Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    christyy
    21. Ožujak 2018. 09:00

garavusa005  e to sam si i ja razmišljala, da si uzmem 2 broja veće pa bolje da su šire nego da me stiskaju. Zadnja 2 tjedna samo haljine nosim na poslu koliko me sve ostalo smeta...  doma ne izlazim iz tajica  Hvala onom tko ih je izmislio 

21. Ožujak 2018. 09:01

Jutro curke! Ja sam kupila trudničke hlače i super su mi..žena nemora biti trudna a da su joj ok jer se onaj elastin koji ide preko trbuha može spustiti..isto tako vrijedi i za donji dio trenerke..  

21. Ožujak 2018. 09:02

Trudnice moje lijepe, jedan fini tonik mi je bio super za mučnine i jučer muž na deklaraciji procita da se ne preporuča djeci i trudnicama. Kupljen u Kauflandu pa oprezno sa tim quininom. 

• anusha
    21. Ožujak 2018. 09:08

christyy, ja sam sada 12+5, ali ovakava trbuh mi je sigurno već barem 10 dana (a od početka sam natečena).
    (ja ne znam označiti vaša imena u odgovorima)

21. Ožujak 2018. 09:14

Christyy mi smo jednako trudne. Ovo je moj jutarnji trbuščić. Sada sam + 7kg od početka trudnoce 

christyy
    21. Ožujak 2018. 09:18

anusha  Ti si tjedan dana više nego ja... Mislila sam da se prva 3 mj neće baš ništa kužiti ali prevarila sam se  Ma ja to samo copy/paste ime i u komentar

christyy
    21. Ožujak 2018. 09:24

garavusa005  tvoj je dosta visoko, moj je tako tu negdje ali niže. Meni je na pregledu pokazala vaga da sam dobila 4 kg ali vagala me ono u 7 navečer i da ne spominjem da sam imala čizmetine i 100 stvari na sebi hahaha tako da pretpostavljam da sam oko 2 kg dobila... Vagat ću se sama sutra ujutro pa ću točno znat..

21. Ožujak 2018. 09:36

christyy Da, dosta je visoko, kao da sam se jako najela.. a slikano prije doručka. Zna biti popodne i veći. Ma ja sam sa jako niskom kilažom krenula u trudnoću, sa 53kg a visoka 172cm. Sada redovitije jedem, što nije slučaj kad radim, a i malo hormoni u trudnoći su pridonijeli da se udebljam. Zbog hormonske slike mi je zapravo i bilo nemoguće udebljati se - PCOS ali sa viškom testosterona.
     Realno, sada bi tek bila neka normalna tjelesna težina sa 60kg, tj, tek sad ne bih bila pothranjena po onoj tablici. Jedino što moje tijelo nije naviklo na tu težinu pa me lovi išijas kroz desnu nogu i to kad legnem na leđa. I kad me ulovi mučnina, moram nešto pojesti pa tako da mi je stalno nešto pri zubima :-) 

• anusha
    21. Ožujak 2018. 09:37

Ma ja obožavam svoj trbuščić! Stalno ga mazim i ponosno svima pokazujem. Samo neka oni nama rastu! Ja sam dobila do sada 2 kile i baš mi je to sve super :)

christyy
    21. Ožujak 2018. 09:50

garavusa005  znam kako ti je. Meni moji kažu da sam sad tek došla na neku normalnu kilažu.. Godinamaaa nisam imala preko 50 kg... Ali neka, samo da je sa bebicama sve u redu, bit će vremena kada ćemo skidati kile  
    anusha dobro kažeš, samo neka oni nama rastu 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.