Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Isssa
    23. Ožujak 2018. 11:07

Lemon

Ja imam krvnu grupu od lani sa starim prezimenom i nikakav problem. Napuštam grupu, vama sretno dalje, srce je stalo i prije par dana sam bila na kiretaži

Jako mi je žao Lemon 😥, nemam neke riječi za utjehu, osim čuvaj se i pazi se, nemogu si ni zamisliti kroz što prolaziš 😢

23. Ožujak 2018. 11:15

Garavusa, mozda ti se i krvna grupa promijenila, nikad neznas, hahahahah! Pa oni nisu normalni!
    Nemam iskustva, ali sam promijenila adresu prije godinu i po, u uputnicama mi nekad pise jedna, nekad druga i sve prolazi, pa zasad nista ne poduzimam, ali za ovakvu glupost odavno nisam cula. Da odes u hzzo pitati kad ce ti promijeniti prezime?
    Isssa, ma imam super poslodavce, nebi se skidala s bolovanja, mislim da cu moci i u fusu, samo ako ja budem mogla, i ako je njima to ok.
    Lemon, jako mi je zao, nisam uopce znala :( Drzi se, brz oporavak zelim! Javi nam se koji put :-*

christyy
    23. Ožujak 2018. 11:20

Lemon jako mi je žao :( Ne mogu ni zamisliti kako ti je... 

Isssa
    23. Ožujak 2018. 11:37

Teta90

Garavusa, mozda ti se i krvna grupa promijenila, nikad neznas, hahahahah! Pa oni nisu normalni!
    Nemam iskustva, ali sam promijenila adresu prije godinu i po, u uputnicama mi nekad pise jedna, nekad druga i sve prolazi, pa zasad nista ne poduzimam, ali za ovakvu glupost odavno nisam cula. Da odes u hzzo pitati kad ce ti promijeniti prezime?
    Isssa, ma imam super poslodavce, nebi se skidala s bolovanja, mislim da cu moci i u fusu, samo ako ja budem mogla, i ako je njima to ok.
    Lemon, jako mi je zao, nisam uopce znala :( Drzi se, brz oporavak zelim! Javi nam se koji put :-*

Fuš bi ti bio super, malo bi se zaokupila s nečim, neka lova bi kapnula, dobro tebi a i njima 😀
    Meni je obrt prednost i veliki nedostatak, meni nema porodiljnog, iz rodilišta u salon, papire riješiti, knjigovodstvo, poreznu, plaću pustiti i sto čuda, muž će jedan dio koji će moć preuzeti na sebe a ostatak ću morati ja, bit će mi veselo 😂
    Nakon 3 mjeseca od poroda se moram vratiti na posao bar 3 sata na dan, sva sreća pa mi je 1 km udaljen salon od kuće

23. Ožujak 2018. 11:38

Teta 90 Problem je što mi nisu promijenili prezime već 6mj a u međuvremenu sam ostala trudna i sada su to tek napravili kada sam u međuvremenu dobila uputnice sa starim prezimenom i sada kad pogledaju u sustav imam novo prezime. Ni ja nisam čula veću glupost - krvna grupa se inače mijenja nekoliko puta proizvoljno (malo ću biti A, pa ću malo 0, kako mi se svidi  ) 
    Anusha Issa - i meni je to tako besmisleno. 
    Baš ću reći svom ginekologu za to ako je potrebno da odmah mijenjamo sve - i trudničku i ostalo. 
    Moj muž me vozio da negdje ne roknem u nesvijest jer sam trebala danas i Krvnu grupu i KKS i krv za parazitologiju vaditi. Inače u laboratoriju trudnice uzimaju zajedno sa onkološkim pacijentima i invalidima (laboratorij u kojem sam vadila beta HCG). Na Zavodu za transfuziju NE, pa sam zakasnila na Mikrobiologiju  za ostala vađenja krvi koja radi do 9h koliko sam dugo čekala (a došla 10min prije otvaranja). Da ne govorim da sam cijelo vrijeme bila natašte jer sam trebala danas obaviti sve.  

joNNa
    23. Ožujak 2018. 12:00

Lemon žao mi je. Ako ti nije previše bolno možeš li nam reći u kojem si tjednu bila i dal' si osjećala da nešto nije u redu? Svojim iskustvom možda možeš pomoći nekome ♥️😘

Elza
    23. Ožujak 2018. 12:11

Teta90
    Ako si davala urin u obicnom laboratoriju, mozda se kontaminiralo bakterijama. Sad kad si dala urinokilturu sigurno si vise i pazila pa mozda dode negativno. Ako slucajno dode +, popit ces antibiotik i bit ce ok, nista strasno :)

Dija85
    23. Ožujak 2018. 12:39

garavusa005

Imam jedno pitanje za trudnice koje su u toku trudnoće mijenjale prezime. Danas sam vadila krv za utvrđivanje krvne grupe i žena mi je rekla da na uputnici imam staro prezime jer su mi tek sada promijenili prezime pri HZZO-u u firmi. Dakle, na uputnici je staro prezime a sad je u sustavu dopisano novo (zadržala i djevojačko) i teta mi kaže da ću morati ponovno vaditi krv jer kad promijenim prezime više nisam ista osoba??' Ono "WTF?" I da ću imati problema u rodilištu zbog toga! Ima li itko da mu se dogodila nekakva birokratska poteškoća ako je pola nalaza na jednom, pola nalaza na drugom prezimenu? Nije mi jasno, OIB se ionako ne mijenja, ne mogu promijeniti datum rođenja. Please, je li itko imao takav slučaj da je zbog promjene prezimena morao dva puta vaditi krvnu grupu?

Ja još nisam udana. I kada sam išla vaditi krv za krvnu grupu pitala me da li mi je to udano prezime. Ja kažem ne. Kaže ona kad se udate, nikome nedajte da vam mijenja prezime ni na nalazu ni na trudničkoj knjizici ni nigdje. Da samo u zagradu dopišem udano prezime. Toliko mi je bilo zlo taj dan da ju jednostavno nisam pitala zašto mi to govori. I onda sam se danima kasnije pitala zašto mi je to rekla. Ali vidim da nisam jedina

Dija85
    23. Ožujak 2018. 12:40

Lemon... žao mi je.. ne znam što drugo da kažem...😔

petrapp2605
    23. Ožujak 2018. 12:45

Lemon jako mi je žao 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.