Ni meni ne uključuje zvuk al mi uvijek kaže da je srčana reakcija u redu.
Pretpostavljam da je kupanje spomenuto radi toga da se ne pokupi kakva bakterija ili infekcija. Nisam pitala detaljnije.
url=https://lilypie.com]
Meni je svaki put uključio zvuk da čujem otkucaje. Ne znam... ali bitno da vam je sve u redu. 😊 pitajte ga drugi put da pusti zvuk. Sigurno će htjeti.
Ja imam temp 39, otuširala se maloprije, popila paracetamol, pojela red crne čokolade jer sam čula da i to snižava temp i držim obloge na čelu. Malo me strah. Za bebicu je zo visoka temp
Meni je svaki put uključio zvuk da čujem otkucaje. Ne znam… ali bitno da vam je sve u redu. 😊 pitajte ga drugi put da pusti zvuk. Sigurno će htjeti.
Ja imam temp 39, otuširala se maloprije, popila paracetamol, pojela red crne čokolade jer sam čula da i to snižava temp i držim obloge na čelu. Malo me strah. Za bebicu je zo visoka temp
Ak ne uspiješ skinut temperaturu idi na hitnu, nebi ti smjela biti 38 i više
Evo upravo mjerim. Nadam se da je pala.
38.1. Mozda bude ok. Nadam se. Nemamo auto da odem sada na hitnu. Ali ako se poveća zvati ću tatu.
Evo upravo mjerim. Nadam se da je pala.
38.1. Mozda bude ok. Nadam se. Nemamo auto da odem sada na hitnu. Ali ako se poveća zvati ću tatu.
Ma samo polako, bez panike, bit će sve ok, stavljaj si hladne obloge, pij puno tekućine, bude ti paracetamol djelovao..
Dobro jutro!
Amy2018, koskica, NemamNadimak, bravo za preglede!! Volim cuti lijepe vijesti i da bebice napreduju, neke vec i luduju :D
Dija, ti je pala temp?
Dija moja svekrva je mužu skidala temperaturu tako što je čarape natopila octom i to mu obula natrag. Osobno nisam nikad pokušala ali ako želiš nešto prirodno evo možda pomogne. Cure su spominjale i krumpir da je isto dobar jer izvlači temp. Sretno dalje
url=https://lilypie.com]
Jutro svima!
Kako ćete provesti dan?
Cure koje ste bile jučer kod doktora super za preglede..
Tinci, ja subotom slusam neka online predavanja, muz je isao mami pomoci postavljati struju po kuci, pa cemo kod none na rucak kad on zavrsi.
Za popodne nemam plan, dosta puse, pa neznam hocemo li moci u setnju.
Vi cure, sto radite danas?
Lemon jako mi je zao 😕. Drzi se..
Cure drago mi je zbog pregleda...
Ja jos lezim.. Sad cu lagano na kaficu s frendicom, muz radi... Ne znam sta cemo popodne... Mislim lezat i odmarat. Fali mi ti nakon cilog radnog tjedna haha.. A vrime nije bas toplo za setkat...
Sortiraj odgovore
Najstariji