Jutro cure, budem onda kupila neki sir iz trgovine od pasteriziranog mlijeka. Ja sam se sinić naspavala, nekako me više ne muči nesanica.
Ma znam da nas nekad straše s tom hranom. Ali eto, moram pitati. Prva mi trudnoća pa puno toga ne znam. 🤷♀️
Baby.Nb1 dobrodošla!
Hvala na dobrodoslici curke! A za plasenje sa hranom se slazem, u jednom trenutku sam dosla do toga da me bilo strah koji caj popiti kad sam bila prehladjena!😌 I onda odlucila prestati citati sve I svasta...
Teta90 slazem se, preplase me s hibiskusom, al zato burek padne bez razmisljanja 😂😂😂😂
Sljedeci pregled je 06.04. Sad na zadnjem sam dobila uputnice za kombinirani probir I anomaly scan pa cekam da mi jave termin iz vinogradske. Iako me malo kopka da li da ga uopce radim jer ne vidim svrhu.
url=https://lilypie.com]
Hvala na dobrodoslici curke! A za plasenje sa hranom se slazem, u jednom trenutku sam dosla do toga da me bilo strah koji caj popiti kad sam bila prehladjena!😌 I onda odlucila prestati citati sve I svasta…
Teta90 slazem se, preplase me s hibiskusom, al zato burek padne bez razmisljanja 😂😂😂😂
Sljedeci pregled je 06.04. Sad na zadnjem sam dobila uputnice za kombinirani probir I anomaly scan pa cekam da mi jave termin iz vinogradske. Iako me malo kopka da li da ga uopce radim jer ne vidim svrhu.
Slažem se s tobom, ni ja ne vidim svrhu....
Jutro cure!
Dobrodosle nove!😊
Mi smo vikend proveli kod mojih roditelja u podravini. Bas nam je bilo lijepo, bez obzira na jos uvijek prisutnu moju prehladu. Druzili se malo sa rodbinom, frendovima i tak. Kod nas se roditelji posebno vesele ovoj bebi, posto smo i muz i ja jedinci😁 tako da su vise oni svi uzbudeni nego mi, haha
Evo ja se spremam kod dede u staracki dom, odnjet neke kolace i sitnicu za imendan.
Btw ako ima koja Josipa, sretan imendan!☺
Jutro cure, cini mi se da nema kraja tim mucninama. Ne sjecam se da su me toliko mucile u prvoj trudnoci😢 bilo mi je super i od petka me opet ulovilo...
Looda_vila, moja sestra ima dvoje djece pa mojima nije nova uloga, iako se naravno vesele, a muzevi ce prvi put postati baka i djed pa je sigurno uzbudenje vece :D
Jane_Doe, ne spominji, jutros opet mucnine na najjace, neznam vise sto napraviti :( Srecom pa mi je ostalo domace tjestenine od sinoc, niti bi drugo sto kuhala, a ni jela :(
Teta katastrofa, ne mozes funkcionirat normalno. Hvala bogu pa vise ne radim, ali danas basbimam obaveza u gradu i ne znam dal cu bit u stanju to obavit 🤢
Veks ajme kako dobro, muski odgajatelj. Kod nas su samo zenske 😊
Jane_Doe, ja neznam kako bi radila s ovim mucninama.. 🤒😵
Odgodila sam vadjenje krvi za sutra, bas mi se neda u grad danas..
Kako ste ostale curke?
Jane_Doe da kod njih u vrtiću ih ima čak dvoje muških, a on stvarno voli taj posao i stvoren je za njega, a i djeca njega vole.. Pa i u vrtiću imaju primjer obitelji - stičeka i tetu :)
Ti si odgajateljica isto?
Malo nas muči što često iz vrtića donese doma prehlade i viroze, pa ne znamo kak će to funkcionirati kad beba bude skroz mala. Zaključili smo da bi i on trebao na porodiljni barem tri mjeseca, da budemo sigurni
Nisam ne.. Ali nisam imala ni priliku upoznati ili vidjeti muskog odgajatelja. Zato mi je to tako super 😁
A da u vrticu su stalno viroze neke, morat cete naci neku alternativu. Neka si pocne vec sada jacat imunitet da sto manje toga donese doma 😊
Drage moje curke, ovo sa sirevima nije puko plašenje. Naime to je i bila tema mog diplomskog listerija u sirevima, zaprepastile bi se kad bi znale kako loše mikrobiološke kvalitete mogu biti sirevi koje jedemo. Dakako ne treba ih u potpunosti izbjegavati, ali imajte u vidu da se listerioza javlja sa simptomima gripe u trudnoći. Ja i dalje jedem domaći svježi sir provjerenog podrijetla, a uz to i sve vrste pasteriziranih sireva. Pripazite i na ribu i mesne prerađevine jer i tamo se vrlo često može naći ova bakterija. Činjenica je da ju dobra termička obrada uništava pa tako ako same kuhate možete biti sigurne da nema rizika, za razliku od konzumacije gotovih proizvoda.
Sortiraj odgovore
Najstariji