Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petrapp2605
    23. Ožujak 2018. 12:49

Curke ja sam prvi puta krvnu grupu određivala prije jedne velike operacije, i nekako se zagubio papir, pa sam morala ponovo ići na utvrđivanje krvne grupe prije operacije mandula, od tad čuvam taj papir ko dobitni listić na lotu. U međuvremenu sam se udala i dodala prezime pa se nadam da neću imati problema zbog toga. 

Elza
    23. Ožujak 2018. 13:08

Lemon, drži se <3

Nina ❤
    23. Ožujak 2018. 13:09

Lemon, zao mi je jako, izdrzi...
    Ja sam negdje zagubila taj papiric s nalazom krvne grupe i sad ga moram ponavljati, iako mi u kartonu i knjizici pise krvna grupa. Kad izvadim krv, sigurno cu naci i nalaz.

Looda_vila
    23. Ožujak 2018. 15:25

Lemon zao mi je! Vjerujem da ti je nezamislivo tesko. Zelim ti brz oporavak, cuvaj se!
    Ja sam mijenjala prezime, no meni je firma to rijesila u roku mjesec dana. Krajem studenog sam se udala i pocetkom 1.mjeseca vec mi  stigla nova zdravstvena i sve. 

koskica
    23. Ožujak 2018. 17:04

Ja sam isto naručena danas na pregled. Evo upravo čekam u čekaoni. Naručena sa am u 17h a ispred mene 8 žena. Bože dragi nadam se da će me uzeti barem na polovici.
    Lemon žao mi je što si prolazila kroz sve  to. 

url=https://lilypie.com]

23. Ožujak 2018. 17:12

Lemon žao mi je..drži se!

Amy2018
    23. Ožujak 2018. 17:21

Cao cure da se i ja napokon javim, zadnji put kad sam se javila bila sam u 7 nedjelji, prijetio pobacaj, terapijom sve riješeno. Juce sa tri mjeseca i dva dana sam isla ginicu i sve se extra vidjelo, dijete lijepo napreduje za svojih 12 sedmica. I bilo je jaaaako zivahno bukvalno se bacalo gore dole da smo se ja u dokt. Ismijale :D mucnine sam punih mjesec dana imala,unazad 10 dana prestalo. Od jucer bol u materici najvise kad se naglo pokrenem a pogotovo kad diram. Ne znam zasto, valjda se normalno nadam se. Zelim vam svako dobro i ugodnu trudnocu, uzivajte miiiiii 😉😊😊😘😘😘😘😘😘😘😘

src="https://lmtf.lilypie.com/pG4Hp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Maternity tickers" /></a>

Isssa
    23. Ožujak 2018. 21:16

Koskica kak je prošao pregled? 

koskica
    23. Ožujak 2018. 21:48

Bebica je super. Ima 7,2 cm. S mjerama sno naprijed 5 dana ali to nije zabrinjavajuće. Za sada mi je posteljica nisko na ušću pa su mi zabranjeni odnosi i kupanje. Nadam se (a i doktor isto) da će se posteljica povući kako nebi stvarala probleme kasnije. Tlak škoIski 120/80 (nakon 2,5h čekanja). Temina iato kako sam i zatrudnula. Urin u redu. I mislim da je to sve. 

url=https://lilypie.com]

• NemamNadimak77
    23. Ožujak 2018. 22:01

Ja isto danas bila na pregledu. I isto mi je posteljica blizu ušća, ali rekao je da je to još normalno jer je rana trudnoća. Nije mi spominjao da se ne smijem kupati.... doduše, mirovati svakako moram zbog nekoliko krvarenja. Tlak, kilaža, krv, urin dobri...
    Ono što mi je čudno da nije mjerio bebu... i ni jednom mi do sada nije uključio zvuk da čujem otkucaje...kakvi su vaši po tom pitanju?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.