Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • pandica1805
    24. Ožujak 2018. 09:33

Bokic :)
    Volim sve kolace koje ste navele i inace sam jako ljubitelj slatkog hehe 
    Meni je bas lose stalno i muka a pijem tablete za mucninu. Kad ce li to proci vise. U orvoj trudnoci sam imala mucnine do 18tt, sad sam 15. Nadam se da nisam jedna od onih koju ce drzat do kraja trudnoce uf
    Sto sw tice prezimena ja sam se udala tokom trudnoce i ostalo mi svuda moje staro prezime. Cak sam isla par puta u banku i ono na kartici jedno ime a na osobnoj drugo i nista mi nisu rekli. Isto tako kad sam bila u hr na godisnjem otisla sam kod dr na pregled i svw stari podaci bili i nitko nista..

joNNa
    24. Ožujak 2018. 09:35

Ja sam primjetila da nema više napuhnutosti evo već par dana. 🙂i apetit je normalniji tj imam osjećaj i želja se vratila. Od simptoma ostale cice veće i malo bolne . Kod vas ?
    U ponedjeljak putujem za hr . Veselim se. Nisam bila godinu dana. A u petak ultrazvuk. Jedva čekam... 

• Bruncili
    24. Ožujak 2018. 09:46

Hello curke, kako ste? Veselim se dobrim povratnim info sa novih pregleda 😁 Lemon jako mi je zao sto si to morala proc, ne zelin to nikome 😣😣😣
    Jucer smo dosli u napast u hm-u i kupili prve krpice za nasu princezu 😁😁😁 kako je krenulo imat ce vise robice od nas odraslih 😂😂😂

Nina ❤
    24. Ožujak 2018. 10:12

Cure s pregleda, bravo za bebice! 
    Vani napokon sunce, ali puse vjetar pa cemo ostat u kuci. Popodne necakinji na 1. rodendan tako da ne trebam nista ni kuhat 😄 Nos je nakon tjedan dana opet prohodan pa je odmah sve lakse. Uzivajte u vikendu, nadam se da ce do sutra i vjetar prestat pa cemo moci van 😊

24. Ožujak 2018. 10:31

Teta90

Tinci, ja subotom slusam neka online predavanja, muz je isao mami pomoci postavljati struju po kuci, pa cemo kod none na rucak kad on zavrsi.
    Za popodne nemam plan, dosta puse, pa neznam hocemo li moci u setnju.
    Vi cure, sto radite danas?

Evo ja sam se bacila u čišćenje kuće, curke mi pomažu  
    Muž u kancelariji..
    Mi ćemo danas za ručak saft od divlje svinje.. uz to fuže i salatu..što ćete vi kuhati? 

Looda_vila
    24. Ožujak 2018. 11:09

Jutro cure! Kako ste?
    Evo mi bili jucer na koncertu 2chellos, bilo je fantasticno. A danas evo od jutra u centru, na placu, dan narcisa za zene oboljele od raka je na trgu, pa mama i ja kupile cvijeca, voca, povrca...lijep je dan, sunce..malo prohladno, al ak se toplije obuce, bas je gust bit na suncu.🌞🌻
    Mi cemo danas teletinu na saft sa domacim sirokim rezanciima, zelenu salatu, juhu od buce. Popodne planiramo setnju oko jaruna. ☺🤗
    Zelim svima lijep i ugodan vikend!😘

24. Ožujak 2018. 11:18

Nina, uzivajte na rodendanu!
    Tinci, jelovnik zvuci savrseno! Obozavam veprovinu, pogotovo s fuzima, jos ako su domaci, omnomnom! 😁
    Looda_vila, i vas meni je odlican! Volim juhu od buce :) Nisam bila dugo na jarunu, morat cu ici kad dodjem u zg, bio mi je iza zgrade kad sam tamo zivjela :)
    Ugodan dan zelim svima! 😘

• BitCuOpetMama
    24. Ožujak 2018. 12:03

Ugodan vikend drage cure:)

Isssa
    24. Ožujak 2018. 13:40

Cure super za preglede, neka nam samo oni rastu 😀
    Uživajte u vikendu 😘

Dija85
    24. Ožujak 2018. 15:07

Bok cure, bila sam jutros na hitnoj pa išla za Pakrac ginekologu na pregled. Cijelu noć 39 temp. Tuširala se, stavljala obloge, padne na trenutak i opet naraste. S bebom je sve ok, ali nisam dobila antibiotik a trebala sam.  Doktor u bolnici je napisao samo terapija antibiotikom i poslao me na hitnu da mi ga propišu a tamo ne smiju jer nije napisao točno koji lijek i nisu mi smjele ništa propisati jer je morao on. Tako da sad ležim i ako prijeđe 38.5 idem u drugu bolnicu. Tako su rekle na hitnoj

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.