Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    20. Ožujak 2018. 12:55

anusha dobrodošla

i ja imam problema sa spavanjem. budim se 1-2 puta u toku noci. Nekad se ustanem čak i jesti :-) pa onda ne mogu zaspati, pa gledam dokumentarce, pa zaspem, pa se budim, pa ružno sanjam.... sto čuda..

Nina ❤
    20. Ožujak 2018. 13:03

Dobrodosle nove mame! 😊
    Ja ne spavam nikako... najprije ne mogu zaspat, onda se probudim oko 3-4 i sat vremena se vrtim u krevetu, slusam kako muz hrce 😄 jos mi je i nos zacepljen zbog prehlade.
    Po danu ne mogu spavat, samo lezim u krevetu. Nadam se da je samo faza i da ce proci cim prije...

20. Ožujak 2018. 13:27

Dobrodošla anusha 
    Mene je nesanica u početku mučila, sada je ok. Ustanem po noći jednom ili nijednom na wc zbog toga jer legnem oko ponoći, pa tad odem na wc i dižem se u 7. 
    Rekla bi moja nona da kad se proljeće probudi i ljudi se bude 😂😂😂😂 pa ćemo i mi cure imati više energije kada bude ljepše vrijeme.. 

sarajka
    20. Ožujak 2018. 13:35

I ja imam problema sa spavanjem... Jako tesko se uspavam, i onda se budim cesto, ustanem da nesto pojedem , idem u toalet. 😁 I, svasta sanjam, a snovi su tako zivopisni! Ujutro se probudim rano, pa onda opet zaspim, i tako iz nekoliko puta, uspijem se naspavati. 😄 Sreca pa ne radim, tako da mogu sebi nagoditi....

https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png

Looda_vila
    20. Ožujak 2018. 13:38

Vidim da nas ima dosta, nocnih pticica:)) morat cu si skinut neku seriju za to nocno bdijenje jer ionako zujim u prazno kad se probudim..😐🤓
    Joj Tinci jedva cekam to proljece, sunce, setnje..vani toplo.  Ovo vrijeme stvarno vec depresivno pocinje djelovat.

20. Ožujak 2018. 13:51

Anusha, dobrodosla!
    Ja moram priznati da nemam problema sa spavanjem. Mislim, ustanem rano iako bi mogla spavati do 10, ali ocito je tijelu dosta, jer lezim i kunjam preko dana i stvarno nijednom nisam ustala za wc niti jesti. Idem spavati oko 23 i probudim se oko 6, 7. 
    Zao mi je sto se ne mozete naspavati :( Probajte neki ritual prije spavanja: tus i mazanje nekom kremicom, popiti toplo mlijeko.. Muz i ja skoro svaku vecer gledamo seriju na laptopu pa me to nekako uspava, nemam bas neki savjet..
    Isla sam vaditi krv i dati urin za urinokulturu na zzjz, onda na toast, i bome sam se pocastila novim tenisicama za proljece, bas sam sretna da sam malo izasla iz kuce i priustila si nesto :)
    Kako ste cure, sto je za rucak?

Dija85
    20. Ožujak 2018. 15:20

Anusha dobrodošla! I mene strašno bole kukovi po noći. Sinoć mi to nije dalo spavati. Ali izdržat ćemo mi to. Hehe. 
    Ja za ručak imala pileću juhu, tijesteninu sa bijelim pilećim mesom i gljivama u umaku i zelenu salatu. I evo boli me želudac sad... ne znam što mi je zasmetalo od toga. A zbilja sam malo pojela. 
    Ali mučnine danas nema. Sva sreća. 

20. Ožujak 2018. 15:52

Dija, meni gljive tesko padnu, pa ih zadnjih par god jedem jako rijetko.
    E, ti je rodila sestra?

Dija85
    20. Ožujak 2018. 15:55

Teta90

Dija, meni gljive tesko padnu, pa ih zadnjih par god jedem jako rijetko.
    E, ti je rodila sestra?

Budem i ja izbacila gljive. Iako mi nikada nisu smetale. Rodila je 17.3 , evo baš je maloprije došla kući. 3900 i 51 cm. 😊😊

Isssa
    20. Ožujak 2018. 16:12

Hej cure, vidim da vas nesanica muči, mene je prestala mučiti u 13 tjedanu negdje, zato sada spavam ko beba, od 21-8 😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.