Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dija85
    10. Ožujak 2018. 15:14

Ja evo stigla na posao. Sutra sam slobodna a i nećak ima rođendan tako da ću se malo družiti. Danas mi je predivno vani.. Nema puno sunca , ali toplo je baš

10. Ožujak 2018. 16:42

Uzivaj u druzenju s obitelji! Je necak mali od sestre koja je isla roditi?
    Ja vani kosim s muzem, tj. drzim produzni kabel, ali tek toliko da sam na zraku :) Kod nas nema ni sunca, ujutro je bilo, a nije ni pretoplo, imam jaknu i rukavice, ali je bolje nego stalno biti u zatvorenom :)

10. Ožujak 2018. 17:31

Cure, evo recepta za dobru probavu: kruske, kivi, sumeci magnezij :) Nesto od ovog je pomoglo sigurno jer sam danas vec 3 puta isla na wc :) (sorry na opisu) Konacno! 

Dija85
    10. Ožujak 2018. 17:33

Ne, nećak je od starije seke. Najstariji naš. Osmogodišnjak. A od poroda izgleda ništa danas.. čeka drugog doktora u 19 h. Smjenu. Pa će vidjeti što će joj reći. Meni su vrata od kladionice bila otvorena do maloprije, bar malo da udišem svjež zrak hehe

10. Ožujak 2018. 17:46

Nikad neznas, mozda beba pozuri :) Lijepo radi! Jesi do kasno?

Dija85
    10. Ožujak 2018. 17:49

Do 21 h sat radim. Još tri sata. Čitam knjigu, evo i juhu si grijem. Proći će nekako. 

10. Ožujak 2018. 18:25

Ma super ako i to stignes, samo lagano :)

11. Ožujak 2018. 06:45

Jutro cure ☺
    Kako ćete provesti dan danas? 
    Evo ja u 8 na misu, pa putujemo za Zg.. 

11. Ožujak 2018. 10:04

Dobro jutro! 
    Muz je isao u nabavku, doci ce nam moji roditelji na rucak, radimo juhu, domacu pastu i sugo od kokosi, bas se veselim! Mama ce donijeti kolac.
    Jutros me jako bolio trbuh, ali srecom proslo je za 20ak min. Sad mi je slabo, dakle nista novo 😂
    Kako ste vi cure?

Delilah
    11. Ožujak 2018. 10:33

Evo da se i ja javim nakon nekog vremena 😀 pratim sve, ali sam dosta iscrpljena bila preko tjedna s mucninama, koje su jucer i danas neznatne ( prisutne samo kad mi pod nos dodje miris masne i przene hrane), danas cemo kod mojih na rucak i u setnju...imam savrsenog muza koji cisti skoro sve, meni ostavi samo pranje sudja i u svemu mi pomaze, tjera me sa sobom u setnje, kupio nam je novi madrac i jastuke da bolje spavam...ma dusa od covjeka...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.