Dobro jutro!
Tinci, bravo za kcer! Sretno na pregledu, javi se 😘
Baby.nb1, dobrodosla! Kad imas pregled?
Ja sam jela prije jedno 3 tjedna domaci sir i vrhnje sa zg trznice, i ne mislim da je to nesto lose. Pa ne pojedete svaki dan jedan, relax! 😁
Malo nas nekad previse strase s tim da se svasta ne smije (domaci sir, panceta i sl.), a ne zapitamo se koliko su lose krofne, burek i ostali pekarski proizvodi 😂
Ja evo jedino ne jedem tunu i kozice, ostalo sve najnormalnije.
Kako ste danas? Ja zasad ok, idem malo kasnije vaditi krv u zzjz.
Jutro cure, budem onda kupila neki sir iz trgovine od pasteriziranog mlijeka. Ja sam se sinić naspavala, nekako me više ne muči nesanica.
Ma znam da nas nekad straše s tom hranom. Ali eto, moram pitati. Prva mi trudnoća pa puno toga ne znam. 🤷♀️
Baby.Nb1 dobrodošla!

Hvala na dobrodoslici curke! A za plasenje sa hranom se slazem, u jednom trenutku sam dosla do toga da me bilo strah koji caj popiti kad sam bila prehladjena!😌 I onda odlucila prestati citati sve I svasta...
Teta90 slazem se, preplase me s hibiskusom, al zato burek padne bez razmisljanja 😂😂😂😂
Sljedeci pregled je 06.04. Sad na zadnjem sam dobila uputnice za kombinirani probir I anomaly scan pa cekam da mi jave termin iz vinogradske. Iako me malo kopka da li da ga uopce radim jer ne vidim svrhu.

url=https://lilypie.com]
Hvala na dobrodoslici curke! A za plasenje sa hranom se slazem, u jednom trenutku sam dosla do toga da me bilo strah koji caj popiti kad sam bila prehladjena!😌 I onda odlucila prestati citati sve I svasta…
Teta90 slazem se, preplase me s hibiskusom, al zato burek padne bez razmisljanja 😂😂😂😂
Sljedeci pregled je 06.04. Sad na zadnjem sam dobila uputnice za kombinirani probir I anomaly scan pa cekam da mi jave termin iz vinogradske. Iako me malo kopka da li da ga uopce radim jer ne vidim svrhu.
Slažem se s tobom, ni ja ne vidim svrhu....

Jutro cure!
Dobrodosle nove!😊
Mi smo vikend proveli kod mojih roditelja u podravini. Bas nam je bilo lijepo, bez obzira na jos uvijek prisutnu moju prehladu. Druzili se malo sa rodbinom, frendovima i tak. Kod nas se roditelji posebno vesele ovoj bebi, posto smo i muz i ja jedinci😁 tako da su vise oni svi uzbudeni nego mi, haha
Evo ja se spremam kod dede u staracki dom, odnjet neke kolace i sitnicu za imendan.
Btw ako ima koja Josipa, sretan imendan!☺

Jutro cure, cini mi se da nema kraja tim mucninama. Ne sjecam se da su me toliko mucile u prvoj trudnoci😢 bilo mi je super i od petka me opet ulovilo...

Looda_vila, moja sestra ima dvoje djece pa mojima nije nova uloga, iako se naravno vesele, a muzevi ce prvi put postati baka i djed pa je sigurno uzbudenje vece :D
Jane_Doe, ne spominji, jutros opet mucnine na najjace, neznam vise sto napraviti :( Srecom pa mi je ostalo domace tjestenine od sinoc, niti bi drugo sto kuhala, a ni jela :(
Teta katastrofa, ne mozes funkcionirat normalno. Hvala bogu pa vise ne radim, ali danas basbimam obaveza u gradu i ne znam dal cu bit u stanju to obavit 🤢
Veks ajme kako dobro, muski odgajatelj. Kod nas su samo zenske 😊

Jane_Doe, ja neznam kako bi radila s ovim mucninama.. 🤒😵
Odgodila sam vadjenje krvi za sutra, bas mi se neda u grad danas..
Kako ste ostale curke?
Jane_Doe da kod njih u vrtiću ih ima čak dvoje muških, a on stvarno voli taj posao i stvoren je za njega, a i djeca njega vole.. Pa i u vrtiću imaju primjer obitelji - stičeka i tetu :)
Ti si odgajateljica isto?
Malo nas muči što često iz vrtića donese doma prehlade i viroze, pa ne znamo kak će to funkcionirati kad beba bude skroz mala. Zaključili smo da bi i on trebao na porodiljni barem tri mjeseca, da budemo sigurni
Nisam ne.. Ali nisam imala ni priliku upoznati ili vidjeti muskog odgajatelja. Zato mi je to tako super 😁
A da u vrticu su stalno viroze neke, morat cete naci neku alternativu. Neka si pocne vec sada jacat imunitet da sto manje toga donese doma 😊

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji