Jutro cure...
Nama cijeli vikend bio veseli, mali pokupio virozu u skoli pa nas tuce temperatura, kasalj i zacepljen nos. Jos k tome, ovu noc me ukocio vrat tako da ne mogu glavu okrenut. Jao... Sjedim uz kavu i razmisljam da se opet vratim u krevet 😄
Teta55 idući pregled nam je 28.3. Mjerit će se nuhalni nabor. Vjerojano ću ići na kombinirani probir jer imam 31g, ali rekao je da prema svemu što vidi zasad, da je u najboljem redu.
Netko je bio spomenuo da ima začepljen nos. Meni je moja aplikacija napisala kao stuffy nose kod trudnica pa provjeri da nije možda to u pitanju. Piše da mame imaju tendenciju začepljenog nosa posebice ako žive u području kojem je zrak zgađen ili ima česice (recimo čađa, sada je sezona grijanja).
Plava Borovnica meni je ostalo 6 pozivnica i 31 rever od svadbe, pa ako je mala svadba, možda ti može poslužiti. Sve sam ih ručno radila
Dobro jutro curke evo i mene s pregleda. Imamo 3.9cm i sve je u savrsenom redu! Sljedeci pregled za mjesec dana sa nalazom krvne grupe i rh faktora. Slicica je vrh, dobila sam 3d, presavrseno!!! Cak je bebac micao rukicama dok smo ga gledali! Srce ko kuca! U petak mi dolaze nalazi prenatal harmony testa pa cu saznati i spol!!!
PlavaBorovnica, nije ti losa ideja ovo za toplu pitu i sladoled :)
Mi smo imali 100 ljudi, ali ovisi koliko je velika obitelj, ako svaki roditelj ima po par brace i sestara, pa njihova djeca, nakupi se.. Kad je pir?
Bas slatko da si osvijestila trudnocu, ja zapravo jos nisam..
Isssa, malo se vjezbajte s necakinjom, taman :) Meni kava vise ne pase, jucer sam popila s mamom za drustvo jedan gutljaj i bilo mi je dosta.
Ja se nadam da se necu udebljati ovo prvo tromjesecje, jer sam ionako sklona debljaju i tesko skinem kile, ali kako bude.
Tko jos ima pregled ovaj tjedan?
Nina, vrati se u krevet ako mozes, i brzo svi ozdravite! 😘
Garavusa, bravo za sve, bit ce sve u redu i dalje! :)
Bruncili, bravo za pregled! Jako mi je drago da je sve u redu! Koji si tjedan sada? Kad je opet pregled?
Sad mi je palo napamet, dotakle smo se svakakvih tema, od kuhanja, vjenčanja, kolica, kila, pregleda...., A gdje su u svemu tome naše bolje polovice i SEX 😂
Jel imate želje za odnosima, maženjem....
Kod mene je želja ogromna a muž napokon došao na svoje 😂, čak iz zafrkancije kaže da ga glava boli 😂😂😂😂😂
Isssa, ajoooj, ne spominji! Kod nas postoji ogromna zelja, ali je stroga zabrana prvo tromjesecje, muz kaze da nece biti dobro u drugom tromjesecju kad budemo smjeli, hahaha! Sta da ti kazem, moramo se snalaziti na svakave nacine (za njega jel, za mene je bilo koji oblik sexa zabranjen) :(
Ajmo ostale cure, javite se! 😁
Isssa, ajoooj, ne spominji! Kod nas postoji ogromna zelja, ali je stroga zabrana prvo tromjesecje, muz kaze da nece biti dobro u drugom tromjesecju kad budemo smjeli, hahaha! Sta da ti kazem, moramo se snalaziti na svakave nacine (za njega jel, za mene je bilo koji oblik sexa zabranjen) :(
Ajmo ostale cure, javite se! 😁
U drugom tromjesečju treba nadoknaditi 😀, a kod tebe sad mašti na volju s mužićem 😉😊
Teta D je sada 10mj :)
Plava borovnica jooj vjencanje, planiranje..sigurno si jako uzbudena :) ja isto ne volim velike dogadaje tj volim kad ja idem kod drugih al ne za sebe haha
Bruncili odlicnoo :)
Sto se tice keksa 😂 obavljavamo bracne duznosti cesto haha nije mi trudnoca neka prepreka. U prosloj t smo se mazili od prvog do zadnjeg dana, ali ono..doslovno nekoliko sati prije nego mi puko vodenjak haha mozda je zato porod bio brz 😂
Cure jesam ja jedina koja sad bas i nema želju za seksom... s mučninama, glavoboljom...jednostavno mi je to zadnje na pameti. Iskreno.Mislim pomazimo se. Naravno. Samo želja nije ista kso i prije t. Možda kad mučnine prodju i želja se opet vrati. Nadam se.
Sortiraj odgovore
Najstariji