Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    22. Ožujak 2018. 22:04

Dija85

Ajme Isssa preslatko. Ja idem 6.4. Vidjet cu sta kaze tada iako je prerano da vidi spol tad. Mozda. Tko zna.
    Ja imam temp 38. Bila kod svoje dokt rekla je da mi bolje nebi ništa davala sada. Stavila sam obloge od krumpira na stopala. Navodno izvlači temp. Vidjet cemo

I ja sam 6.4 na pregledu  i taman sam 15 +4 nadam se da ce sve biti u redu i da ce mi moci odrediti spol 😁

Dija85
    22. Ožujak 2018. 22:58

nestrpljiva25

Dija85

Ajme Isssa preslatko. Ja idem 6.4. Vidjet cu sta kaze tada iako je prerano da vidi spol tad. Mozda. Tko zna.
    Ja imam temp 38. Bila kod svoje dokt rekla je da mi bolje nebi ništa davala sada. Stavila sam obloge od krumpira na stopala. Navodno izvlači temp. Vidjet cemo

I ja sam 6.4 na pregledu i taman sam 15 +4 nadam se da ce sve biti u redu i da ce mi moci odrediti spol 😁

Tebi vjerovatno hoce da. Ako se beba ne okrene hehe. Meni će ipak biti jos prerano da vidi.

23. Ožujak 2018. 07:24

Jutro cure! 
    Isssa baš mi je drago da je sve super  
    Jel ima netko pregled danas? Ne uspijem sve popratiti.. 

suncica85
    23. Ožujak 2018. 08:29

Isssa super da je sve ok, neka samo tako i ostane, ja nisam ni popratila od prije da znas spol, divno 
    Ja danas imam pregled, samo da cujem da je sve ok, jer osim napuhanosti i problema sa probavom (koju i inace imam cijeli zivot) ovaj tjedan nemam drugih simptoma trudnoce.

• anusha
    23. Ožujak 2018. 08:35

Sretno suncica i bravo Isssa!
    Cure, da li neka osjeća lagane bolove u donjem dijelu leđa i pritisak u donjem dijelu trbuha? Jel to normalno ovako rano?

23. Ožujak 2018. 09:00

Dobro jutro!
    Suncica, sretno na pregledu!
    Mene jutros bas dosta boli trbuh nisko dolje, nisam jos ustala iz kreveta, muz mi evo radi dorucak jer ne mogu nista :(
    Anusha, vidim da i tebe boli trbuh. Koji si tjedan? Pa vjerojatno se maternica siri i rasteze, pa zato boli.
    Kako ste danas cure?

• anusha
    23. Ožujak 2018. 09:04

Ja sam početak 13. tjedna. Čak me ne boli toliko kada sjedim ali kada se ustanem i počnem hodati, osjetim neki pritisak, kao da imam uteg u maternici. Nije strašno da bi mi npr. trebala tableta, ali to do sada nisam imala pa me malo strah..

23. Ožujak 2018. 09:18

Nisam dogurala do 13. tjedna, ali vjerojatno je normalno, i mene nekad nakon setnje boli bas tako kako opisujes. Makar napomeni na slijedecem pregledu, ali tablete nisu potrebne za to.

• anusha
    23. Ožujak 2018. 09:26

Ma ja si isto mislim i tješim se da je to sve normalno dok god nije jako da mi se plače od bolova. Imam pregled tek za negdje 2-3 tjedna, svakako ću napomenuti. Kad je tebi sljedeći pregled? Jesi se uspjela ustati? :)

23. Ožujak 2018. 09:30

Meni je u cetvrtak, sad sam na svaka dva tjedna.
    Nisam jos ustala, evo doruckujem, muz mi je napravio zobenu kasu i bas mi pase ovako topla :)
    Prolazi mi bol, ustajem cim pojedem i idem kuhati juhu, nema lezanja do podne :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.