Dija85 drži se. Joj užasni su ti doktori ponekad, nas jadne preplašene trudnice tako vozikaju okolo jer oni nisu u stanju odlučiti koji lijek dati, a i upitno je dal uopće daju pravi. Meni je njih troje tvrdilo da je nemoguće da sam alergična na vitamine, da mi to nije od njih, al glavno da je svaki imao svoji verziju koji lijek mi smiju dat a koji ne. Tako da draga, sve što ti kažu traži napismeno i dobro čitaj što su ti napisali, ne izlazi iz ordinacije dok ne dobiješ što si trebala, jer njima je najlakše poslati te doma, i skinuti odgovornost sa sebe...
Bok cure, bila sam jutros na hitnoj pa išla za Pakrac ginekologu na pregled. Cijelu noć 39 temp. Tuširala se, stavljala obloge, padne na trenutak i opet naraste. S bebom je sve ok, ali nisam dobila antibiotik a trebala sam. Doktor u bolnici je napisao samo terapija antibiotikom i poslao me na hitnu da mi ga propišu a tamo ne smiju jer nije napisao točno koji lijek i nisu mi smjele ništa propisati jer je morao on. Tako da sad ležim i ako prijeđe 38.5 idem u drugu bolnicu. Tako su rekle na hitnoj
Drži se, bit će sve ok, javi nam kako si
Dija drzi se. Nadam se da ce sto prije proci. Kod nas je lijep dan pa smo bili u parku. Bas mi je godio svjez zrak cak sam cijeli kebab pojela haha
Dija, nadam se da si bolje, javi se :)
Veceras mi je muz davao heparin i rekao je da mi je bas iskocio trbuh 😂😂 Rekla sam mu da je vecer i da sam napuhnuta, a on kaze: "tjesi se" 😁😁
Ne mogu vjerovati da se vec vidi, makar navecer malo zna iskociti, ujutro bude ravan. Jaoooo sto ce biti do kraja, plutat cu po ljeti kao bova na moru 😁
Danas inace imam bas dosta bolove dolje nisko, i bolove, i zatezanja, i probadanja, nadam se da nije nista strasno..
Mene zna probadati uglavnom kad se preforsiram,tipa ako puno setam ili dugo stojim na nogama. Do prije nekoliko dana sam uvijek osjecala kao menstrualne grceve lagane. To je sve normalno ukoliko bolovi nisu jaki naravno.
I mene je nedavno pocelo bolit bilo u ledima i drobu pa sam se prepala.. Ali malo sam legla i proslo je.. Pretpostavljam da je to zbog sirenja maternice.. Jer u 12. Tjednu beba pocima naglo rast i zauzima mateenicu sve vise i vise..
Evo me cure, 37.2. Glava me trenutno ne boli. Bolje sam. Nisam išla u drugu bolnicu. Dragi me mazi i pazi, mijenja obloge, kuha čajeve. Još dosta kašljem ali proçi će i to.
Dija drago mi je da ti ide na bolje. Svaka čast da se dragi tako brine i pomaže
url=https://lilypie.com]
Dija drago mi je da ti ide na bolje. Svaka čast da se dragi tako brine i pomaže
Da.. Zbilja je divan. Sretna sam što ga imam
😊
Sortiraj odgovore
Najstariji