Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Looda_vila
    11. Ožujak 2018. 10:55

Jutro cure. Moj muz se danas probudio sa temperaturom, grloboljom, kasljanje, curi nos 😟 Brzo ga nasopala cajem, medom, limunom, narezala cesnjaka...i samo molim Boga da me ne zarazi, jer jedva sam prezivjela prehladu prije mjesec dana☹
    Idem sad na kratku setnju do Jaruna sa prijateljicom. Za rucak cu samo skuhat juhu od buce i novu pastu, imamo teletinu na saft od jucer. 

11. Ožujak 2018. 11:09

Delilah, bravo za muza!
    Looda_vila, neka tvoj brzo ozdravi!

11. Ožujak 2018. 15:00

Looda_vila

Jutro cure. Moj muz se danas probudio sa temperaturom, grloboljom, kasljanje, curi nos 😟 Brzo ga nasopala cajem, medom, limunom, narezala cesnjaka…i samo molim Boga da me ne zarazi, jer jedva sam prezivjela prehladu prije mjesec dana☹
    Idem sad na kratku setnju do Jaruna sa prijateljicom. Za rucak cu samo skuhat juhu od buce i novu pastu, imamo teletinu na saft od jucer.

I moj je bio bolestan kad sam tek doznala da sam trudna. Spavao je na pomoćnom ležaju 10 dana :-)

11. Ožujak 2018. 15:09

Sada da i službeno pozdravim, nije me dugo bilo. Obavili smo drugi pregled. Mjerimo 3.14cm. Dobila sam upunice za vađenje krvi, krvne grupe i rh faktora, trudničku knjižicu i upunicu za hormone štitnjače. Netko je spomeno da ima mučnine od prženja hrane... ajme meni, meni je mučno od svih mirisa pripreme hrane, pogotovo ako nešto karamelizira ili zagori. Jedva čekam ući u 4.mj. Trebalo bi onda popustiti. 
    Moram se pohvaliti da smo nadišli problem zatvora. Pijem pola tablete magnezija i kalcija (iz DM-a) i suhe šljive, voće iz kompota (jer ničemu nije trenutno sezona) i sad je ponovno sve kako treba. Jupiiiiiii
    Inače apsoluno nemam iskusva sa djecom niti sa kupovanjem ičega vezanog za djecu pa sam istraživala malo dječju opremu i što je sve potrebno. Zaključila sam da bi mi bilo lakše kupiti auto nego dječja kolica :-)

11. Ožujak 2018. 19:15

Garavusa, bravo za bebicu, bas lijepo napreduje! Kad je opet pregled?
    I meni je vjerojatno magnezij pomogao za probavu, danas cu opet uzeti jedan sumeci :)
    Javi se cesce 😘

• pandica1805
    12. Ožujak 2018. 06:57

Jutric dame :)
    Nas je mali zezao malo nocas pa mi se spava heh
    Odkad pijem mcp mucnine uopce nemam i napokon jedem. Jos samo da dode proljece pa da mogu s malim u setnje :)
    Netko je rekao da ceka 4.mj da produ mucine. Eh da to je u teoriji tako kad se ude u drugo tromjesjecje ali ja evo imala mucine do 6.mj trudnoce a neke zene koje znam sve do poroda. Nadam se da ce nama sviima sada biti skolska trudnoca i da se blizi kraj mucninama. Jako mi pase sladoled valjda sto je ledeno hladan 😅
    Kako ste vi? 

PlavaBorovnica
    12. Ožujak 2018. 07:16

Dobro jutro! Tko je budan?
    Probat ću s magnezijem za zatvor, iako zadnja dva dana ide sve normalno. Samo neka tako i ostane 
    Jutros se budim začepljenog nosa, vjerojatno je bura učinila svoje. 
    Garavusa, lijepe vijesti :)
    Danas imam slobodan dan i idem se raspitati za svoje uvjete korištenja mirovanja i osmisliti pozivnice za vjenčanje 

12. Ožujak 2018. 07:39

Dobro jutro!
    Kako ste provele vikend?
    Pandica, koliko ima mali?
    Ja mogu sladoled samo po ljeti, inace je obavezna grlobolja. I jogurt si moram ranije izvaditi iz frizidera, inace odmah osjetim grebanje grla.
    Ja sam dobro, jos uvijek u krevetu :)
    PlavaBorovnica, kad je vjencanje? Ce biti mali ili veliki pir?

PlavaBorovnica
    12. Ožujak 2018. 07:57

I ja sam jučer sladoled, ali je bio pokraj tople pite od jabuka pa sam ga jela rastopljenog 
    Trebala je biti mala svadba, ali ali...rodbina i susjedi se umiješali. Vidjet ćemo još kroz ovaj tjedan što smo zamutili i kolika je na kraju brojka. Ja se grozim velikih pireva, i volim imat po svom ali opet sam mišljenja da ovo nije samo moj događaj, već i onih oko mene. 
    Haha, ovo možda zvuči neobično ali jučer sam držala jednu bebu u naručju i tad sam shvatila da ću i ja dobiti svoju 
    Sad svako malo kažem budućem : Imat ćemo bebu, pravu bebu!

Isssa
    12. Ožujak 2018. 08:37

Dobro jutro curke!
    Evo ja pijem kavicu, razmišljam o doručku i sutrašnjem pregledu 😀
    U prizemlju imamo nećakinju od 5 mj, svaku večer je dolje pjesma (plač), a mi se samo pogledavamo i komentiramo kak i nas to ubrzo čeka 😂😂😂😂
    Trbuh raste, dobila sam 3 kg do sada, mislim da je to ok 😀
    A kaj se tiče hrane, do sada mi ništa nije smetalo, i sve mi je mirisalo, a sada......uf, svašta mi se gadi 😲

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.