Tinci, da, ja uvijek idem u bolnicu pa je i pregled uvijek ujutro. Mislim da sad imam oko 9, obicno sam oko 10.
Danas me dosta probada pa sam se malo uplasila i sad sam se zavezala za krevet :D
Imam jedan problem: danas me cijelo popodne boli pocevsi lijevo od stidne kosti pa kroz cijelu lijevu nogu do stopala, ali uz desnu (unutarnju) stranu lijeve noge, bas je probadajuca bol koja prolazi nogom. Ima netko iskustva s tim? Nisam napravila nikakav krivi pokret ni nista..
Tinci, da, ja uvijek idem u bolnicu pa je i pregled uvijek ujutro. Mislim da sad imam oko 9, obicno sam oko 10.
Danas me dosta probada pa sam se malo uplasila i sad sam se zavezala za krevet :D
Imam jedan problem: danas me cijelo popodne boli pocevsi lijevo od stidne kosti pa kroz cijelu lijevu nogu do stopala, ali uz desnu (unutarnju) stranu lijeve noge, bas je probadajuca bol koja prolazi nogom. Ima netko iskustva s tim? Nisam napravila nikakav krivi pokret ni nista..
Nisam imala takvih simptoma boli, nego jednostavno sam se digla iz kreveta i opala ko kruška s drveta, noga mi se oduzela 😂😂😂, to je bilo prije 3 dana a danas me leđa bole, ko stara baba se osjećam 😂, i u trbuhu osjećam zatezanje i napetost, čudan osjećaj, kao da se sve širi 😀
To bi mogao biti išijas...
Vecer :)
Netko je pitao sto se kuha hehe posto mi postimo petkom u korizmi jeli smo ribu :)
Ee cure pratimo se looda vila i tko je jos rekao?! I ja sam 12+2 hehe
Kalanhoja, to je i muz pomislio, ali neznam dal mi tuda prolazi zivac, to obicno bude na straznjem dijelu noge, ili se varam?
Ja nisam imala dosad takvih simptoma probadanja u nigama ili slično. Ni u prvoj trudnoći ni sada.
Danas mi je težak dan, promjenila sam krevetninu, malo posisala po kući i to me toliko izmorilo da sam ležala kad god mi je to malena dopustila. Jako me iscroljuje bilo kakav rad. I odmah mi bude neka težina u trbuhu tj. Maternici kao da sam trudna 6 mj....
url=https://lilypie.com]
Kalanhoja, to je i muz pomislio, ali neznam dal mi tuda prolazi zivac, to obicno bude na straznjem dijelu noge, ili se varam?
Teta55 ja sam imala slicnu bol kad sam imala prehladu kroz 8-9tj trudnoce. Isto tako sa lijeve strane me probadalo i duz noge sve do gleznja, cak me i grc u listu ulovio i to jako. To bi trajalo par sati, kojih 2 dana za redom. Sto je uzrok tomw bio, ne znam - proslo je samo od sebe. U tome periodu sam zbog prehlade dosta lezala u krevetu, pa sad tko zna.
Nada se da ce ti proc sto prije.
Vecer :)
Netko je pitao sto se kuha hehe posto mi postimo petkom u korizmi jeli smo ribu :)
Ee cure pratimo se looda vila i tko je jos rekao?! I ja sam 12+2 hehe
Znaci tinci, ti i ja isti dan 😁 bas dobro, Bozicne bebe hehe
S obzirom da si rekla da moras mirovati, lako moguce da je to... Probaj leci na leđa (na ravno, bez jastuka) i podizi ispruzenu nogu u zrak (onu koja te boli) i ako te zateže, vjerojatno je zivac...
Moze ti biti i kuk..
Sortiraj odgovore
Najstariji