Cure, ima koja iskustva sa pupcanom kilom? Ja ju imam i ne stvara mi nikakve probleme, a operirala nisam jer je doktor rekao da najbolje da to obavim kad prestanem rađati osim ako u međuvremenu se nesto ne zakomplicira. Nakon carskog mi se pojavila. Znate li smeta li to prirodnom porodaju kad su u pitanju jaki trudovi? Doktor je spominjao da bi bilo dobro to sredit ako bude 2.carski pa da sam mirna.. a ne vjerujem da bi me samo za to slali na carski ako nema drugih indikacija
Hej cure, vidim da vas nesanica muči, mene je prestala mučiti u 13 tjedanu negdje, zato sada spavam ko beba, od 21-8 😂😂
Od 21 - 8 ?? 😱 😱svaka cast!😁🙄 meni da je samo pola tvog sna🙄😣 cak sam si narucila onaj jastuk za spavanje/dojenje, nr pomaze...pa si ga je dragi posvojio😂
Mi smo danas za rucak piletinu, krumpir iz pecnice sa povrcem i cikla salatu. Za sutra cu musaku.
Hej cure, vidim da vas nesanica muči, mene je prestala mučiti u 13 tjedanu negdje, zato sada spavam ko beba, od 21-8 😂😂
Od 21 - 8 ?? 😱 😱svaka cast!😁🙄 meni da je samo pola tvog sna🙄😣 cak sam si narucila onaj jastuk za spavanje/dojenje, nr pomaze…pa si ga je dragi posvojio😂
Mi smo danas za rucak piletinu, krumpir iz pecnice sa povrcem i cikla salatu. Za sutra cu musaku.
Dam ti koji sat jer ovo je stvarno PREVIŠE 😂
Žao mi je cure zbog spavanja . I ja sam čula da mlijeko pomaže . Ja spavam isto lošije odkad sam trudna. Ali to pripisujem svome uzbuđenju oko svega. Pogotovo što mi je prva trudnoća. Možda je i do hormona. Samo snovi su onoo mrak. Svaku večer sanjam odkad znam za sebe ,zapamti me skoro svaki san dok je svjež 🙂 odkad sam trudna sanjam često djecu svoju nekad je cura nekad dečko.
Zadnji san je bio dečkić prekriven cijelim tijelom kosom i to crnom 🤣groznooo. Ali ja sam ga svejedno voljela i govorila svima otpasti će te dlake kako bude rastao 🙂
Dali se vama počinje vidjeti trbuh?
Ja svoj ne mogu već odavno uvući onako skroz. A navečer mi izgleda kao da sam u 5 mjesecu od napuhanosti. I da ja sam dobila 2 kg 😒 osjetim ih na sebi.
Žao mi je cure zbog spavanja . I ja sam čula da mlijeko pomaže . Ja spavam isto lošije odkad sam trudna. Ali to pripisujem svome uzbuđenju oko svega. Pogotovo što mi je prva trudnoća. Možda je i do hormona. Samo snovi su onoo mrak. Svaku večer sanjam odkad znam za sebe ,zapamti me skoro svaki san dok je svjež 🙂 odkad sam trudna sanjam često djecu svoju nekad je cura nekad dečko.
Zadnji san je bio dečkić prekriven cijelim tijelom kosom i to crnom 🤣groznooo. Ali ja sam ga svejedno voljela i govorila svima otpasti će te dlake kako bude rastao 🙂
Dali se vama počinje vidjeti trbuh?
Ja svoj ne mogu već odavno uvući onako skroz. A navečer mi izgleda kao da sam u 5 mjesecu od napuhanosti. I da ja sam dobila 2 kg 😒 osjetim ih na sebi.
Ajme..i ja sanjam svaku noć od kada se sjećam..a svi se oko mene čude 😄
Kako si me nasmijala sa tim dlakama 😂😂😂😂😂😂
Meni se vidi trudnički trbušić....a i kada nije 1.trudnoća počinje se prije vidjeti..
Ja obožavam sanjati to je za mene drugi svijet. Ima scakakvih snova od znanstveno fantastičnih do horora . Znoja suza i smijeha 🙂 najdraži su mi kad letim ajme koji dobar osjećaj!
Evo mog buscica kad ga uvučem i kad pustim 🙂da vidite da ne lažem 🙂
I tako svaki dan ! Ujutro je manji. Ali čim nesto pojedem odmah 🤰
Tako je i meni bilo do prije 2 tjedna..ujutro manji ali kasnije samo ako sam stajala na nogama došao bi dupli..ali sada ga nemogu uvuć..nego je stalno tu isti..napuhanost je prošla..
.Tinci0. ti si već iskusna trudnica 🙂 kod tebe se prije vidi !
Ja se veselim jer dolazim u hr i odmah sam si zakazala pregled 🙂 jeeeej.30 .3 veliki petak imam zakazano . Ne mogu ja dočekati 2 mjeseca kada su mi zakazali sljedeći ovdje!
Trbušćić pravi, ja bolje da ne pokažem svoj, pitaju dal' su blizanci 😂😂😂😂 i jesam sigurna da je jedna beba 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji