Ajde samo polako, sve se stigne! :)
Koliko vas radi? čini mi se da vas ima dosta koje ste doma. Jeste svojevoljno doma, morate zbog komplikacija, ili niste ni prije trudnoće radile? Ja radim i htjela bih što duže. Sve si više mislim da sam blesava s takvim razmišljanjem
Anusha, ja sam doma od 4+2, tj. od pozitivne bete i valjda sam jedina koja je doma i da mi fali raditi.
Nisam nikad mislila da cu biti doma u trudnoci, uvijek sam htjela raditi do kraja.
U prve dvije trudnoce sam radila do spontanog, u trecoj sam odmah ostala doma (ali bio je kolektivni godisnji), ali svejedno spontani i sad sam doma od odmah, takva je situacija.
Puno cura ide na komplikacije bez razloga sto nije u redu, ali svakome na izbor.
Teta90, razumijem da ti fali posao; tako je i meni dok sam dva tjedna bila doma zbog hematoma. Ali tvoja situacija ti nikako ne daje prostora da budeš doma. Nakon dva spontana, ajme meni, samo ti odmaraj sada, naradit ćeš se u životu!
Anusha, 3 spontana, ovo mi je 4. trudnoca.
Cure, sto kuhate danas? Ja radim juhu, musaku i zelenu salatu :)
Ja isto radim.. Ležala 5 dana radi smeđarenja rekla da imam fibru i radit ću do ljeta tipa 1.7... Trebam si i sve sašit za bebača tako da ću si s namjerom uzet konplikacijei uživat u kupanju.. Inače sjedim u uredu za kompjuterom i imam malo problem sa pomaknutim diskom kojeg taman rješavam kod kiropraktičara pa valja plivat i jačat mišiće za porod
Anusha, ja sam doma od 4+2, tj. od pozitivne bete i valjda sam jedina koja je doma i da mi fali raditi.
Nisam nikad mislila da cu biti doma u trudnoci, uvijek sam htjela raditi do kraja.
U prve dvije trudnoce sam radila do spontanog, u trecoj sam odmah ostala doma (ali bio je kolektivni godisnji), ali svejedno spontani i sad sam doma od odmah, takva je situacija.
Puno cura ide na komplikacije bez razloga sto nije u redu, ali svakome na izbor.
I meni baš fali raditi..odem tu i tamo nešto obaviti..ali kako imam bolove i pritisak u donjem djelu trbuha i ginekologica je rekla da što više odmaram muž mi neda da radim 😧😧
suncica sretno danas..
Anusha, 3 spontana, ovo mi je 4. trudnoca.
Cure, sto kuhate danas? Ja radim juhu, musaku i zelenu salatu :)
Danas mama i starija kćer kuhaju paštu sa umakom od tune (mi cijele godine ne jedemo mese u petke i kada su kvatre) ☺☺☺☺ a ja i druga kćerka idemo u Pulu na vježbe..dok ju čekam malo ću prošetati i u dm..danas je lijepo vani, ali jako puše..
Mene isto nakon duljeg hodanja pritisce dolje pa se zabrinem ali valjda je to normalno. Jucer su me kukovi bolili. I poceo mi je dolaziti nagon za povracanjem. Da ne govorim da mi se place zbog svega zivoga... Hormoni podivljali ocito.
Niti ja ne radim i moram priznati da mi je malo dosadno.. Jedva cekam ljeto da bude vise dogadaja pa ce valjda i vrijeme brze proci.
Tinci, mogle bi se jednom naci na kavi dok si u Pu i cekas curku da zavrsi s vjezbanjem :)
Kalanhoja, i ja jedva cekam ljepse dane i ljeto, tad cu taman biti na pola trudnoce i moci na more i navecer vani do grada :)
Moram se pohvaliti: stigli su mi nalazi krvi, sve je skolski! Zeljezo visoko, secer i tsh niski! Presretna sam!
Jedino pise da imam dosta bakterija u urinu, radila sam i urinokulturu i nalazi su slijedeci tjedan, pa cu vidjeti u cetvrtak sto doktor kaze, nemam nikakvih smetnji, pa se nadam da to nije nista.
Sortiraj odgovore
Najstariji