Hvala Veks na objasnjenju!!! Kako god okrenem vise mi se isplati obicno bolovanje. A jel ono ulazi u prosjek il uzimaju samo radno aktivne mjesece?
Tinci, bravo za bebicu! Drago mi je da je sve ok :)
Ja sam otvorila bas komplikacije. U 8. mj prosle godine sam bila dva tjedna na bolovanju zbog spontanog i to sve ulazi u prosjek i dosta snizava dobiveni iznos na komplikacijama, ali nisam luda da cu planirati trudnocu ovisno o tome. Dogodilo se sad, malo je manja naknada i sve dobro.
Ugl, i bolovanje ulazi u prosjek.
Pozdrav cure, ja se bome nisam dugo javljala i vjerojatno me se ni ne sjecate :)
Ja opet imam pregled sad u petak, krajem proslog tjedna i za vikend sam odlezala jer me bome srusila viroza, za nagradu i kraj mi je herpes na usni iskocio s obzirom da sam i povracala kao luda uz sve ostalo pa se imunitet srozao do kraja. Danas sam si uzela od almagee prenatal omega 3+, citam sad i vidim da nije bio najbolji izbor al sto je tu je popit cu ga.
Pratim vas i procitam skoro sve kad stignem, nadam se da cu se uspjeti cesce ukljuciti
Zelim vam svima puno zdravlja i najsretnije trudnoce
Sigurno nisam ni ja planirala trudnocu po lovi pogotovo nakon spontanog i svih muka po ponovnom zacecu. Jednostavno me zanimala procedura i racunica i to je sve.
Teta i Looda_vila hvala vam
Kod nas je stalno kiša😞😞 jedva čekam da bude lijepo proljetno vrijeme ..
Suncica, brzo ozdravi i javi se cesce :)
Bruncili, sorry, mozda sam se nespretno izrazila pa je krivo ispalo, naravno da je dijete vaznije od tih par sto kn vise :)
Tinci, i malo juznije kod nas isto stalno kisa, vec je dosadna, nadam se da ce brzo proci i da ce poceti pravi proljetni dani :)
Dobro jutro!
Ja sam jucer imala uzasne mucnine od podne do ponoci kad sam isla spavati :( Pojela sam malo paste i jednu jabuku, i popila 2l caja. Ujutro budem super, mogu normalno jesti, a kroz dan samo sve gore :( Sad sam isto ok, kao da sinoc nista nije bilo..
Za danas nemam neki plan, idem sad ujutro vaditi krv u zzjz i vracam se doma :)
Kako si ti Tinci?
Kako ste curke, ima pregleda danas? :)
Dobro jutro cure, od 6:30 sam budna 🙈, već sam čuda po kući napravila, sad idem u nove radne pobjede 😀
Jučer sam bila u Lidlu, imaju super odjeće za trudnice, prvi put sam nešto tamo kupila i oduševljena sam 😀😀😀
Sutra me čeka pregled, držite fige da bude sve u redu 😀
Sortiraj odgovore
Najstariji