Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Elza
    20. Ožujak 2018. 20:27

Looda_vila

Isssa

Hej cure, vidim da vas nesanica muči, mene je prestala mučiti u 13 tjedanu negdje, zato sada spavam ko beba, od 21-8 😂😂

Od 21 - 8 ?? 😱 😱svaka cast!😁🙄 meni da je samo pola tvog sna🙄😣 cak sam si narucila onaj jastuk za spavanje/dojenje, nr pomaze…pa si ga je dragi posvojio😂
    Mi smo danas za rucak piletinu, krumpir iz pecnice sa povrcem i cikla salatu. Za sutra cu musaku.

Odkud si narucila jastuk?

20. Ožujak 2018. 20:42

Trudnasam, ma to ti je mozda navecer od napuhnutosti i hrane od cijelog dana. Tako je i meni nekad navecer, a ujutro bude skroz ravan.
    Tinci, ti vec imas 2 djece, normalno da se malo vidi :)
    Ja jedva cekam da moj iskoci :)

Looda_vila
    20. Ožujak 2018. 20:44

Kalanhoja

Looda_vila

Isssa

Hej cure, vidim da vas nesanica muči, mene je prestala mučiti u 13 tjedanu negdje, zato sada spavam ko beba, od 21-8 😂😂

Od 21 - 8 ?? 😱 😱svaka cast!😁🙄 meni da je samo pola tvog sna🙄😣 cak sam si narucila onaj jastuk za spavanje/dojenje, nr pomaze…pa si ga je dragi posvojio😂
    Mi smo danas za rucak piletinu, krumpir iz pecnice sa povrcem i cikla salatu. Za sutra cu musaku.

http://minigreeny.com/za-mamu/podrska-dojenju/podrska-dojenju-jastuci.html
    Uzela sam ovaj za 160 kn. Isla sam gledat u baby ducane, ni jedan mi se nije svidio. Ne volim ona punjenja od poliesterskih kuglica + cijene su im od 300 do 600 kn, to mi apsolutno pretjerivanje. Ovo mi je frendica preporucila, ona je tamo kupila dosta stvari, od tetra pelena, jasuka, marame/nosiljke, jako je zadovoljna, pa sam eto uzela i ja.
    A jos je k tome i hrvatski proizvod. Stiglo mi je GLS-om za 2 dana.

Elza
    20. Ožujak 2018. 22:14

Looda_vila

Kalanhoja

Looda_vila

Isssa

Uzela sam ovaj za 160 kn. Isla sam gledat u baby ducane, ni jedan mi se nije svidio. Ne volim ona punjenja od poliesterskih kuglica + cijene su im od 300 do 600 kn, to mi apsolutno pretjerivanje. Ovo mi je frendica preporucila, ona je tamo kupila dosta stvari, od tetra pelena, jasuka, marame/nosiljke, jako je zadovoljna, pa sam eto uzela i ja.

Ja sam trazila nesto ovakvo ali ne mogu naci kod nas... :(
    https://m.ebay.com/itm/Pregnancy-Body-Pillow-Cover-U-Shape-Baby-Maternity-Comfort-Bedding-Cushion-Case/132422860850?hash=item1ed5048032:m:mciiuivOp3wIsX4R9GOnJMw

Isssa
    21. Ožujak 2018. 07:57

Kalanhoja

Looda_vila

Kalanhoja

Looda_vila

Isssa

Ja sam trazila nesto ovakvo ali ne mogu naci kod nas… :(
    https://m.ebay.com/itm/Pregnancy-Body-Pillow-Cover-U-Shape-Baby-Maternity-Comfort-Bedding-Cushion-Case/132422860850?hash=item1ed5048032:m:mciiuivOp3wIsX4R9GOnJMw

Jutro, i ja sam taj tražila i našla na MAMIN MALČEK na Facebooku

Delilah
    21. Ožujak 2018. 08:09

Pozdrav, javljam se nakon par dana pauze, jucer bili na pregledu, veliki smo 14 mm, i prema velicini je sad 7+5, sve ostalo je super, cak mi je i stitnjaca u redu 😀

christyy
    21. Ožujak 2018. 08:32

Trudnasam

Ja obožavam sanjati to je za mene drugi svijet. Ima scakakvih snova od znanstveno fantastičnih do horora . Znoja suza i smijeha 🙂 najdraži su mi kad letim ajme koji dobar osjećaj!
    Evo mog buscica kad ga uvučem i kad pustim 🙂da vidite da ne lažem 🙂

Isti takav je i moj.... ujutro kao tvoj na 1. slici a navečer se sva napuhnem... Baš si razmišljam da si za vikend odem kupiti hlače jer me sve moje stiskaju u trbuhu, i sad ne znam... nekako mi je prerano za kupiti trudničke a i muka je naći jako niske obične traperice jer sada svi nose one sa visokim strukom... Gdje vi kupujete traperice da su vam komotne? Ako ste uopće već kupovale 

• anusha
    21. Ožujak 2018. 08:49

Moj trbuh je isto ogroman i dosta rano je postao takav a prva je trudnoća. Možda jer je posteljica naprijed (čitala sam da je trbuh veći kada je posteljica naprijed). Ja od kad sam saznala, ne mogu nositi traperice jer me jako žuljaju. Kupila sam si u h&m-u dvoje sa onom elastičnom trakom i zadovoljna sam. mekane su i udobne! pravi preporod. nije ništa prerano kupovati takve traperice jer nije dobro nositi stare koje žuljaju na trbuhu i ometaju cirkulaciju. 

21. Ožujak 2018. 08:55

christyy

Trudnasam

Ja obožavam sanjati to je za mene drugi svijet. Ima scakakvih snova od znanstveno fantastičnih do horora . Znoja suza i smijeha 🙂 najdraži su mi kad letim ajme koji dobar osjećaj!
    Evo mog buscica kad ga uvučem i kad pustim 🙂da vidite da ne lažem 🙂

Isti takav je i moj…. ujutro kao tvoj na 1. slici a navečer se sva napuhnem… Baš si razmišljam da si za vikend odem kupiti hlače jer me sve moje stiskaju u trbuhu, i sad ne znam… nekako mi je prerano za kupiti trudničke a i muka je naći jako niske obične traperice jer sada svi nose one sa visokim strukom… Gdje vi kupujete traperice da su vam komotne? Ako ste uopće već kupovale

U Mani - uzela sam 2 broja veće pa su mi komotne u struku i imaju puno elastina. Obične su, nisu trudničke ali sam vidjela da imaju i odjel za trudnice

christyy
    21. Ožujak 2018. 08:57

anusha u kojem si tjednu? I meni je isto čudno da mi se već tako vidi  Isto mi je prva trudnoća 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.