari na trznici i popodne idemo kod mojih na rucak i brati sparuge. 
    I danas me malo boli trbuh i dosta donji ledja, pa cu setati s mamom koliko mogu, a decki neka beru :)
    Di cete danas cure? Jeste se kao i mi uvalili nekome na rucak? ;)

25. Ožujak 2018. 13:14

Bok cure..  Pitanje  za bojanje kose... Stavrno se moram šišat i bojat...  Uzas jedan...  Je li se vi bojate? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.