Ja se vratila kući malo prije i čim sam ušla pozlilo mi od mirisa, svekrvi je bio prigorio ručak, i tako sam prvi puta povraćala. I inače sam jako osjetljiva na mirise bila, a sad pogotovo. Sva sam razdražljiva i najviše mi odgovara biti doma i odmarati, i prošetati po zraku, sve ostalo me toliko umara... Vidim da spominjete da vam dlake rastu brže, tako je i kod mene, pogotovo kosa, prije mi je ispadala ko luda sad tako raste, ali ne masti mi se ništa brže. Navodno bademi isto pomažu ublažiti mučnine.
Baš sam ujutro htjela otići na tržnicu po domaçi sir i vrhnje, baš mi se jede. I slučajno eto upišem to u google da vidim za trudnice i piše da je to zabranjena hrana. Zbog moguće bakterije. Baš sam se razočarala. 😑 jedete li vi to?
Baš sam ujutro htjela otići na tržnicu po domaçi sir i vrhnje, baš mi se jede. I slučajno eto upišem to u google da vidim za trudnice i piše da je to zabranjena hrana. Zbog moguće bakterije. Baš sam se razočarala. 😑 jedete li vi to?
Moze se jesti sve sto je od pasteriziranog mlijeka... Ne znam da li su ti sirevi s trznice od pasteriziranog mlijeka, ja sam jela :/
Pozdrav drage trudnice I vama I vasim bebicma! 😊
Da vam se konacno pridruzim. Trenutno smo 12+1, prva je trudnoca, bez nekih velikih teskoca je do sada proslo. Mucnine su bile male u pocetku, u 2-3 navrata po pola sata, ali bez povracanja I potpuno podnosljivo. Cicke vise nisu onako nepodnosljivo osjetljive, tako da osim cestog piskenja I ludilo apetita (a mislila sam da ne moze biti gori 😂) nema nikakvih tegoba. Termin nam je 29.09. 😊😊
url=https://lilypie.com]
Baby. Nb. 1 mi smo terminiše. Ja sam isto danas 12+1. I amy je tu negdje. Pratimo se i dobrodošla. Zadnja m mi je bila 23.12. A termin poroda mi je gin odredio 1.10.
Koskica I meni je zadnja m bila 23.12. Gin je termin odredio 29.09., al sam skuzila da ispod one slicice od uzv-a pise due date 1.10. 😊 al dobro, tesko je to u dan predvidit 😁😁
Ne smije se jer nije proslo kontrole, dok svjezi sir iz ducana mozes pojest jer je kontrolirano. Bar bi trebalo bit jel. Ja sam i u prosloj i u ovoj trudnoci ovisna o buhtlama sa sirom, jednostavno ih svakih par dana moram pojest, trazi me. Tjesim se da pekare sigurno ne kupuju domaci sir pa mogu 😁
Dija85 ja obozavam sireve i stalno ih jedem. Ne vjeruj svemu sto pise na internetu. Kako bitcuopetmama kaze samo kupi neki kontroliranog podrijetla. Trudnoca nije bolest i treba u njoj uzivati :) meni su drobili sve i svasta u 1.tr da ne smijem jest ovo ono pa kad sam to rekla dr poludila je i rekla mi da jedem sta hocu i sta mi pase.
Dobrodosle nove mamice :)
Evo mene opet nesanica pati.
Dobro jutro!
Tinci, bravo za kcer! Sretno na pregledu, javi se 😘
Baby.nb1, dobrodosla! Kad imas pregled?
Ja sam jela prije jedno 3 tjedna domaci sir i vrhnje sa zg trznice, i ne mislim da je to nesto lose. Pa ne pojedete svaki dan jedan, relax! 😁
Malo nas nekad previse strase s tim da se svasta ne smije (domaci sir, panceta i sl.), a ne zapitamo se koliko su lose krofne, burek i ostali pekarski proizvodi 😂
Ja evo jedino ne jedem tunu i kozice, ostalo sve najnormalnije.
Kako ste danas? Ja zasad ok, idem malo kasnije vaditi krv u zzjz.
Sortiraj odgovore
Najstariji