Cure moje, ja već u velikom iščekivanju a kao da mi svaka nada ode svaki put kad odem na pregled, stalno se nadam... 40+5 danas, ni traga trudovima, bilo je nešto malo ali ništa ozbiljno. Čak mi ni taj sluzni čep nije otišao... probala i tople kupke i duge šetnje, ali ništa, mala se neda van😭
Endzrue kako ide tetranje? Kad si planirala preci na mpo? Jesi li pokusala vec ec? I ostale cure koje jeste, zanimaju me iskustva. Sve si razmisljam da mi kupimo platnenih pa se prebacimo s jednokratnih, ali nemam pojma kako to ide u praksi s bebacem.
Newlife znam kako ti je. .tako je meni bilo s prvim, a mislim da ni seka sad nece bit bolja.. Jos kad vidim da su oni koje znam vec rodili, a imali termin oko mene ili cak i iza mene,onda mi jos gore.. Al opet si ponavljam iduci tjedan valjda bude.. ☺️
Bok cure, kod nas jedina promjena da je juce ispao sluzni čep, al me sestra u bolnici bas lijepo utjesila kad mi je rekla da to može i 10 dana prije poroda 🤦♀️ mi smo danas 41+5 ne znam jel ikoja ovdje dogurala tolko ko mi,curi se ne žuri nimalo.. jedino me danas na viziti malo doktor razveselio i dao neku nadu kad mi je reko da sutra ujutro ne jedem doručak nego budem nataste kad dođe ova doktorica koja me vratila u petak iz rađaone , pa će me pregledat i možda mi se smiluje i pošalje me rodit.. sretno svim čekalicama. . I kao što je neko iznad napisao sve koje znam kaj su trebali poslje mene roditi,svi već doma sa svojim bebicama
Ja sam isto svoje sve rodila poslije 40.tt par dana, dobro sve do 42.tt je u terminu ali to mi tako daleko zvuci i vise mi dosadi. Moja seka je rodila 42+4 i to na kraju inducirani jel mala nije htjela van. Mi sutra imamo kontrolu pa se nadam da bude mozda nesto.
Andeo kako napreduje preskakanje nedjelje, jesi jos 2u1? Kod nas nema nikakvih naznaka, guramo do sutra. Gdje nam je Majchi? Jel se porodila? Nista ne javlja stanje, mozda je vec sa svojom bebicom. 😀
26.05.2004. 💙
11.03.2011. 💜
05.10.2013. ❤
08.11.2018. 💛
Nisam vidjela da si pisala Majchi, moja seka je rodila 42+4 inducirani jel mala isto nije htjela van. Rodila je u Petrovoj. Kakva ti je plodna voda, jesu je gledali ponovo?
26.05.2004. 💙
11.03.2011. 💜
05.10.2013. ❤
08.11.2018. 💛
Palcica- Majchi se Baš javila 2 min prije tebe 😂 vjerojatno nisi osvježili stranicu..
Još sam 2u1 jučer sam cijeli dan preležala uzas od 14h do 19 pa je muž došao doma jeli i samo na kutnu se izvalila gledali tv,danas isto ništa bolje jako sam bezvoljna nemam energije imam osjećaj koda ću se razbolit s obzirom da sam dane prije prštala od volje i energije sada sam sva neka trula .... jaooo i meni taj 42 zvuči baš 😱😱 makar sumljam da ću do tada s obzirom da sam 3 prsta otvorena vidit ćemo 🤔 zanima me šta će mi sutra reć trebala bi i procjenu težine sutra ...
Majchi- 👏👏👏 sutra si znači sa svojom bebicom ❤❤ javi nam se još nakon vizite , ti si u Petrovoj?
Je, još smo u petrovoj, plodnu vodu su u petak gledali i pitala sam danas da pogledaju, al su rekli da je ctg super i da sutra će me ta doktorica pogledati kaj me u petak gledala,pa opet plodnu vodu i to... na kraju mi niko nist previše ne govori nego se čeka ta glavna doktorica... nadam se da je sutra to-to... Makar tolko puta sam već računala da je "sutra" taj dan, tak da mi je ovo već 4 put da si mislim da je sutra taj dan 😂 a možda zbilja princeza ceka sutra da ukrade mami rođendan 😁 bit će mi to rođendan za pamćenje izgleda
Cao cure,
Ja se uhodavam doma s malim. Gledam i jos nijedna nije rodila, sve neke bebe koje se posebno ceka. Vidim da Vas ima i s preko 41.
Ja se jako mucim s dojenjem; iskreno jos bi 5 puta rađala, no ovoliku muku s tim prolazila. Vrhunac je bio jucer kad sam sesiric nabavila jer su se uvucenice jos vise uvukle; mali povukao, krv se pocela slijevati niz sesir a i doslovno otpao komad bradavice. Negdi 10 min sam gazu drzala da krv zaustavim.
Na samom sam rubu cak i da odustanem, ionako mi se pola dana manta; doslovno gledam di cu se nadmalim onesvistit.
Al eto, rijetko tko ima tako glupe bradavice ko ja; nicem doslovno ne sluze.
Sretno svima.
Sortiraj odgovore
Najstariji