Pročitala sam da diskutirate o lysteriji - bakteriji u siru. Ovako, ja ne podnosim mlijeko, stoga sam se prebacila na sir jer smatram da je manje opasno nego izbjegavati mliječne proizvode.
Što se te bakterije tiče ne jedem sireve sa plemenitim plijesnima, suhomesnate proizvode (osim dobro termički obrađene) a tvrde sireve ne mogu jer su mi sada fuj :-(. Jedem svježi sir, kupovni, zrnati iz Lidla.
Ne jedem gljive jer ne smiju trudnice sklone gljivičnim infekcijama
Ne jedem morske plodove zbog žive u njima, ali jedem povremeno tunu iz konzerve, ali doslovno povremeno.
Jutro curee i nove dobrodošle, ni ja se ne stignema bas javit ali znam vas skicnut da vidim sta se dogada.. Ja evo u zadnja 2 tjedna cesto znam imat glavobolje pa me to ubije.. Sta se tice mlijecnih proizvoda mlijeko mi bas ne sidne a ocito ni jogurt jer iako forisram da ga ujutro pojedem jer bas mliko ne pijem... Zavrsim sa rigoletom... Inace od ostalog sve jedem ne biram i ne pazim toliko.. Morske plodove ni ne jedem cesto inace a ni tunjevinu p eto nije mi to neki problem... Mislim da nema potrebe da toliko cjepidlačimo i tražimo toliko dlaku u jajetu... Jedite sta vam se jede ali u umjerenim količinama 😀😊 viidla sam da su neke curke blizu mog termina.. Ja sam 25.9... Nisam zapamtila koje 😊
Jutro svima
Kako ste danas? Što ćete raditi?
Jutro!
Ja se bacila na ciscenje kuće (konacno).
Dobro jutro!
Ja sam jucer imala uzasne mucnine od podne do ponoci kad sam isla spavati :( Pojela sam malo paste i jednu jabuku, i popila 2l caja. Ujutro budem super, mogu normalno jesti, a kroz dan samo sve gore :( Sad sam isto ok, kao da sinoc nista nije bilo..
Za danas nemam neki plan, idem sad ujutro vaditi krv u zzjz i vracam se doma :)
Kako si ti Tinci?
Kako ste curke, ima pregleda danas? :)
Evo ja super..bila kod bake, sada se vratila kući..
Idem spremati ručak jer će 13h ubrzo..
Ja jedem sve, ništa ne pazim i ne biram..pojedem kad mi se to nešto jede..imam mišljenje da svatko zna najbolje što želi i što će jesti za vrijeme trudnoće
Evo ja sam budna od prije 6 sati, kaže moj muž da sam ko sova al nemam baš energije za nešto radit. Trebala bi dosta toga počistiti al eto jednostavno mi se ništa ne da. Ujutro dok se natjeram da popijem terapiju za štitnjaču i dok dočekam da smijem ići jesti sam na rubu živčanog od gladi. Nije mi muka jedino dok nisam gladna.
Bok cure!
Ja sam nova, primite me u klub :)
Sada sam 12+4; termin je 28.9.
Za sada je sve ok (na početku mali hematom i smeđe krvarenje) osim što muku mučim sa mjehurom. Stalno me pecka i pomalo boli a urin kao ok, urinoklutura dobra.
Jako pazim što jedem, čak malo i previše jer me i doktorica na to upozorila.
Od nekog 9. ili 10. tjedna nemam više nikakvih simptoma trudnoće (osim bolnih grudi); da me ne muči mjehur, ne bih ni znala da sam trudna.
Pozdrav svima!
Evo ja sam budna od prije 6 sati, kaže moj muž da sam ko sovaal nemam baš energije za nešto radit. Trebala bi dosta toga počistiti al eto jednostavno mi se ništa ne da. Ujutro dok se natjeram da popijem terapiju za štitnjaču i dok dočekam da smijem ići jesti sam na rubu živčanog od gladi. Nije mi muka jedino dok nisam gladna.
Draga, kao da si mene opisala... :-)
Anusha dobrodosla:)
Cure, kako vi sa spavanjem? Mislim da smo to vec negdje spomenule... Evo ja nikako da se zbrojim sa tim spavanjem. Budim se 3-4 puta kroz noc, tesko zaspim ponovno, okrecem se 3985puta, ujutro budem ko zombi... 😒👻 ko da me krdo bizona pregazilo.
Ima ko kakav savjet? Nalazi stitnjace su okej.
Ja jako loše spavam jer se ne mogu nikako namjestiti i užaaaaasno me bole bokovi po noći. toliko da moram potiho jaukati da mi bude lakše. Također se budim i barem jednom jer moram na wc!
Ja sam u samom startu jako loše spavala, budila se po nekoliko puta jer mi se strašno piškilo, sad sam u 10 tj i teško mi je zaspati, isto se vrtim ko ražnjić na roštilju a inače sam jako mirno spavala, i budim se jako rano a tokom dana bi barem 20 min trebala odspavati da mogu koliko toliko funkcionirati. Sva sreća pa ne radim pa si mogu taj popodnevni spavanac priuštiti inače ne znam kako bi svi preživjeli pored mene nervozne.
Sortiraj odgovore
Najstariji