anusha dobrodošla
i ja imam problema sa spavanjem. budim se 1-2 puta u toku noci. Nekad se ustanem čak i jesti :-) pa onda ne mogu zaspati, pa gledam dokumentarce, pa zaspem, pa se budim, pa ružno sanjam.... sto čuda..
Dobrodosle nove mame! 😊
Ja ne spavam nikako... najprije ne mogu zaspat, onda se probudim oko 3-4 i sat vremena se vrtim u krevetu, slusam kako muz hrce 😄 jos mi je i nos zacepljen zbog prehlade.
Po danu ne mogu spavat, samo lezim u krevetu. Nadam se da je samo faza i da ce proci cim prije...
Dobrodošla anusha
Mene je nesanica u početku mučila, sada je ok. Ustanem po noći jednom ili nijednom na wc zbog toga jer legnem oko ponoći, pa tad odem na wc i dižem se u 7.
Rekla bi moja nona da kad se proljeće probudi i ljudi se bude 😂😂😂😂 pa ćemo i mi cure imati više energije kada bude ljepše vrijeme..
I ja imam problema sa spavanjem... Jako tesko se uspavam, i onda se budim cesto, ustanem da nesto pojedem , idem u toalet. 😁 I, svasta sanjam, a snovi su tako zivopisni! Ujutro se probudim rano, pa onda opet zaspim, i tako iz nekoliko puta, uspijem se naspavati. 😄 Sreca pa ne radim, tako da mogu sebi nagoditi....
https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png
Vidim da nas ima dosta, nocnih pticica:)) morat cu si skinut neku seriju za to nocno bdijenje jer ionako zujim u prazno kad se probudim..😐🤓
Joj Tinci jedva cekam to proljece, sunce, setnje..vani toplo. Ovo vrijeme stvarno vec depresivno pocinje djelovat.
Anusha, dobrodosla!
Ja moram priznati da nemam problema sa spavanjem. Mislim, ustanem rano iako bi mogla spavati do 10, ali ocito je tijelu dosta, jer lezim i kunjam preko dana i stvarno nijednom nisam ustala za wc niti jesti. Idem spavati oko 23 i probudim se oko 6, 7.
Zao mi je sto se ne mozete naspavati :( Probajte neki ritual prije spavanja: tus i mazanje nekom kremicom, popiti toplo mlijeko.. Muz i ja skoro svaku vecer gledamo seriju na laptopu pa me to nekako uspava, nemam bas neki savjet..
Isla sam vaditi krv i dati urin za urinokulturu na zzjz, onda na toast, i bome sam se pocastila novim tenisicama za proljece, bas sam sretna da sam malo izasla iz kuce i priustila si nesto :)
Kako ste cure, sto je za rucak?
Anusha dobrodošla! I mene strašno bole kukovi po noći. Sinoć mi to nije dalo spavati. Ali izdržat ćemo mi to. Hehe.
Ja za ručak imala pileću juhu, tijesteninu sa bijelim pilećim mesom i gljivama u umaku i zelenu salatu. I evo boli me želudac sad... ne znam što mi je zasmetalo od toga. A zbilja sam malo pojela.
Ali mučnine danas nema. Sva sreća.
Dija, meni gljive tesko padnu, pa ih zadnjih par god jedem jako rijetko.
E, ti je rodila sestra?
Dija, meni gljive tesko padnu, pa ih zadnjih par god jedem jako rijetko.
E, ti je rodila sestra?
Budem i ja izbacila gljive. Iako mi nikada nisu smetale. Rodila je 17.3 , evo baš je maloprije došla kući. 3900 i 51 cm. 😊😊
Hej cure, vidim da vas nesanica muči, mene je prestala mučiti u 13 tjedanu negdje, zato sada spavam ko beba, od 21-8 😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji