Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    10. Ožujak 2018. 07:41

Jutro cure! Kako ste danas?

10. Ožujak 2018. 07:57

Dobro jutro! 
    Hvala cure na savjetima :) Jutros me vise ne boli noga, nadam se da je bilo samo prolazno. I dalje me zateze nisko u trbuhu, to je vjerojatno od sirenja maternice.
    Kako ste danas, sto imate u planu?

• pandica1805
    10. Ožujak 2018. 08:13

Jutric :)
    Teta super da te ne boli vise. 
    Koskice i mene tako boli cim nesto malo vise radim. A i trbuh mi se vec vidi za rszlike od prve trudnoce di mi se do 6.mj nista skoro nije vidjelo i nosila svoju odjecu.
    Mi danas idemo skitat po Ikei i nesto pojest u grad. Ne mogu vikende provodit u stanu hah

Dija85
    10. Ožujak 2018. 09:49

Jutro cure, moja seka sinoć otišla u rodilište, dobila lažne trudove i temperaturu. Sad šeće po bolnici. Samo da sve bude ok. 

10. Ožujak 2018. 11:35

Dija, sretno seki! Koji je tt?

Dija85
    10. Ožujak 2018. 12:15

Teta55

Dija, sretno seki! Koji je tt?

Hvala! Danas joj je termin hehe. Ali jadna sve ju boli, šeće po bolnici, otvorena samo dva cm. Samo čekam da javi da je sve ok. 

10. Ožujak 2018. 12:48

Dija, onda dobro, mislila sam da je prijevremeni.. Sretno joj, da brzo i lako rodi 😘

koskica
    10. Ožujak 2018. 13:02

Pandice, meni  baš nekako sve teže pada nego u prvoj, ne znam zašto. Možda je tijelo umornije nego u prvoj trudnoći. Meni trbuh isto sad veći. Možda sam klinci tvoj D i moja D oduzimaju previše energije 😂

url=https://lilypie.com]

PlavaBorovnica
    10. Ožujak 2018. 14:15

Kako provodite subotu?
    Ne stignem baš pisati, ali pročitam što pišete. 
    Da se osvrnem na testove, zapravo ne želim znati o rizicima. To nije nešto na što mogu utjecati, niti bi promjenilo moju odluku.
    Nestrpljiva ,lijepe vijesti s pregleda :)
    Ja sam na terenu cijeli tjedan, prošla sam i kišu i vjetar i niske temperature ali se dobro osjećam. 
    Izuzev napuhanosti, trbuh je ko balon. Ali kad toga nema, onda vidim prirodno blago zaobljenje i trbuh se više ne da uvući 

10. Ožujak 2018. 14:46

Ja slusam neka online predavanja, popodne se nadam da cu lezati, vec sam umorna.. 
    Muz evo radi rucak, blitvu i meso, i ribanu mrkvu za salatu :)
    Nemamo jos plan za popodne/predvecer, muz bi samo isao okolo jer je stalno u kuci (radi od doma), a ja moram lezati iako mi se ide svugdje :)
    Sta vi radite?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.