Tinci, mogle bi se jednom naci na kavi dok si u Pu i cekas curku da zavrsi s vjezbanjem :)
Kalanhoja, i ja jedva cekam ljepse dane i ljeto, tad cu taman biti na pola trudnoce i moci na more i navecer vani do grada :)
To bi bilo super
Naravno kada ti možeš..sad će biti ljepše vrijeme pa ćemo sjesti na terasu i ispijati kavicu na suncu
Suncica sretno na pregledu 😀
Ja isto radim ali 3-4 sata na dan, više od toga ne mogu, jak pritisak osjećam dolje, zadnji put kad sam odradila 6 sati sam na hitnoj završila 😟 tako da sam ručnu kočnicu potegnula 😀
Posao mi je stojeći, i ne znam koliko ću još moći raditi, već sad su mi ruke kratke 😂😂😂
Moram se pohvaliti: stigli su mi nalazi krvi, sve je skolski! Zeljezo visoko, secer i tsh niski! Presretna sam!
Jedino pise da imam dosta bakterija u urinu, radila sam i urinokulturu i nalazi su slijedeci tjedan, pa cu vidjeti u cetvrtak sto doktor kaze, nemam nikakvih smetnji, pa se nadam da to nije nista.
Super za nalaze 😀, ja sam prije mjesec dana radila urin i krv i sve je bilo super, a sada imam eritrocita u urinu pa moram sve ponoviti 😒
Tinci, mozda za jedno mjesec dana dok bude toplije i ja budem mogla na kavu :) Da pokazemo trbuhe na spici :D
Isssa, nisam popratila dal radis sama za sebe ili nekog, ali zanima me kako si dogovorila rad na pola radnog vremena? Ja bi tako rado isla raditi barem 2 mjeseca, isto na 4 sata jer ne mogu duze, ali samo da malo budem u djiru :)
Imam jedno pitanje za trudnice koje su u toku trudnoće mijenjale prezime. Danas sam vadila krv za utvrđivanje krvne grupe i žena mi je rekla da na uputnici imam staro prezime jer su mi tek sada promijenili prezime pri HZZO-u u firmi. Dakle, na uputnici je staro prezime a sad je u sustavu dopisano novo (zadržala i djevojačko) i teta mi kaže da ću morati ponovno vaditi krv jer kad promijenim prezime više nisam ista osoba??' Ono "WTF?" I da ću imati problema u rodilištu zbog toga! Ima li itko da mu se dogodila nekakva birokratska poteškoća ako je pola nalaza na jednom, pola nalaza na drugom prezimenu? Nije mi jasno, OIB se ionako ne mijenja, ne mogu promijeniti datum rođenja. Please, je li itko imao takav slučaj da je zbog promjene prezimena morao dva puta vaditi krvnu grupu?
Za ovu neboluzu čujem prvi put! Pa ista si osoba jer ti je ostao isti broj osiguranja. Moja sestra je promijenila prezime usred trudnoće i baš nikakvih problema nije nigdje imala. Još se raspitaj kod svoje doktorice jer ovo nema smisla!
Tinci, mozda za jedno mjesec dana dok bude toplije i ja budem mogla na kavu :) Da pokazemo trbuhe na spici :D
Isssa, nisam popratila dal radis sama za sebe ili nekog, ali zanima me kako si dogovorila rad na pola radnog vremena? Ja bi tako rado isla raditi barem 2 mjeseca, isto na 4 sata jer ne mogu duze, ali samo da malo budem u djiru :)
Na svu sreću radim za sebe pa mogu tako, u suprotnom bi me dr sprašila na bolovanje, već je htjela ali se nedam 😀. Mislim da se ne možeš na pola radnog vremena vratiti na posao, osim ako ti poslodavac to dozvoli ali si onda rušiš prosijek za bolovanje a to se ne isplati.
Ja imam krvnu grupu od lani sa starim prezimenom i nikakav problem. Napuštam grupu, vama sretno dalje, srce je stalo i prije par dana sam bila na kiretaži
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Imam jedno pitanje za trudnice koje su u toku trudnoće mijenjale prezime. Danas sam vadila krv za utvrđivanje krvne grupe i žena mi je rekla da na uputnici imam staro prezime jer su mi tek sada promijenili prezime pri HZZO-u u firmi. Dakle, na uputnici je staro prezime a sad je u sustavu dopisano novo (zadržala i djevojačko) i teta mi kaže da ću morati ponovno vaditi krv jer kad promijenim prezime više nisam ista osoba??' Ono "WTF?" I da ću imati problema u rodilištu zbog toga! Ima li itko da mu se dogodila nekakva birokratska poteškoća ako je pola nalaza na jednom, pola nalaza na drugom prezimenu? Nije mi jasno, OIB se ionako ne mijenja, ne mogu promijeniti datum rođenja. Please, je li itko imao takav slučaj da je zbog promjene prezimena morao dva puta vaditi krvnu grupu?
Nisam imala takvih problema ali sličnih prije trudnoće, prije 2 god sam promijenila prezime, ali još uvijek kad idem na neku pretragu na uputnici mi piše novo prezime a u sustavu njihovom djevojačko, nešto su mi objašnjavali da sustav nije povezan sa svim bolnicama, i kad dođem u neku bolnicu gdje se vodim pod djevojačkim prezimenom da tražim da mi promjene u sustavu
Sortiraj odgovore
Najstariji