Ja evo stigla na posao. Sutra sam slobodna a i nećak ima rođendan tako da ću se malo družiti. Danas mi je predivno vani.. Nema puno sunca , ali toplo je baš
Uzivaj u druzenju s obitelji! Je necak mali od sestre koja je isla roditi?
Ja vani kosim s muzem, tj. drzim produzni kabel, ali tek toliko da sam na zraku :) Kod nas nema ni sunca, ujutro je bilo, a nije ni pretoplo, imam jaknu i rukavice, ali je bolje nego stalno biti u zatvorenom :)
Cure, evo recepta za dobru probavu: kruske, kivi, sumeci magnezij :) Nesto od ovog je pomoglo sigurno jer sam danas vec 3 puta isla na wc :) (sorry na opisu) Konacno!
Ne, nećak je od starije seke. Najstariji naš. Osmogodišnjak. A od poroda izgleda ništa danas.. čeka drugog doktora u 19 h. Smjenu. Pa će vidjeti što će joj reći. Meni su vrata od kladionice bila otvorena do maloprije, bar malo da udišem svjež zrak hehe
Do 21 h sat radim. Još tri sata. Čitam knjigu, evo i juhu si grijem. Proći će nekako.
Jutro cure ☺
Kako ćete provesti dan danas?
Evo ja u 8 na misu, pa putujemo za Zg..
Dobro jutro!
Muz je isao u nabavku, doci ce nam moji roditelji na rucak, radimo juhu, domacu pastu i sugo od kokosi, bas se veselim! Mama ce donijeti kolac.
Jutros me jako bolio trbuh, ali srecom proslo je za 20ak min. Sad mi je slabo, dakle nista novo 😂
Kako ste vi cure?
Evo da se i ja javim nakon nekog vremena 😀 pratim sve, ali sam dosta iscrpljena bila preko tjedna s mucninama, koje su jucer i danas neznatne ( prisutne samo kad mi pod nos dodje miris masne i przene hrane), danas cemo kod mojih na rucak i u setnju...imam savrsenog muza koji cisti skoro sve, meni ostavi samo pranje sudja i u svemu mi pomaze, tjera me sa sobom u setnje, kupio nam je novi madrac i jastuke da bolje spavam...ma dusa od covjeka...
Sortiraj odgovore
Najstariji