Curke koje ste vi bolovanje otvarale? Bas trudnicke komplikacije? Ja to iskreno ne bi jer mi prepolovi placu, a moja obiteljska mi je voljna otvoriti bolovanje kad odlucim ic a da mi ne padne bas toliko placa. I sad mene zanima koliko bi dobivala svoju normalnu placu? A i kako se racuna prosjek za porodiljnu naknadu? Zna li tko 😘😘😘
Cure jel znate mozda koliko dugo vrijedi uputnica za labaratorij, vadjenje krvi, urinokultura? 60 ili 90dana?
Bas mi je zao da vas te mucnine mrcvare, mene su srecom mimoisle
url=https://lilypie.com]
Cure jel znate mozda koliko dugo vrijedi uputnica za labaratorij, vadjenje krvi, urinokultura? 60 ili 90dana?
Bas mi je zao da vas te mucnine mrcvare, mene su srecom mimoisle
Mislim da vrijedi samo mjesec dana za laboratorij, meni je tako dr rekla...
Bruncili
Ako ti se bolovanje otvara pod šifrom komplikacije u trudnoći imaš pravo na 100% naknadu u visini prosjeka netto plaće gledano u posljednjih 6 mj. (nisam baš 100% sigurna al mislim da je tako, neka me ispravi neka cura ako zna bolje od mene)
Bruncili
Ako ti se bolovanje otvara pod šifrom komplikacije u trudnoći imaš pravo na 100% naknadu u visini prosjeka netto plaće gledano u posljednjih 6 mj. (nisam baš 100% sigurna al mislim da je tako, neka me ispravi neka cura ako zna bolje od mene)
👍👍👍👍točno tako
S time da ti u prosjeku ne ulaze nikavi dodaci na plaću ako ih imaš tipa prijevoz, terenski dodatak i sl.
Odgodila sam vadjenje krvi za sutra, bas mi se neda u grad danas..
Kako ste ostale curke?
Ja sam se danas provozala ispred laboratorija i produžila dalje... odgoda za sutra :-)
ja sam otvorila bolovanje, ali nisam se jos prijavila na hzzo.
ne znam kako to ide, ako netko zna bila bi zahvalna. znaci ja sam u zadnjih 6 mj koristila godisnji i bila sam na bolovanju par dana u 2 mj.. mene zanima koliko mi to rusi prosjek, ako netko zna?
ja sam otvorila bolovanje, ali nisam se jos prijavila na hzzo.
ne znam kako to ide, ako netko zna bila bi zahvalna. znaci ja sam u zadnjih 6 mj koristila godisnji i bila sam na bolovanju par dana u 2 mj.. mene zanima koliko mi to rusi prosjek, ako netko zna?
Koliko ti dana imas godisnjeg da si ga koristils kroz 6mj?? Mozda ako si imala neke prekovremene, pa ti je poslodavac vracao sate.
Ja sam se dogovorila sa direktoricom da mi prvo vrati sve prekovremene, a dosta sam ih natukla, pa nakon toga cijeli godisnji i onda cu otvarat komplikacije u trudnoci... Obzirom da se porodiljni otvara 45 dana prije predvidenog termina poroda i od onda krece 6 mj naknda u visine 100% place. U mom slucaju, kad mi produ svi prekovremeni dani + cijeli godisnji, ispada da cu samo za 6 i 7 mj imat ovu nizu naknadu od 4000 i nesto kn. I meni je to prihvatljivo, obzirom da sam vec sad doma:)
Znam da je poatupak taj da prvo ides kod svog ginekologa da ti da potvrdu o otvaranju komplikacija. To nosis u firmu, u firmi ti daju platne liste zadnjih 6 mj isplata placa. Cekas kraj mjeseca oko 25. u mjesecu ja mislim, opet ides kod svojeg ginekologa da ti da doznaku. Jednu doznaku nosis u firmu, drugu doznaku + 6 platnih lista + kopija tekuceg i osobne na hzzo.
Curke, kako ste?
Prošao pregled, bebica je super sljedeći pregled točno za mjesec dana..
Sortiraj odgovore
Najstariji